Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Ekibimiz; Serhat, Jerrells, Cemal, Ewing ve Markota beşiyle başladı.
İlk çeyreğe Serhat'ın 3 sayılık basketiyle başlayan Ekibimiz, ilk dakikalarda boyalı alanda üstünlük sağlayamadı. Jerrells'in dış atışlarıyla farkı açmaya çalışan siyah-beyazlılarımız, Cemal ve Cevher'in skora katkı sağlamasıyla skor üstünlüğünü yakaladı ve ilk çeyreği 21-15 önde tamamladı.
İkinci çeyreğe Takımımız, Christopher'ın 3 sayılık basketiyle başladı. Bu bölümde de boyalı alanda rakibine üstünlük sağlayamayan Ekibimiz, bu bölümden basket yemeye devam etmesine rağmen, ilk yarının son 6 dakikasına 32-26 üstünlükle girdi. Bu dakikadan sonra boyalı alanda Vidmar ile etkili olan siyah-beyazlılarımız, son 2,30 dakikaya 40-34 önde girdi. İlk yarıda son 30 saniyeye girilirken Jerrells'in 3 sayılık basketiyle farkı 13 sayıya çıkaran Ekibimiz(47-34), son saniyede Olin Edirne'nin 3 sayılık basketini engelleyemedi ve soyunma odasına 10 sayılık farkla 47-37 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına siyah-beyazlılarımız, Jerrells, Ewing, Markota, Cemal ve Serhat beşiyle çıktı.
Üçüncü çeyreğe tutuk başlayan Ekibimiz, ilk 3 dakika skor üretmedi ve bu bölümdeki ilk sayılarını Jerrells'in turnikesiyle kazandı.  10 sayılık farkı korumayı başaran Takımımız, çeyreğin son 5 dakikasına 51-41 üstünlükle girdi. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyreğin son 2 dakikasına 55-45 önde giren siyah-beyazlılarımız, Can'ın faul çizgisinden bulduğu basketlerle çeyreği 60-48 üstünlükle bitirdi.
Son çeyreğe Takımımız, Ewing'in 2 sayılık basketiyle başladı. Bu bölümde daha da etkili olan siyah-beyazlılarımız, arka arkaya bulduğu basketlerle bitime 7 dakika kala farkı 19 sayıya çıkardı(72-53). Ewing'in baskılı oyunuyla farkı açmaya devam eden siyah-beyazlılarımız, farkı 23 sayıya çıkardı ve Olin Edirne mola aldı(76-53). Son 5 dakikaya takımımızın 79-59 üstünlüğüyle girildi. Karşılıklı basketlerle devam eden karşılaşmanın son 2 dakikasına 83-65 önde giren ekibimiz, karşılaşmadan 83-67 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada en skorer oyuncumuz, 15 sayıyla yıldızlaşan Jerrells olurken, Cevher 13 sayı, Christopter, Vidmar ve Daniel 11'er sayıyla oynadılar.

keskinli

tribünde kaymami var?
sanki futboldan daha cok ragbet görüyor basketbol
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

keskinli

Mac öncesi olaylar cikmis,bizim taraftarlara saldirmislar
bi kac edirneli hayvan yaralanmis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Bildiğim kadarıyla Gsliler yemek yiyen Beşiktaşlılar'a saldırmışlar sonra dayak yiyip dönmüşler.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

İstanbul'dan 3 otobüs gitmiş.

Maç sonu yine toplanıp binip dönüşe geçmişler. 1 otobüs ciğer yemek için durmuş, diğer 2'si dönüşe geçmiş.
Yemekler yendikten sonra döner bıçaklarıyla saldırıya uğramışlar ama yara alanlar Beşiktaş'lılar değil, dönerlerle saldıranlar.

Saldıranlar Edirnespor'luymuş (Edirnespor Gençlik Futbol Takımı). Olin Edirne veya başka kulüp taraftarı değil. Renkleri sarı kırmızı olduğu için gassaray zannedip yazanlar olmuş sağda solda ama değil.

Neden saldırdılar? Edirnespor kim de bizle uğraşıyor falan bilemem, isim yapma çabası olsa gerek.

El Colgado

Ciğerden sonra soda mideyi rahatlatmıştır. Dönerken rahat gelmişlerdir.

ERHUN

Erman Kunter: "Bir ihtimal Dasic'i Euroleague karşılaşmalarında oynatacağız. Dasic takımdan ayrı çalışıyordu. Şimdi antrenmanlara bizimle birlikte katılacak. Dasic ile yolları ayırma konusunda henüz bir anlaşma gerçekleşmedi. Kendisi bizim kontratlı oyuncumuz. Anlaşma henüz sağlanamadığı için ondan yararlanmamız gerektiğini düşünüyorum."

ERHUN

Kalde ile göğüs reklamı için görüşüldüğü söyleniyor.

ERHUN

Başkanımız Fikret Orman erkek basketbol takımımıza yemek verdi, aynı yerde Damir Markota'nın doğum günü kutlandı.

NoPasaran

Anlaşılmış yazıyor nette

1 milyon TL sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Serkan Özver TBL2 takımı Finalspor'a kiralandı.

saldır beşiktaş

45-39 geride kapattık ilk yarıyı Khimki karşısında.
Onların temposuna ayak uyduramazsak, işimiz zor.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.