Ana Menü

Londra 2012 (27 Temmuz-12 Ağustos)

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 12, 2012, 12:06:41

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bolt 9.63 ile Olimpiyat rekoru kırarak altın madalyayı aldı.
Blake gümüş, Gatlin bronz madalya kazandı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: eRe - Ağustos 05, 2012, 23:36:15
voleybol da 3-0 yenıldık amerıkaya

sanırım tarıhın en rezıl olımpıyatını yasıyoruz
bu kadar sporcu dıye ovunurken bu kadar rezıllık gormemıstık...

Alıntı yapılan: CR7 - Temmuz 29, 2012, 14:35:21
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Temmuz 29, 2012, 14:09:44
O da senin düşüncen tabi :)

Çin maçında görüşelim ;D

çin ne yahu?

abd maçında görelim

hooker ve akeemradewo karşısında

ne bekliyorduk ki abd karşısında.
elendik dedim zaten çin-kore maçı sonucundan sonra bugün
2 set alacakmışız bir de.
hayaller...

ilhan mansız_melis

Aferin sana yine bildin.

Voleybol denildiğinde aklımıza ilk önce kadın takımımız geliyorsa onların sayesinde.

Canınız sağolsun Filenin Sultanları.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Voleybol dendiğinde aklımıza kadınların gelmesi onların sayesinde olan bir şey değil, yaşadığımız ülkenin getirisi. Bizim ülkemizde kadınların en ön planda olduğu, belki de tek spor branşı voleybol. Hangi takım olursa olsun voleybol dendiğinde aklıma ve bir çoğunun aklına kadın takımları gelir. Kore maçında 4'ncü seti saçma sapan şekilde vermeyeceklerdi. Kimse "olimpiyata gitmek önemli olan" masalını anlatmasın, babalarının hayrına gitmediler. Giden her sporcuya -yanlış bilmiyorsam- 60 altın veriyorlar.

Artık takım sporlarında madalya için tek umut kadın basketbol takımı ama onlarda Rusya'yla eşleşti. Son durumları ne takımda değişiklik var mı bilmiyorum ama geçen seneki Rusya takımı varsa şansımız yok.

------------------------------

Nevin Yanıt kadınlar 100 metre engellide 12.70'lik derecesiyle kendi serisinde birinci oldu ve yarı finale yükseldi.

ilhan mansız_melis

Bircan ne güzel yazmış : "Yaşattığınız her şey için teşekkürler. Voleybolculara "bi şeyler giyselermiş iyiymiş" gözüyle bakılan bi ülkede bu başarı zirvedir."

ERHUN

Böyle avuturlar kendilerini, züğürt tesellisi.

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Ağustos 06, 2012, 13:18:49
Böyle avuturlar kendilerini, züğürt tesellisi.

aynen.
abd ve rusyada ve başarılı diğer yerlerde felsefe şu

"1.lik dışındaki her sonuç başarısızlıktır."

biz olimpiyata katılmayı başarı sayıyoruz :)

ilhan mansız_melis

Çünkü onlar sürekli katılıyorlar olimpiyatlara. Biz de daha önce 4-5 kere katılsak ve bu defa gruplarda elensek dediğinizi anlarım ama ilk defa katılıyoruz bu kızlar sayesinde.

Daha önce hiç katılmamış bir ülke olarak bu bile başarı bizim için. Ha bundan sonra da katılırız ama yine böyle eleniriz o zaman katılırım size.

ERHUN

Olimpiyatlara ilk defa katılmak bence bir teselli değil. Eskiden olimpiyatlara bile gidemiyorduk, çok başarısızdık. Şuan başarısızız.

Tamam ABD gibi Rusya gibi değiliz, "1'ncilik dışını başarı kabul etmeyiz" tarzında düşünmüyorum ama Türkiye gibi bir ülke için olimpiyata gitmek başarı değildir. Çeyrek final bile tam başarı kabul edilemez.

CR7

6 takımlı gruptan 4 takım arasına giremiyorsan başarısızlıktır bence.

ERHUN

Bugün Dünya ve Avrupa şampiyonu grekoromen güreşçimiz Rıza Kayaalp'in müsabakası var. Tek madalya umudum Rıza'ydı. Sonuçları görünce Nevin Yanıt, Tanui falanda alır mı acaba diyorum, bakalım. Rıza'dan kesin madalya bekliyorum, çok umutluyum.

CR7

Nevin belki,çok küçük ihtimal.
İlham Tanui ise imkansız gibi.

eRe

bır tane madalya alacagımıza hıc almayalımda belkı bırılerıne cark eder bırseyler...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

Erhun ; Türkiye gibi bir ülke bugüne kadar olimpiyatlara bile katılamamıştı. Kızların olimpiyat elemelerinde nasıl mücadele ettiğini,Rusya'yı,Polonya'yı,Hırvatistan'ı nasıl dize getirdiklerini biliyoruz.

İlk defa katılmanın heyecanı,mutluluğu ve onlardan madalya beklenilmesinin stresi.

Hiç ama hiç kızmıyorum Filenin Sultanları'na. Zamanında avrupa 2.si,3.sü de onlar oldu.

ABD maçını direk geçiyorum zaten ama Brezilya'ya nasıl yenildiğimizi gördük. Çin maçında hakikaten kötüydük.

Ne kadar zor bir gruba düştüğümüzü görüyoruz zaten. Eğer şu gruptan çıkabilseydik Rusya'yı yine geçerdik.

Neyse yapacak bir şey yok artık,tekrar canları sağolsun.