Ana Menü

Bülent Korkmaz ayrıldı!

Başlatan keskinli, Mayıs 08, 2012, 23:45:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

Kardemir  Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulunun bugün, Korkmaz ile kulüp binasında  bir görüşme yaptığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Yapılan bu görüşme sonrasında, sözleşmemizde yer alan önümüzdeki sezon opsiyonunun kullanılmayacağı belirtilmiş, vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür edilmiştir.''
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Yönetim yanlış yapıyor ..

Dipten aldı Karabük'ü nerelere getirdi ama şimdi yollar ayrılıyor .. Kesin transfer istedi ve yönetimde para harcamak istemediği için transferleri onaylamadı ve bu yüzden gitti ..

Ben anlamıyorum bu sene başından ders çıkartmadılar mı yine aynı şeyler yaşanacak gerçekten cok anlamsız işler yapılıyor ..

Bu takım Süper Ligteki tek borçsuz takım ama hala daha bir hedef koyulamıyor ..

Kısacası ne olursa olsun cok yanlış ve tutarsız bir karar ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Bülent korkmazı futbolcu iken hiç sevmedim..

Ancak lig tv de bi kaç kez dinledikten sonra ön yargılarım değişti..

iyi hoca olduğuju düşünmüyorum. sebeplerini uzun uzadıya yazamam ama "benim anlayışıma uymayan" bir yapısı vr hocalık konusunda (yorumşlarına göre konuşuyorum)

ama serkanın dediğide doğru..

karabükspor için ideal hocaydı bencede.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Carvalhal gider belki Karabük'e.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Var zaten öyle bir söylenti bakalım yakında çıkar kokusu öğreniriz birşeyler ..

NoPasaran

Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, teknik direktörlük için daha önce Galatasaray ve Eskişehirspor'u çalıştıran Alman Michael Skibbe ile görüştüğünü açıkladı.

Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kalıcı olabilmek amacıyla önlerine koydukları hedeflere ulaşmak için titiz ve dikkatli hareket etmek zorunda olduklarını belirterek, boş olan teknik direktörlük içinde bütçelerine göre ve Karabük'e yakışacak isimler ile görüşmeye gayret ettiklerini söyledi.

Bu bağlamda görüştükleri bazı isimler olduğunu ve bunlardan birisinin de Skibbe olduğunu vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

''Henüz anlaşma yok. Kendi şartlarımız ve onun şartları görüşüldü. Kendisine teklif götürdük, cevap bekliyoruz. Bir kaç tane yerli ve yabancı teknik direktörle görüşmemiz devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar inşallah netleştireceğiz. İlk tercihimiz yerli hocadan yanaydı. Ancak Türkiye'de yerli oyuncu sıkıntısı olduğu gibi, yerli teknik direktör sayısı da çok az. Zaten büyük bir bölümü şu anda çalışıyor. Karabüklüler'in gönlü rahat olsun. Karabükspor'a yakışır, bütçemize uygun olabilecek yerli veya yabancı, tecrübeli bir teknik direktörle yeni sezonda çalışmayı planlıyoruz. Gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor. Transfer çalışmalarımıza da yeni hocamızla beraber başlayacağız.''
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Bizim bu turk futbolunu anlamiyorum, bir buyuk takim yabanci hoca getirir, sonra yollari ayri dusutugunde,
anadolu takimlari illaki bu hocalar ile calisacak, baska hoca mi yok?

Yok daum, carvalhal, skibbe, lorant, gordon milne, say say bitmez, birde Skibbe fln basarili olsa anlayacagim
taninmamis yerli antrenor getirtirim Skibbeden iyidir..

Bu futbolcular icinde gecerli, buyuk takimdan ayrilan yabancilar ordan oraya gider durur..
Onlarda PARA derdinde, avrupada o parayi verecek kerizde zor bulursunuz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

IL Capitano

hemde Skibbe gibi , aninda es-esi satan bir adam dusununuluyor. garip.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Gelmesi kesinleşti vallahi şehirde herkes tedirgin bu durumdan ve kimse memnun değil ama gelinen noktada destek vermekten başka çere yok tabikide yeni sezon öncesi ..

Ciddi ciddi Sven-Göran Eriksson ismi geçiyordu bir ara galiba anlaşılamamış ondan sonrada Skibbe oldu işte ..

Umarım Skibbe bıraktı haberlerini bu sefer Karabükspor için görmeyiz ne diyim başka ..