Ana Menü

Türk Takımlarının Avrupa Maçları 2012-2013

Başlatan ERHUN, Ağustos 10, 2012, 01:34:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

Lazio'dan kimse umutlu değil galiba.
Gerçi Platini turu Lazio'ya vermez.

ERHUN

%60 Fener, %40 Lazio olarak düşünüyorum. Seyircisiz olmasa turu geçerdik. ;D

NoPasaran

Alıntı yapılan: El Colgado - Nisan 11, 2013, 07:52:16
Lazio'dan kimse umutlu değil galiba.
Gerçi Platini turu Lazio'ya vermez.

Valla fenerbahçe iyi takım. Özellikle savunma anlayışını artık çok iyi oturttuğunu düşünüyorum. Açıkcası bizi yenselerdi Şampiyon olurlardı diyorum artık..

Lazio fenerbahçeye bir maçta 3 gol atacak bir takım değil..

O yüzden %5 bile ihtimal vermiyorum elenmelerine.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Madrid ve Ronaldo her ne kadar özellikle ikinci yarı laubali davransa da Real Madrid'e 3 gol atmak her babayiğidin harcı değil. Bravo.

Fener maçı ise berabere biter bugün diyorum.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

El Colgado

Ederson ve Kozak çok iyi bu sezon Avrupa'da. Bir erken gol süreci tersine çevirir... Ama Platini faktörü etkilemezse.

NoPasaran

Platini feneri cokmu seviyor faruk sanki.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Colgado

Lazio tribünü resmen hakaret etti adama. Egolar belirleyicidir bazen. Bu tur Fb çıkar sonraki tur Fb'yi doğrarlar, bilemem. Sadece kurgu. Belki de Lazio 5 atar.

IL Capitano

Bu ara herkes fifa'dan sikayetci -(
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Fifayi bilmemde Uefanin verdigi cezalar fenerbahveye sike suresinden beri on yargilari olduklari asikar..

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Pozisyon başından itibaren güzeldi. Güzel gol oldu.

Fenerbahçe yarı finalde desek yanlış olmaz bence.

keskinli

tebrik etmek lazim
iyi kadrolari var
bide bizim aksimize onlarin devre arasi transferleri iyi tuttu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

IL Capitano

Alıntı yapılan: IL Capitano - Nisan 11, 2013, 22:00:39
Bu ara herkes fifa'dan sikayetci -(

Uefa olucak tabiiki, kusurumuza bakma adminim -)
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

NoPasaran

Savunması ile maç alıyor sadece..

Neredeyse koca maçta baskı yemesine rağmen 1 pozisoyn zor veriyorlar..

Seneye kadrosuna 2-3 oyuncu katarak ciddi güçlenebilecek bir takımları var..

Aykut Kocamanı tebrik etmek lazım. Bu kadar başarılı olup Terimin 100 de 1 i kadar övgü alamayan bir hoca..

Beşiktaşlı arkadaşlarıma hep Aykut Kocaman örneğini gösteriyorum. Sistemler sabır gerektirebilir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

Ali Ece, Fenerbahçe'nin Lazio zaferini sıcağı sıcağına aksam.com.tr için yazdı

Seyircisiz Lazio, takımın çok üstünde bir kalite arz eden Hernanes hariç yumruk atamayan 'kabadayı' gibi: Esiyor, gürlüyor ama "dayı"lığı lafta kalıyor. 'Kaba'lığı ise ilk yarı boyunca başta kaleci Volkan'a olmak üzere yaptıkları "1982 Gentile model" pis faullerde gözüküyor.

Bu "pis faul"lere maruz kalmalarına rağmen ilk 45'te hiçbir şekilde tuzağa düşmeyip konsantrasyonlarını bozmayan Fenerbahçe oyuncuları ise futbolculuğu dönemindeki Aykut Kocaman mantalitesindeydi: Her şeye hazırlıklı, bir o kadar soğukkanlı ve sadece hedefe kilitlenmiş.

İTALYANDAN SAĞLAM İTALYAN SAVUNMASI

İlk maçtaki skor avantajı, Fenerbahçe takımını "Gerekirse kavgayı ben başlatırım" ketumluğundaki tayboksçu psikolojisine sokmuş. Oyun stratejisi, gardı sağlama almış. İlk 45'te ortalama bir İtalyan takımından daha İtalyan sağlamlığında bir takım savunması anlayışına sahip bir Fenerbahçe izledik. Son yıllarda UEFA Ligi'nin zirvesine çıkan Atletico Madrid, Porto, Braga, Shakhtar takımlarında da şahit olduğumuz gibi bu kupada en tepeye çıkmak için olmazsa olmaz olan da bu değil mi?

SALİH GİRER GİRMEZ

Ancak 2. yarıda Salih girene kadar Fenerbahçe'nin bu UEFA'nın zirve takımlarından bir eksiği vardı. Gerektiği dakikada kavgayı başlatmadı, çok fazla geri çekildi, kabadayıya horozlanma fırsatı tanıdı. "Hiç risk almamak en büyük risktir" dedirten cinsten bir gol yedi.

8 yıl İngiltere Premier Lig'de oynamış olmasına rağmen ilk maçta tek bir hava topu mücadelesi bile kazanamayan Yobo bu maçta gole kadar en azından % 50'lik hava topu başarısı yakalamasına rağmen ısrarla havadan kenar ortaları deneyen Lazio karşısında savunmayı gerektiği kadar organize edemedi. Bunda tabii ki 45 ile 70 arası Fenerbahçe'nin hücuma neredeyse hiç çıkamamasının etkisi büyüktü. Bu 25 dakikada Fenerbahçe, ilk maçta açılan tur kapısının anahtarını kapının üstünde unutur gibi oldu.

CANER 2005 AYARLARINA DÖNÜNCE

Ancak Aykut Kocaman her UEFA maçında teknik direktörlüğünü daha da fazla geliştiriyor. Çarkıfeleğin futbolcu versiyonu olan Cristian yine "pas" ile iflas" arasında bocalarken kilit müdahaleyi yaptı. Salih'i, riskin büyüğünün Fenerbahçe aleyhine geliştiği dakikalarda oyuna aldı. Salih ilk kez topla buluştu ve anında gol geldi. Caner'in goldeki vuruşu, 2005 yazında U-17 kategorisinde Avrupa'nın en iyi sol açıklarından birisi olarak gösterildiği dönemdeki potansiyelinin sahaya yansıdığı andı.
Bir başka "Geleceğe Dönüş" performansı ise kaleci Volkan'dan geldi. Son maçlardaki toparlanma sinyallerinin üzerine 2008'de Şampiyonlar Ligi ve Euro 2008'de adının elit kalecilerle birlikte anılmasını sağlayan performansına tekrar ulaştı. Bu satırları yazdığım 88. dakika itibarıyla Volkan'ın 8 kurtarışı ve sadece 1 hatası vardı. 
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)