Ana Menü

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı 2012-2013

Başlatan ERHUN, Haziran 29, 2012, 17:50:40

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Colgado

CR7

salon bugünkü gibi olunca daha güzel.
sırf kombineli insanlar.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Colgado

Canın sağ olsun Beşiktaş, bize deplasmanda pirelerle oynama zevkini yaşattın.

ERHUN

TED Ankara Kolejlileri dün Ankara'da 64-69 mağlup ettik. Güncellemeyi unutmuşum.

saldır beşiktaş

Rezalet ötesi bir oyun sonucu Caja Labarol'a 77-51 mağlup olduk.
Keşke kalmasaydık demeye başladım Top 16'ya.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

buradan cska maçlarında dereyi görmeden paçayı sıvayalım deyince kızmıştınız

yakışmıyoruz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Grocbenn

Erman Kunter benim için büyük hayal kırıklığı oldu.Özellikle dün öyle bir 5'le başladı ki 23-2 ye kadar ne mola ne oyuncu değişikliği maç orada bitti zaten.
Oyuncu tercihleri ve oynattığı kimliksiz basketbol bana hiç umut vermiyor.Türkiye liginde ligin ilk 5 takımına mağlup olmuş,Hiçbir zorlu maçı kazanamamış olması düşündürüyor.
Kadron kötü olur ama savunma yaparsın,mücadele edersin.Fakat öyle birşey de yok. Jerrels denilen basketbolcu bozuntusunun oyuncağı olmuş bir takımız.

ERHUN

Mersin BŞB'yi Abdi İpekçi'de 83-75 mağlup ettik.

CR7

Erkek Basketbol Takımımıza sponsor olan Kalde firması ile, 16 Ocak Çarşamba günü basın önünde sözleşme imzalanacak.
Başkanımız Fikret Orman, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörümüz Erman Kunter ve takım kaptanımız Muratcan Güler'in yanı sıra Kalde firması adına Tolga Er'in katılımıyla düzenlenecek olan imza töreni, 16 Ocak Çarşamba günü saat 15.00'de BJK Plaza C blok 4. katta yapılacaktır.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Serhat Çetin kadro dışı!

Beşiktaş'ta şok gelişme... Siyah-Beyazlılar'da THY Euroleague Top 16 F Grubu'nda oynayacağı Barcelona öncesinde Serhat Çetin, disiplinsiz hareketlerinden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldı.

Siyah-Beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "THY Euroleague Top 16 F Grubu’nda oynayacağımız Barcelona Regal maçı öncesi basketbolcumuz Serhat Çetin, disiplinsiz hareketlerinden dolayı teknik heyetimizin kararı doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Süreçle ilgili nihai karar daha sonra teknik heyetimiz tarafından verilecektir" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş, Barcelona Regal ile yarın akşam 21:45'te karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ERHUN

Tam bunu paylaşmaya girmiştim. Olay nedir acaba? Durduk yere en iyi yerli oyuncularımızdan birini süresiz kadro dışı bırakmayız.

El Colgado

ergin aklını çelmiş olmasın?
bir de hareket değil hareketler.
hayırlısı, kimse bjk'den büyük değil.

ERHUN

Siena deplasmanında 63-57 mağlup olduk. Siena 80 küsur sayı ortalamalı bir takımdı, iyi oynadık ama olmadı. Canları sağ olsun.

El Colgado

Ahali kusura bakmasın hakemler son of a bitch çıktı. Vidmar'ın pozisyonuna teknik foul çalamadı şerefsizler.