Ana Menü

Gökhanın kadroda ne işi var

Başlatan 2 dia 2 muerto, Mart 18, 2007, 09:26:13

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Gökhan'ın ne işi var?

Sakatlığı nedeniyle oynamayan ve sadece koşu yapan Gökhan Zan'ın A Milli Takım'a çağrılması, Beşiktaşlıları şaşkına çevirdi.

TAKIMLA ÇALIŞMIYOR
Beşiktaş'ta Gökhan Zan şoku yaşanıyor... Sakatlığı nedeniyle hafta başından bu yana idmanlarda sadece düz koşu yaparak, takımdan ayrı çalışan Gökhan Zan'ın A Milli Takım'a çağrılması siyah-beyazlıları şaşkına çevirdi. Genç yıldızın iyileşmeden davet alması, Beşiktaş teknik kadrosunu endişelendirdi. 

YA SAKATLANIRSA
Fatih Terim'e, "Sakatlığı geçmedi, sadece koşu yapıyor" raporunun verilmesine ve Terim'in de iki gün önce "Takımla çalışmadıysa almam" dediği genç yıldızın kadroya dahil edilmesi herkesi şaşırttı. Tigana'nın olaya "Umarım oradan sağlam döner" diye tepki gösterdiği ifade edildi.

Alıntıdır

carsi52

umarım sağlam döner tigananın demesi gibi eğer sakatlanırsa o fatih terimi var ya ;D
Bölünür senin için uykular!

eRe

oynatılcagını sanmıyorum.o yuzden bı sakatlık cıkacagınıda.ınsallah bole olur
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

burak_bjk

adamın sakat olmadığı zaman yok ki arkadaşlar oynasada oynamasada sakat..sevmiyorum artık bu adamı ben 
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

eRe

Alıntı yapılan: burak_bjk - Mart 19, 2007, 10:12:17
adamın sakat olmadığı zaman yok ki arkadaşlar oynasada oynamasada sakat..sevmiyorum artık bu adamı ben 

aynen bende.adam kendı kendını bıtırıyo
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

canmert

ben seviyorum bu adamı katılmıyorum size bile bile mi sakatlıyor kendini sanki ???
fatih terim de saf mıdır nedir sakat diyoz kadroya alıyor
ya sabır ...

unicorn

Gökhan'ın tedavisi bitti hafta sonu oynayabilecek durumda...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !