Ana Menü

Yabancı Sınırlamasında Değişiklik Yapıldı

Başlatan eRe, Haziran 14, 2012, 09:51:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, yabancı uygulamasıyla ilgili alınan kararlar şöyle:  ''2012-2013 futbol sezonunda Spor Toto Süper Ligi'nde bulunan kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile istedikleri sayıda yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine, ancak sahada müsabakaya devam eden kadroda aynı anda en fazla 6 yabancı uyruklu futbolcu bulundurulması koşulu ile 8 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine,
[/size]
2013-2014 sezonunda kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile en fazla 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve 6 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine,  2014-2015 sezonunda ise en fazla 8 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve 5 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine karar verilmiştir.''
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

2012-2013 : Kadroda sınırsız, sahada 6, maç kadrosunda 8
2013-2014 : Kadroda 10, sahada 6, maç kadrosunda 8
2014-2015 : Kadroda 8, maç kadrosunda 5 (yani sahada da en fazla 5)

Bu yıldan itibaren önlem alınsın, kurala uymayan takımlar her sene 2 şer yabancı yollasın diyorlar yani. Aslında iyi olur, ben sınırsız yabancıyı destekliyordum ama tutmadı o iş, önüne gelen "yabancı oyuncum var" demek için transfer yapıyor. 2014-2015'de hayata geçecek sınırlama hoşuma gitti.

eRe

bana çok saçma geldi.
bu şekilde falan türk futbolu büyümez.
sahaya 5 de 6 de ama sınırsız olsun gerı kalanı
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Sacma bence..

Futbol ekonomisi coker..

Yerli futbolcularin degerleri abarti.bicimde artar..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Aşırı saçma olmuş bence ..

15 yıl öncesine geri gitmeye ne lüzum var ? Orta açmayı bilmeyen kazma Türk futbolcuları dolacak işte kadrolara .. Bölesi dahamı iyi olacak ?
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Kim iyi oynarsa o oynasin dimi..

Anlamiyorum zoraki biseyler yapilmasini.

Galatasaray simdi Selcugun yerine.oyuncu bakiyrmu?

Iyi oynasin Turk oyuncusu,formayi hak etsin..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

Alt yapı olanaklarımız yeni yeni iyileşiyor.
Bu konu çok önemli bence
Ve şöylede bir olay var bazı oyuncularda sırf türk olduğu için gerekilen tavır özen sergilenmiyor.
Aynı şekilde Türk futbolcularda Türk klüplerine bunu yapıyor.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

İyi olan adam her türlü formayı alır. Türk olması birşey değiştirmez.

Eskidendi bunlar,artık kalmadı. Hakeden giyiyor formayı.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Ben inanmıyorum hak edenin forma giydiğine. Yabancılara daha çok şans veriliyor. Hak etse de, etmese de.

keskinli

ben yabanci sınırlandirmasina karsiyim ama serbestligin sonunda cöplük ortaya cikti
nerede 2 kurus etmeyen adam varsa 5 kurusa türkiyeye geldi
nerede kafasi kirik,berdus,problemli yabanci varsa doldu maalesef
yabanci cogalmasi türk futbolcunun fiyatinida düsürmedi zaten,aksine tavan yaptirdi
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

unicorn

Alıntı yapılan: ERHUN - Haziran 14, 2012, 22:10:35
Ben inanmıyorum hak edenin forma giydiğine. Yabancılara daha çok şans veriliyor. Hak etse de, etmese de.

Kredisinin fazla olduğu konusunda hak vermemek ayıp olur, doğru düşünüyorsun ama mevcut altenatiflere ve potansiyele de bakmak gerekir.

Yani adam iyiyse aslında forma veriliyor ama Türk oyuncunun kredisi biraz daha az oluyor.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !