Ana Menü

Süper Final | 1. Hafta - Beşiktaş - Galatasaray 16 Nisan Pazartesi | 20.00

Başlatan El Maestro, Nisan 10, 2012, 00:40:51

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Olaylar çok güzel oldu. Keşke eboue nin şerefsiz hakemin falan kafası yarılsaydı. Herkes haddini bilecek, nereye geldiklerinin farkına varsınlar biraz. Özellikle derbilerde böyle ortamlar yaratmak iyidir, taraftar dediğin rakibi korkutmalı.

IL Capitano

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 16, 2012, 22:16:06
cok.hosuma gitti..

yapacak bisey yok kardesim..

herkes ayagini denk alsin..

inonuyu cennet.bahcesi sananlar.artik anlasin..

Helal Volki. Sasirttin beni ama cok haklisin. Yeter valla.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Brestgerfich

Kazanacağımıza dair umut yoktu içimde.
İyi de oynamadık ama hakemin böyle bir maç oynatmasını hiç kimse hak etmedi.

Tribünlerdeki tepki çok iyiydi. Keşke daha fazla inen olsaydı sahaya.
İnönü'ye çıkıp egosunu tatmin etme, şov yapma haddi ve hakkı yok kimsede.

Ernst ve Hilbert'e helal olsun.
Quaresma ise kırmızı kartlık hareketinde gördüğü sarı kart yüzünden Aydın'ın golünde Aydın'ı durduracak faulü yapamadı. Aslında faul yapacak dermanı da yoktu sanırım.

İ.Toraman, Veli, Simao, Quaresma, Holosko, Edu. Gitsin.
Divan Kurulu Alman oyuncu haricinde transfer yapmayı yasaklasın yönetim kuruluna.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

beckyZWICKY

Futbolumuzdan utaniorm yalan değil.. ama olaylardan degil.. tek uzuldugum fenerle seyircisz oynayacak olmamiz.. neyse,

adaletin bittigi yerde anarşi başlar .

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

El Maestro

Ahh ahh o adamın ayağı kaymayacaktıda suratına vuracaktı ebouenin .. Ulan 10 maç ceza alsaydık gerekirse ama o adam vurabilseydi keşke ..

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

djinonu

NoPasaran

Maçtan soınra sakin kafayla yazalım bide..

Sakinde olsam yukardaki söylemlerimin arkasındayım. Maçtan önce bizim büyüğümüz işyerine geldi adam futboldan çok anlamaz. Çarşı grubunu duymuş. 25-30 DK oturduk maç izledik hep beraber..

Çarşı grubunu çok seviyorum felan dedi.Hakemin ofsayt golü oluncada Çarşı adamı keser valla gibisinden espriler uçuştu..O anki tepkim "Çarşımı kaldı abi Allah aşkına" dedim..Kendilerine hayır yok , "cennet bahçesi" gibi stadımız var dedim. Melo şerefsizi bile aslan olup artislik yapıyor..

Bana maç sonunda hepsini yutturdular helal olsun..

Bi daha atsın o Melo golü ve .ötü yiyorsa çıksın artis artis pitbull yapmayı öğrensin.

Artık herkes bilsinki bu statda artislik yaparsak delinin birisi iner sahaya haddimizi bildirir..

Hakemlerde öyle. Bu taraftar artık başarıyı maşarıyı umursamıyor hakkımızı versinler başka bişey istemiyoruz. Bu kadar bariz hatalar her maç mı olur Aşkına..

Elbette hakem hata yapacaktır buna itirazım yok ama kusura bakmasın daha gol olduğunda işyerimde 3 kişi tekrarını görmeden ofsayt derse ve sen hakem olarak sahada bunu göremiyorsan o gözüne sokarlar bişey en sonunda..

Burada olan olay aslında bu maçlık değil.. Sene başından beri twitterda Galatasaraya verilen penaltılar kırmızı kartlar felan hepsi akıllarda insanların. Nefreti ister isteme büyütüyorlar. Çıkın adam gibi oynayın ve alkışlasın bu taraftar sizi..

Fuck you eboue demişler keşke Maymun deselermiş. Adam özellikle maymunluk yapıyor. BİLEREK !! Hiç abartmıyorum her hareketi olay çıkartmaya yönelik..

Bunlar için FUTBOL DIŞI TARAFI..

---

SAHAYA İNERSEK ;

Bu takımdan cacık olmaz. Bu seneyi geçtim seneyede bu kadrounun iskeleti buysa hiç seyretmeye gerek yok Ligi. İki pas yapamaz mı ya bir takım ?

Beşiktaşın kadrosu iyi abi ya diyor herkes. Simao var Fernandes var Quaresma var diye gidiyorlar ya, artık onlar anlasın şunu "Fernandes dışında birde sırıtmayan Ersnt Hilbert Sivok" dışında Beşiktaşta TOPÇU YOK..

yerli yabancı yok..

Quaresma Simao Holosko Mustafa Pektemek İsmail Köybaşı Veli Toraman Bebe Edu Sidnei vs vs vs say say  bitmez

Yok abi..

Bu adamlar kendi sahasında bile rakibine üstünlük kuramıyor..

Rezalet şeyler..

Konuşursam küfür etmek zorunda kalacağım artık..

