Ana Menü

Ahmet Dursun ile Soru-Cevap

Başlatan [KralKartal], Nisan 15, 2012, 23:37:23

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Sonunda cevaplari alabildik, Ahmet Dursuna kalsa artik yarina söz der unuturdu ama tesekkur ediyoruz verdigi cevaplar icin :)

Ahmet DURSUN ile Soru/Cevap:

Soru: Kariyerinize teknik adam olarak devam etmeyi düsünür müsünüz?
Cevap: Suan kararsizim ama kurslara katilip ilk olarak bir diploma almayi düsünüyorum

Soru: Sizce attiginiz en güzel gol hangisiydi?
Cevap: En anlami olan tabiki barcelona ya attigim 2.gol.

Soru: Sizce Mustafa Pektemek Besiktas'in birinci santraforu olabilir mi?
Cevap: Kesinlikle degil,belki iyi bir yedek olabilir ama bana göre Besiktasda oynayabilecek kapasiteye sahip degil.

Soru: Basarili bir kariyeriniz olmasina ragmen milli takima çagrilmamayi  neye bagliyorsunuz?
Cevap: Onu bende anlamis degilim ama cagrildgim zamanlar oldu, tam formda oldugum dönemlerdede bütün turnavalara sakatligimdan dolayi katilamadim yada sakatlik sonrasi form tutamamistim,büyük ihtmal sakatliktan dolayidir diye düsünüyorum.

Soru: Besiktas ta oynadiginiz süre boyunca en sevdiginiz yada en iyi anlastiginiz futbolcu kimdi?

Cevap:
Pascal Nouma

Soru:Besiktas'in Portekizli futbolculari hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Cevap: Fernandes disindakiler bekleneni veremediler kariyer olarak cok basarili olmalarina
ragmen.

Soru: Besiktas'in gelecegini nasil buluyorsunuz?
Cevap: Zor bir dönemden geciyor, ilk olarak borclari ödemek adina planlama yapilacagini düsünüyorum,bunun icindede genclestirme operasyonu olacaktir,bu durumda belki hedeflerden biraz uzak kalacaktir, baskan Fikret Orman zor bir görev üstlendi, herkes kacis yollari ararken o elini tasin altina koydu. Herkesin sabirli olmasi gerek ve kulubu desteklemeli ki basari gelsin.

Soru:Besiktas ile ilgili unutamadiginiz bir aninizi bizimle paylasirmisiniz?

Cevap: Hangisini anlatayim ki? Cok var aklima gelmiyor suan:)

Soru: Ahmet Dursun adini duyunca benim aklima 100. yildaki basarili kadro geliyor takim ruhu geliyor kenetlenme geliyor bunu neye borçluydunuz  sizce böyle olmasindaki en önemli etmen neydi?
Cevap: Bence 2 önemli nokta vardi : Birincisi kadro olarak en iyi futbolculara sahipdik disarda konusulan seyler gelmis gecmis en iyi kadro deniliyor. Biz sahaya ciktigimizda hadi 15-20 dakikaya atalim golleri sonra laylaylom yapalim diyorduk ki genelde öyle oluyordu.
Ikincisi hoca faktörü, Lucescu öyle bir hocaydiki hangi futbolcuya nasil davranip en iyi verim alacagini cok iyi biliyordu, takimi iyi motive edip, maca hazirliyordu fulya zamnindan sonra bir kez daha o kolej havasini 100.yilda yasamistim sonra takimi dagittilar, benden basliyarak malesef oysaki biz kendi aramizda konusurken futbolcularla galatasarayin rekorunu kirariz diyorduk olmadi.

Soru: Gol attiktan sonra 7 numarali formasiyla Dursuuunnn Ahmeeettt diye bagrildigi zaman ne hissediyordunuz?
Cevap: Gol atmanin duygusunu anlatamam, hele golden sonra tribunlerin ismini bagirmasini duymak o an dünyanin en güzel olayidi benim icin.

Soru: "Ahmet Dursun Seba gitsin" sloganlari atildi stadta. bunlar sizi nasil etkiledi, kendinizi nasil hissettiniz?
Cevap: Ben tam olarak ne demek istediklerini anlamiyordum cünkü Türkcem cok iyi degilldi sonradan ögrendigimde benim adima güzel ama baskanimiz adina kötü birsey oldugu icin buruk  bir sevincti benim icin.Bu arada hala turkce konusmam ve yazilarim kötüdür  :)

Soru:Eger bir takim kursaniz sizden önceki,sizin zamaninizdaki ve sizden  sonraki Besiktas oyuncularindan bu kadro ne olurdu ve antrenörü kim olurdu?
Cevap: Cordoba.Munch.Ronaldo.Zago.Nihat.Giunti.Fernandes.Sergen.ilhan Mansiz. a.Dursun.Pascal

Soru: Besiktas ta görev almak istiyorsunuzdur mutlaka hangi görevde olmak isterdiniz antrenör mü yönetici mi?
Cevap: Ikiside olabilir

Soru: Oynadiginiz ilk Besiktas maçinda neler hissettiniz?
Cevap: Cok heyecanliydim , inan tam hatirlamiyorum.

Soru: Besiktasli oldugunuzu biz taraftarlara her zaman hissettirdiniz,size  göre Besiktaslilik durusunu diger takimlardan ayiran özellikler  nelerdir?
Cevap: Gercek Besiktasli hic bir zaman para pul icin takimini satmaz ki ben öyle yaptim ve satmadim Besiktasli oldugum icin ama Besiktasta futbolu birakma hayalimi gerceklestiremedim o acidan cok üzgünüm maalesef , elimizdeki degerleri tutmayi bilemiyoruz bakin suan fenerbahcede semih ve selcuk diye futbolcular hala fenerbahcede oynuyor ...

Soru: Suan ki Besiktas kadromuzda ki en çok begendiginiz futbolcumuz kim?
Cevap: 1 tane var oda Fernandes.

Soru: Gurbetçi oldugunu biliyoruz,size göre Avrupa da oynanan futbol ile Türkiye'de oynanan futbolun arasinda ki fark nedir?
Cevap: Daha kaliteli futbolcular,daha hizli oynuyorlar , bizden daha profesiyoneller,daha
Disiplinliler.

Soru: Simdi ki gurbetçi futbolculara neler tavsiye edersiniz?
Cevap: Tavsiye edecegim tek sey var yurtdisindaki ögrendiklerini Türkiyede unutmasinlar .

Soru: Sizce yakisikli olmaniz futboldan daha çabuk kopmaniza neden oldu mu?
Cevap:Hayir  tabiki, ben asla futbolum disinda baska olaylarla  gündeme gelmedim.

Soru: Aslen nerelisiniz?Almaya'da yasarken hangi takimi tutuyordunuz?
Cevap: Aslen Tokatliyim, kendimi bildim bileli Besiktasliyim:)

Soru: Kocaeli spora 100.yilda son dakikada attiginiz golden sonra ne hissettiniz?
Cevap: Sakatliktan yeni cikmistim, son dakikalar oyuna girdim golümu attim benden mutlusu
yoktu.

Soru: Besiktas'a ikinci kez dönmenizde bu sitenin ve özellikle imza kampanyasina katilan taraftarin çok büyük etkisi oldu (imza kampanyasi düzenledik ve Kivanç Oktay'a ilettik) bundan o dönem haberdar oldunuz  mu?Daha önce haberdar olduysaniz yada suan haberiniz olduysa bu size ne hissettiriyor?
Cevap: Maalesef olmadim ama sizlerin sayesinde geri dönüsüm oldugunu biliyordum:)

Soru: Besiktas ta oynarken bazi gruplasmadan ve pas alamamaktan sikayet  ediyordunuz,özellikle Tümer Metin bariz saha içinde size pas atmiyordu  bunu neye bagliyorsunuz,saha içindeki anlasmazlik neydi o dönem?Cidden  gruplasma olmusmuydu?
Cevap: Tumer ilhanla daha onceden oynadigi icin ona daha fazla calisiyordu J

Soru: Besiktas'a ikinci geldiginizde size güvendik ve yakinda eski Ahmet  Dursun olacagim dediniz ama bir türlü olamadi ve sonra takimdan  ayrildiniz ikinci gelisinizdeki verimsizliginiz ve ilk Kocaeli'nden  gelisinizdeki performansinizi yansitamamanizin nedeni nedir? (sakatlik  hariç)
Cevap: Katilmiyorum buna, tam tersine iyi bir baslangic yapmis ve milli takima cagirilacagim dönem Fenerbahceyi 4-3  yendigimiz macta sakatlandim,sonradan piskopat Tigana döneminde ayak baglarim kopunca 4 ay sahalardan uzak kaldim, geri dönüsümdede bir takinti sonucu tigana beni birdaha oynatmadi.Beni ve Sergeni takimda görmek istemedigini söyledi, benim mukavelem olmasina ragmen ayrildim.

Soru: Size bir maçi yeniden yasamaniz sansi verilseydi bu hangi maç olurdu?
Cevap: Barcelona.

Soru: Çalistiginiz en iyi antrenör hangisiydi?Bir futbolcu antrenörde en çok ne arar?
Cevap: Mustafa Denizli ve Lucescu...Bilgi ,kisilik , güven ve adalet arar.

Soru: Meshur Guinti olayini gerçekleriyle anlatabilirmisiniz?Sinan Engin'in  Ahmet Dursun takintisi hakkinda söylemek istedikleriniz varmi?
Cevap: Ben Sinan Enginle kavga sonrasi takimdan gönderilmemi istedi kendisi ama baskanimiz bana hak vermisti ama Giunti ile olan kavgam ekmegine bal oldu ve amacina ulasti kovdurttu beni :) Giunti kavgasindada falcata bicak falan olaylari yalan haberlerdi.

Soru: Siz yanlis hatirlamiyorsam bir Israil takimiyla yapilan sampiyonlar ligi ön eleme maçiyla benim gönlümde takt kurdunuz ama Tümer-Ilhan ikilisi gelince bazi taslar yerinden oynadi.Bu konu hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Cevap: Bunlarada katilmiyorum, ben Besiktasda 5 tam 2 yarim sezon oynadim ve gösterdigim performanslar ortada,  ilhan besiktasda 2 veya 2 bucuk sezon oynadi 4 büyüklere gol dahi atamadi.kendisi arkadasimdir hala görüsürüm , dünya kupasinda attigi gollerle basari elde etmis beni ve bütün turkiyeyi gururlandirmisti ama onunla bazan kiyaslanmam yanlis hem futbol olarak hemde kariyer olark aramizda cok fark var ,kendisinde taktirettigim tek olay vardi o da caliskanligi cünkü o gücüyle caliskanligiyla basariyi yakaladi.

Soru: Simdi oturup biraz düsününce ben Besiktas ta kalabilmek için elimden gelen herseyi yaptim mi acaba diye düsündügünüz oluyor mu?

Cevap: Olmuyor cünkü biliyorum Turkiyede bir laf vardir, maalesef gecerlide, köprüyü gecene kadar ayiya dayi diyeceksin.Ben biraz gecimsizdim ve kimseye eyvallahim yoktu haksizliga asla susarak duramazdim durmadimda:)

Son olarak:  Bizimle söylesi yapmayi kabul ettiginiz için çok tesekkür ederiz :))

Cevap: Ben tesekkür ederim gec cevap verdigim icinde özür.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Banucan

cevaplar için teşekkür ederiz :)
bize vakit ayırdığınız içinde güzel söyleşi oldu :)
FEDA

[KralKartal]

El Maestro

Benim sorular sorulmamış ki .  :)
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Banucan

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Nisan 15, 2012, 23:44:59
Tigana Piskopatmis :D
okurken eğlendim yalan yok hele mail hali harikaydı :D
FEDA

Banucan

Alıntı yapılan: El Maestro - Nisan 15, 2012, 23:45:42
Benim sorular sorulmamış ki .  :)
hepsini tek tek yazdım bakiyim ama :)
FEDA

ERHUN

;D

Benim soruyu cevaplamış, teşekkürler soruyu iletene ve Ahmet Dursun'a

saldır beşiktaş

Soru: Sizce Mustafa Pektemek Besiktas'in birinci santraforu olabilir mi?
Cevap: Kesinlikle degil,belki iyi bir yedek olabilir ama bana göre Besiktasda oynayabilecek kapasiteye sahip degil.

En çok bunun cevabını merak ediyordum.
Bence de Mustafa, ne bir Ahmet Dursun ne de bir İlhan Mansız olabilir.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

[KralKartal]

Sorulari Banu hazirladi, sanirim atlamis... Maalesef. Ozur, tekrar iletecektir Banu sorulari, yanitlamasi icin. :)
Tesekkurler Banu  :bjk olur boyle seyler

El Maestro

Neyse yapacak bir şey yok artık .. 9
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Banucan

gerçekten özür dilerim
dikkat etmeme rağmen gözümden kaçmış kopyala yapıştır yapmadığım ve telden yazdığım için
tabiki bahane değil daha dikkatli olmam gerekirdi :(
tekrardan özür dilerim
FEDA

CR7

güzel söyleşi olmuş
teşekkürler.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Simurg

Güzel bir söyleşi olmuş teşekkürler :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

Banucana, Ihsana vede Ahmet Dursuna tesekkurler.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

Zevkle okudum..

Tesekkurler herkesee
Aşk bu Aşk !

volkanca.net