Ana Menü

Mehmet Topal resmen Fenerbahçede

Başlatan NoPasaran, Temmuz 01, 2012, 13:56:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ı renklerine bağladı.

Emre Belözoğlu ile sözleşme yenilemeyen ve arayışlara geçen Fenerbahçe, Mehmet Topal transferinde mutlu sona ulaştı. Yeni sezon öncesinde orta sahaya yerli bir isimle takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe uzun süredir pazarlıklarını sürdürdüğü Valencia ile anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertliler, İspanyol kulübüyle anlaşmasının ardından Mehmet Topal'ı 4 yıllığına renklerine bağladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, milli futbolcu için Valencia'ya 4,5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği duyuruldu.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu ilk sezonundan Fenerbahçe'den 2 milyon euro, sonraki üç sezonda ise 2 milyon 50 bin euro ve maç başına 10 bin euro alacak.

İşte Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklama:
"Profesyonel futbolcu Mehmet Topal'ın transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme süresi 4 yıl olup oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücretin dökümü aşağıda verildiği gibidir. Valencia Kulübü'ne ödenecek bonservis tutarı ise 4.5 milyon Euro'dur.
2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;
2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro,
2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro;
2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro"
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

adamlar krizden daha kuvvetli cikiyor
kimin eli kimin cebinde belli degil bu ligde
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CR7

emre > topal

beleşe kaptır 4,5 milyon'a bunu al.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Temmuz 01, 2012, 22:25:48
emre > topal

beleşe kaptır 4,5 milyon'a bunu al.

Katılıyorum. Yaşından dolayı bu tercihi yaptılar sanırım, belkide Emre'nin fazla agresif olmasından dolayı.

El Maestro

Emre çok yıprandı, dolayısıyla Fener'de yıprandı .. Artık bu baskı altında oynamak istemedi galiba Emre gidip keyfine bakacak işte ..

Transfere gelecek olursak vallahi çok iyi transfer yerli olarak .. Fenerbahçe'de bana kalırsa bu sene tek sorun yabancı kontenjanından dolayı olacak .. Acaba kim oynayacak kim kesik yiyecek merak ediyorum açıkcası ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

Bence gayet iyi transfer.

Hayırsız olsun.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.