Koy kardeşim Muhammedi Koy Kardeşim Burakı..

Aynısı oynamazlarsa ben başka bişey bilmiyorum..

Artık herşey bitti adam gibi futbolcularla oynayalım..

Ayrıca Fabian ve Hilberte helal olsun...

Sizin gibi 2 adamı getiren Mustafa Hocayada çok çok teşekkürler..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Ebue yine taraftarı galeyana getirmeye çalıştı. Hakem zaten fazlasıyla halletmişti maçı.

Bence hedef Ebue değil hakem olmalıydı. Keşke hakeme vurabilseydi bi tane

Brestgerfich

Kazanacağımıza dair ufak bir umut yoktu içimde aslında. Sadece büyük maç olmasının verdiği heyecan vardı.
Maç başladı, ilk 10 dakika birçok kişinin beklediği gibi avantaj elde etmek adına saldıran Beşiktaş vardı sahada. 10 dakikanın ardından Galatasaray oyunu eşitledi ve Beşiktaş’ın “futbol” denilebilecek oyunu da burada son buldu zaten…
Kolay görülemeyecek bir ofsaytla gelen gol ile Galatasaray 1-0 öne geçti. Tamam kolay pozisyon değil ama hakem onu göremeyecekse hiç çıkmamalı bence oraya hakem sıfatıyla…
Skor 1-0 olunca maçın o şekilde biteceğine, mağlup olacağımıza dair inancım o an daha da pekişti.
Hiç futbol oynamadık. Yok, Beşiktaş’ta gerçekten futbol yok.
Utanıyorum sahada oynadığımız oyundan.
Quaresma yok, Simao yok, Holosko’nun ne yaptığı belli değil, Veli yok, İ.Toraman boş adam. Edu futbolcu değil… Gönderilsin artık. Tutulmasın bu adamlar takımda.
E biz, Beşiktaş oynamayınca Galatasaray kendini biraz sıktı ve güzel bir golle 2-0 öne geçti. Bugün sahada kötünün iyisi olan Galatasaray kazandı maçı, tebrik ediyorum…
Acaba o orospu çocuğu hakem ofsaytı görüp golü vermeseydi maç buraya gelir miydi?
Holosko adam gibi top kontrol edebilse ve golü atsa maçın sonucu ne olurdu?
Kime reva görüldü böyle berbat yönetilen bir maçı izlemek? Kim suçlu? Beşiktaş mı Galatasaray mı? Beşiktaşlılar mı Galatasaraylılar mı?
Bu akşam futboldan keyif alabilen var mı? Hakeme küfretmeyen? Hakemi haklı görebilen?
Takdir ettiği 2 kişi vardı bugün sahada. Biri Ernst diğeri Hilbert.
4. hakemin direktifiyle yan hakemi dinlemeyip taç kararı veren hakemi eleştirmek için topu hakeme verip taç atışını kullan diyen Hilbert…
Beşiktaş lehine faul veren hakemi protesto için yanlış karar verdiği yönünde dalga geçen, hakeme doğru şut çekermiş gibi yapıp hakemi korkutan Ernst…
Aferin size, helal olsun.

Cem Goren

işte bu arkadaş. herkes anlasın buradan kolay kolay çıkılmayacağını. asi ruh cidden geri geldi bugün.

yönetim bu takımı çek playoff'tan sokayım şampiyonluğuna zaten belli herşey bi tarafına soksunlar o kupayı.

fatih terim bildiğin bütün oç'lukları oyuncularına göstermişsin bravo.

ya aslında daha çok yazarım ama buradan olmuyor. twiter'dan ana bacı salladık bakın işte oraya.

he bu arada "asla Beşiktaş'tan ve Beşiktaş'ı tutmaktan utanmadım" bunu da belirteyim.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 14, 2012, 10:06:18
zor yeneriz..

beraberlik yada gs alir gibi geliyor bana.

Takimima zerre guvenmiyorum 2 gs macindada galibiyeti kaciran takim olsakta..

Ahmet Abi bak yine bilmişim ;D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Rıdvan Dilmen: "Akşam Hüseyin Göçek Maçı İzlediğinde... Rahat Uyuyabiliyorsa Ben Yorumculuğu Bırakıyorum."
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

[KralKartal]

Ridvan bunu Besiktas Fenere karsi oynasaydi, soylermiydi?

Biraksin Ridvan ya, Besiktasi mi dusunuyor, futbolu mu FENERINI mi? Merak ediyorum
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Goren - Nisan 16, 2012, 23:26:53
herkes anlasın buradan kolay kolay çıkılmayacağını. asi ruh cidden geri geldi bugün.
fatih terim bildiğin bütün oç'lukları oyuncularına göstermişsin bravo.
he bu arada "asla Beşiktaş'tan ve Beşiktaş'ı tutmaktan utanmadım" bunu da belirteyim.

keskinli

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 16, 2012, 23:29:48
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Nisan 14, 2012, 10:06:18
zor yeneriz..

beraberlik yada gs alir gibi geliyor bana.

Takimima zerre guvenmiyorum 2 gs macindada galibiyeti kaciran takim olsakta..

Ahmet Abi bak yine bilmişim ;D
bunun icin kahin olmaya gerek yoktu ama yine elimizden kacirdik geseyi :)
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin