Ana Menü

Galatasaray Melo ile anlaşamıyor !

Başlatan NoPasaran, Temmuz 23, 2012, 23:44:35

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ile Galatasaray kulübü arasında bir süredir devam eden müzakerelerin kesildiği açıklandı.

Felipe Melo'nun menajerliğini yürüten "Rodri" lakaplı Jose Rodriguez Baster'e ait olan "Promoesport Bcn" adlı ajanstan yapılan yazılı açıklamada, Melo ile Galatasaray arasındaki müzakerelerin kesildiği duyuruldu.

Promoesport Bcn, müzakerelerin kesilmesine gerekçe olarak, "Galatasaray'ın bugün yeni bir teklif getirerek, Melo'dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim yapmasını istemesi" gösterildi. Melo ile Galatasaray arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcunun maaşında bir indirim yapmayı kabul ederek sözlü bir anlaşma sağlandığı ve o dönemde tek eksiğin Juventus ile Galatasaray'ın arasında anlaşması olduğu savunulup, "Galatasaray'ın buna sadık olmayarak futbolcudan yeni bir indirim istediği" bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcunun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler. Felipe Melo, ilk günden itibaren gösterdiği ilgiden ve müzakereler süresince sabrından dolayı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e teşekkür etmek istemektedir. Felipe şu anda büyük üzüntü duymaktadır ve anlaşmanın sağlanması için teknik direktörün her şeyi yapmayı denediğine inanmaktadır."

Bu arada, Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster, AA muhabirine, gelecek sezon Melo'nun Galatasaray'da oynama olasılığının mümkün olmadığı belirtti.

Rodri, Juventus ile sözleşmesi olan Melo'ya, Galatasaray dışında Türkiye'den başka hiçbir teklifin gelmediğini, yeni bir kulüp arayacaklarını kaydetti.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903

melo besıktasa gelıcekmıs dıye duydum fıkret ormana maıl atmıs felan fılan

Alp Erdem

beşiktaş mı

gasalatasarayın veripte melonun kabul etmediği ücretin 3/1 ini zor veririz

ilhan mansız_melis

Basında çıkan haberlere göre Melo fax çekmiş başkana Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

K.D

bu basın neyin kafasını yaşıyor ya q7 gsye melo bize ulan bir akıllı olun ya :)
I'm on a path of my own...I'm LeGeNd! :)

Alp Erdem

banada hiç mantıklı gelmiyo nedense :D

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Alıntı yapılan: IL Capitano - Temmuz 24, 2012, 14:58:40
fax cekmis  ??? 

Benimde tuhafıma gitti, posta güvercini, telgraf falan deseydiler daha gerçekçi olurdu.

Ya Quaresma'nın € 3.750.000 maaşı çok diyoruz, indirim istiyoruz, adamlar para budalası olmuş € 4.000.000 'dan fazla para isteyecek adamı bize yazıyorlar. Onun istediği maaşı Türkiye'de verecek kulüp fenerbahçe, ama Melo o kadar büyük bir isim değil, o paralar etmez.

Brestgerfich

İki futbolcu da eşit miktarda paraya imza atacak olsa (örneğin 2,5 milyon euro) hangisini tercih edersiniz peki?
Melo mu Quaresma mı?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

meloyu isterim ben

quaresma benim icin buyuk yetenek siradan topcu...

Melonun istedigi rakam saka gibi..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Anlasabilir daha... Melo GS icin faydali, cirkef iste :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi