Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları 2013-2014

Başlatan El Maestro, Mayıs 01, 2012, 10:49:43

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

CSKA'daki Krasic'i izlersek iş yapar ama Juventus'da pek bir şey yapamamıştı hatta adam akıllı kadroya giremedi. İsim olarak iyi transfer, bakalım ne kadar iş yapacak bekleyip göreceğiz.

RCA

sağa krasic sola stoch ileride sow ve kuyt geride baroni topal

çok iyi
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Napacak bu kadar adamı acaba ?

Kuyt-Stoch-Krasic hangisi oynıcak kanatlarda ? Bunlardan hangisi yedek beklerki ?

Stoperde ve orta alanda sıkıntı varken, en iyi mevkiine transfer yapıyorsun bence gereksiz ve lüks bir transfer ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

3 kupada oynayacaklar sonuçta..

defans ve orta sahayada oyuncu alacaklar sanırım

iyi kadroları oluyor

cezalsı var sakatı var ligin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

İyide en az 6 ila 8 milyon euro bonservis bedeli ödenmiştir, ayrıca Topuz var ve bu adamların hiç biri yedek oturmaz ..

Orta sahan Topal-Baroni, kanatların Kuyt-Krasic-Stoch-Topuz-Caner gerekirse Bienvenu-Özgür Çek ..

Ben saçma buluyorum açıkcası Yobo için 1 milyon euro'yu aylardır sıkıntı yapan yönetim Krasic'e kim bilir kaç milyon euro ödemiştir yani bide o açıdan bakıyorum ..

ERHUN

Alıntı yapılan: El Maestro - Temmuz 23, 2012, 13:57:49
Napacak bu kadar adamı acaba ?

Kuyt-Stoch-Krasic hangisi oynıcak kanatlarda ? Bunlardan hangisi yedek beklerki ?

Stoperde ve orta alanda sıkıntı varken, en iyi mevkiine transfer yapıyorsun bence gereksiz ve lüks bir transfer ..

Bende böyle düşünüyorum. Orta alan ve stopere ihtiyaç varken gereksiz bir transfer. Ama isim olarak iyi tabii ki.

ilhan mansız_melis

2 rakibimiz de çok iyi kadro kurdular.

Krasic müthiş bir transfer olacak.

Kanatlarda Stoch ve Krasic enfes bir hücum gücü.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

RCA

oraya da lass diarra transfersi yapılacak sanırım
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

KAYSERİSPOR BOMBAYI PATLATTI!

Güçlü bir kadroyla yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Kayserispor transferde bombayı patlattı.

Amrabat'ı Galatasaray'a satan Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldız Pablo Mouche ile her konuda anlaşma sağladı. Fiorentina'nın da talip olduğu 25 yaşındaki forvet için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenirken, Tangocu'nun önümüzdeki günlerde Kayserispor'un Avusturya kampına katılacağı belirtildi. Bu arada Kayserispor'un, geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Mainz ile yakın zamanda sözleşme yenileyen solbek Malik Fathi için de temasa geçeceği öğrenildi.

Dün akşam kampa katıldı,ve bir kaç saat içinde 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalıycak,ayrıca Malik Fathi ve Jonathan Maidana ile görüşmeler sürüyor,Maidana ile Napoli'de görüşüyor.

El Maestro

El Maestro

Batuhan Karadeniz --> Trabzonspor .

HTSPOR

Fatih Tekke --> Trabzonspor .

Ntvspor

NoPasaran

Kasımpaşa drenthe ile ilgileniyormuş..

Derin Futbol Son Dakikada verdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Bursaspor eski futbolcusu Ivan Ergiç'le 3 yıllık anlaştı diyorlar.

El Maestro

Kolo Toure --> Trabzonspor ..

Yazıyor her yerde Zokora devreye girmiş ..

NoPasaran

yiğit gökoğlan --- gs den antalyaya kiralanıyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net