Ana Menü

STSL-32.hafta/İstanbulBŞB:2-BEŞİKTAŞ:2 Pazartesi 20:00

Başlatan Banucan, Mart 20, 2012, 07:44:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

hadi kartalım şeytanın bacağını kıralım
hırs istek umut yeter
saldır ve bu maçı al :bjk :bjk :bjk
FEDA

ERHUN

Belediye çok tuhaf takım. Bir hafta gidip 4 yeyip geliyor, sonraki hafta 2 atıyor sonraki hafta 2 yiyor. Dünkü gibi oynarsak kazanırız, öyle oynarsak zaten kazanamayacağımız maç sayısı az.

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

keskinli

yeneriz insaallah
avrupaya gidebilmekte avantajli olmak icin önümüzdeki 3 macida kazanmamiz gerekiyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Bir türlü şansımız tutmuyor şunlara ..

Acaip bileniyorum her maç öncesi ama bir türlü yenemiyoruz ..

Ne olursa olsun yenelim şunları acaip gıcığım, kıralım şanssızlığımızı !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

Bu sefer yenecegiz..

Eski hocasina ettigimiz laflar artik olmayacak onlarda fazla gaza gelmez sanirim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

"Arif Erdem yere yatsana..."

Bizim tribün işini bilir abi. (Tribünde çoğunluğun bizde olacağını varsayarsak.)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

FANATİK KARTAL1903

Bu maçta da kafadan mağlup olacaz. Belediye öyle şerefsiz bir takım ki önüne gelene yenilirler Beşiktaş'a geldi mi Barcelona kesilirler. Hele o Hasagiç denen kalecileri yok mu sezon boyunca diğer maçlarda kaleye geçtiğine şahit olmadım sadece Beşiktaş maçlarında oynayıp panter kesilir. O stadta şu zamana kadar maç kazandığımızı hatırlamıyorum, 2007 de kasımpaşa'yı yenmiştik orada ama ondan sonra durum açımızdan felaket. Bilet fiyatlarını 30 lira yapmış ibb yönetimi, hem maç pazartesi takım rezil durumnda, o gün o satte oraya giden sayısı 3-5. bin dolayında olur olsa olsa.

Gelelim Carvalhal belasına, Beşiktaş tarihinde görmüş olduğu en beceriksiz hoca olarak tarihe geçecek, hayatım boyunca böylesine futboldan anlamayan bir teknik direktör görmedim Beşiktaş'ta, her maç ona ettiğimiz beddualar, küfürlerin bini bir para. Takıma defans yaptıramıyor, pas yaptıramıyor, kontaratağa çıkartamıyor, baskılı oyun oynatamıyor, oyun olarak arayacağınız ne kadar rezillik, kepazelik varsa bu adam da var. Maç sonu basın toplantılarında söylediklerini duyunca nefretim 10 kat daha artıyor bu şahsiyete. Efendim çok sempatikmiş, iyi insanmış, banane nasıl insan olursa olsun, takımı top oynatmıyor, 8-9 ayda içine etti takımın, bizi ciğeri 5 para etmez fb gslilere madara etti. Ama hala camiadan bu adama ses çıkartan yok. Alania maçından beridir takıma futbol oynatmıyor, avrupa taraftarın çok büyük bölümünü kandırdı. Kazandığımız maçlar ortada Fernandes kornerden veya serbest vuruştan iyi bir orta kssinde gol olsun, takımda oyun sistemi denen olgu yok. Maç boyunca hangi rakip olursa olsun, içeride dışarıda bizi sahamıza hapsetti. En son Bolu maçında herkes anlamıştır Carvalhalin ne derece berbat bir antrenör olduğunu. Yeni seçilecek başkanın aklı varsa bu amatörle play.offlara girmeye kalkmasın, zaten şampiyonluk şansımız kalmadı, birde derbilerde yüz karası sonuçlarla bizi yerin dibine sokar.

djinonu

Alıntı yapılan: FANATİK KARTAL1903 - Mart 25, 2012, 12:31:22
Bu maçta da kafadan mağlup olacaz. Belediye öyle [edit] bir takım ki önüne gelene yenilirler Beşiktaş'a geldi mi Barcelona kesilirler. Hele o Hasagiç denen kalecileri yok mu sezon boyunca diğer maçlarda kaleye geçtiğine şahit olmadım sadece Beşiktaş maçlarında oynayıp panter kesilir. O stadta şu zamana kadar maç kazandığımızı hatırlamıyorum, 2007 de kasımpaşa'yı yenmiştik orada ama ondan sonra durum açımızdan felaket. Bilet fiyatlarını 30 lira yapmış ibb yönetimi, hem maç pazartesi takım rezil durumnda, o gün o satte oraya giden sayısı 3-5. bin dolayında olur olsa olsa.

