Ana Menü

Owen: "Daha ölmedim"

Başlatan El Maestro, Mart 28, 2012, 00:19:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Michael Owen, en az iki yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi.

Sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan deneyimli futbolcu Michael Owen, henüz futbolu bırakmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Basın mensuplarına konuşan Owen, "37-38 yaşına kadar futbol oynamayı düşünmüyorum. Ancak en az iki yıl daha sahalarda olmak istiyorum. Soyunma odasında oyuncuların sakatlıklarıyla ilgili yakınmalarını duyuyorum. Dürüst olmam gerekirse benim bu tip acılarım yok. Kendimi çok iyi hissediyorum ve birkaç yıl daha futbol oynayabilecek düzeydeyim." ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki futbolcu Manchester United'da kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise, "Bu soruyu menajerime sormanız daha doğru olur. Şu an kesin bir şey söyleyemem." şeklinde yanıt verdi.

Son dönemlerde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle iyice gözden düşen golcü futbolcunun sezon sonunda serbest kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

ERHUN

Yeni yapılanma sürecinden bahsederken böyle bir adamı getirmek hiç doğru olmaz.

KeePSaKe

Çok sevdiğim oyunculardan biridir Owen sakatlıklar kötü etkiledi onu ama bizde görmek isterim kendisini.
Since 1903

ERHUN

Bende severim, İngiltere tarihinde sevdiğim bir kaç oyuncudan biridir ama bu ligde oynayacak gücü var mıdır? Ne kadar para ister? Bunlar kafa kurcalayan sorular.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)