Gelelim Carvalhal belasına, Beşiktaş tarihinde görmüş olduğu en beceriksiz hoca olarak tarihe geçecek, hayatım boyunca böylesine futboldan anlamayan bir teknik direktör görmedim Beşiktaş'ta, her maç ona ettiğimiz beddualar, küfürlerin bini bir para. Takıma defans yaptıramıyor, pas yaptıramıyor, kontaratağa çıkartamıyor, baskılı oyun oynatamıyor, oyun olarak arayacağınız ne kadar rezillik, kepazelik varsa bu adam da var. Maç sonu basın toplantılarında söylediklerini duyunca nefretim 10 kat daha artıyor bu şahsiyete. Efendim çok sempatikmiş, iyi insanmış, banane nasıl insan olursa olsun, takımı top oynatmıyor, 8-9 ayda içine etti takımın, bizi ciğeri 5 para etmez fb gslilere madara etti. Ama hala camiadan bu adama ses çıkartan yok. Alania maçından beridir takıma futbol oynatmıyor, avrupa taraftarın çok büyük bölümünü kandırdı. Kazandığımız maçlar ortada Fernandes kornerden veya serbest vuruştan iyi bir orta kssinde gol olsun, takımda oyun sistemi denen olgu yok. Maç boyunca hangi rakip olursa olsun, içeride dışarıda bizi sahamıza hapsetti. En son Bolu maçında herkes anlamıştır Carvalhalin ne derece berbat bir antrenör olduğunu. Yeni seçilecek başkanın aklı varsa bu amatörle play.offlara girmeye kalkmasın, zaten şampiyonluk şansımız kalmadı, birde derbilerde yüz karası sonuçlarla bizi yerin dibine sokar.

ne diyorsun sen?
kimsin sen ?

yaptigin yoruma bakarmisin?
carvalhal sezonun ilk yarisinda takimla ne grafik cizdi..körmüsün?
avrupa kupa lig BIZ 3 LIGTE OYNADIK 3 EZIKLER ISE 1 LIGTE OYNADILAR...
GÖZÜNÜ AC BIRAZ!!
TAKIMDA DENGELER BOZULDU TAKIM DEGIL KULÜPTE BOZULDU! SAHIP CIKANMI VARDI FUTBOLCULARAKI TAKIMIN KÖTÜ GIDISATI ÖNLENSIN? ESKI BASKAN
SIMDI DIYEBILIYORUM CÜNKI MAKAMI DEGISTI SEREFSIZ DEMIRÖREN KULÜBÜ BASI BOS BIRAKIRSA OLACAGIDA BU OLDU..BIRDE TAYFURU GETIRINCE TAKIMIN YINE BASINA OLAN OLDU!!
carlos sempatiktir ezilsede ezildigini farkettirmez nerden biliyorum biliyormusun?
maketle resim cekindiginde anladim!
tayfur karisir ama carlos belli etmez!
quaresma ana avrat sövmüs yinede yutmus oynatti..
adam i$ini adam akilli desteksiz yapamazsa hoca ne yapsin?
sadece iki topcu oynatmadi oynatamadi diye
baski stress altinda maclara nasil hamle yapsin? adam icerde kalsin belki maci kurtarir diye hamle yapamiyor.. futbolcularinda adam degilki hocayi kurtarsin..

anlayinda konusun ya.. at gözlügüyle bakma kardes.. bunlarin arkasinda baska isler dönüyor!
TAYFUR GELDI TAKIM BITTI!

KeePSaKe

Since 1903

NoPasaran

Maçın hiç tadı yok..

Bizim portekizlilerin yine yarısı yok :)

Yeter harbi yeter ya..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Arkadaş şu belediyeyi yenelim artık harbi deliricem ya.

unicorn

Banucan

FEDA