Ana Menü

[UEL Round 16] BEŞİKTAŞ - Atletico Madrid [15.03.12] [22:05]

Başlatan ilhan mansız_melis, Mart 10, 2012, 14:57:35

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Hayatımda ilk defa bir maçın 77.dakikasın'da tribün'ü terk ettim.

Daha fazla söze gerek yok herhalde.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Alıntı yapılan: ERHUN - Mart 16, 2012, 00:15:23
Valla Cenk adam olsaydı günah keçisi olmazdı. 2'nci golü yiyen biri ya kaleci değildir yada laubaliliğin son demlerindedir. Bir kaleci o golü yemez.

Maçı o dakikada izleyen varmıydı bilmiyorum..

Çok çok saçma bir gol yedi hatta komedi..

İkinci kaleci olur diye ben çok söyledim

Ama gerekte yoktu..

Pozisyon yok diyorum kendi sahanda :)

Maçtan sonra annem skoru görünce bi futbol maçını en son prekazinin 40 mt den attığı bir maçla izlemiş olan bir kişiden gelen yorum özetledi..

"Bu kadar adam gelmiş bi gol atsalardı bari.."

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

djinonu

beckyZWICKY

sivok ve fernandes dışındaki tüm yabancıları sezon sonunda görmek istemiyorum..

Yerlilere gelince.. onları saymaya üşeniyorum yemin ediyorum.. bi kaç tane adam dışında hepsini yazasım var..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Brestgerfich

İlk yarıda istekli, mücadele eden bi Beşiktaş vardı sahada. Futbol yoktu ama herkes elinden geldiğince mücadele etti.

Hatta ilk 15-20 dakikalık periyotta sıfır futbola rağmen Madrid’i baskı altına da aldık ama golü getirecek futbol gerekliliği bizde olmadığından golü bulamadık.

25. dakikada gelen gol ile takımın tek pozitif yanı olan mücadele ruhu da çöktü. İlk yarıda golden sonra oyun Madrid’in elindeydi tamamen.

İkinci yarının başlamasıyla erken bi gol umudu vardı içimde ama Carvalhal içerde her ne yapıp dediyse ikinci yarıda ilk yarıdan da kötü bi Beşiktaş vardı sahada.

İlk gol pozisyonunu 85. dakikada bulan bir takımda kaleciyi hedef alıp tek başına eleştirmek akılsızlıktır elbette ama Madrid’in 2. golündeki kaleci hatasını aklım almıyor. Cenk’i kafası neredeydi acaba o anda da yedi o golü bilmiyorum.

Bu tur aslında İspanya’daki maçta gitmişti ellerimizden ama Orduspor maçındaki berbat oyunu görmezden gelip bütün hafta boyunca kendimizi gaza getirip şişirdik.

Fena da olmadı aslında. Anlamsız bi maçı heyecanlı hale getirdik kendimiz için.

Maç içinde Madrid’in izin verdiği sürece oynadığımız süreçte takımımızın en iyisi İsmail oldu. O İsmail ki İspanya’daki maçta oynayabilecek durumdayken yedekte oturtulmuş yerine Veli devşirilmişti.

Faydasız ve hatta zararlı oyuncularımızı yani Ekrem’i, Edu’yu, Aurello’yu, Holosko’yu, Simao’yu bir kenara bırakıyorum. Bugün sahaya çıkan bu adamlar dışında hedef/kurban aramamak gerek.

Beşiktaş’ın asıl sorunu Carvalhal ve ardından yukarıda saydığım oyuncular. (Bu maç özelinde.)

UEFA Avrupa Ligi’nde öyle ya da böyle son 16′ya kalıp bizi bu zamana kadar sevindirip gururlandırdığı için Beşiktaşımıza teşekkür etmekten başka çaremiz yok.

Umutlarımız yarınlarımız için…

http://www.yorumblog.com/2012/03/spor/besiktas-0-3-atletico-madrid/
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

El Maestro

Sadece hırs ve mücadele ile birşey olmayacağınıda görmüş olduk .. Yetenek ve kalite olmadan bunlar tek başına bir işe yaramıyor .. Bizde hücum anlamında yetenekli ve kaliteli Fernandes dışında tek bir isim bile yok ..

Kendi sahamızda 0 pozisyon dahada bir şey yazmaya gerek yok aslında ..

Yalnız şunu çok çok iyi gördük Beşiktaş'ın forveti falan yok .. Hala daha Almeida yeterli,iyi santrafor diyen varsa dahada birşey demiyorum resmen kör olmuş derim yani ..

Cenk konusuna gelince, bu protesto bu maç için değildi genel sezona bakarsak hatalı yediği gol sayısı baya bir olmuştur .. Eğer zaten ilk hatası falan olsaydı emin olun kimse Cenk'i ıslıklamazdı . Yani bu protesto bütün bir senenin birikmiş protestosuydu aslında ..

Ne diyelim bu kadro kalitesi ile buraya kadar işte ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

yuNuS1903

Cenk o golu yemeseydı turu mu gecıcektık ?
takım kötuydu takımda ıs yoktu
taraftar cenkı ıslıklamaya yer arıyordu
cenkı ıslıklayanlar quaresmayı ıslıklasınlar ona nıye bırsey denmıyor ?
yazıklar olsun cenke laf edıpde dıgerlerını gormemezlıkten gelenlere

Brestgerfich

Şu fotoğrafa baktıkça boğazım düğümleniyor.

Ne kaldı bildiğimiz Beşiktaşlılıktan geriye?
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: yuNuS1903 - Mart 16, 2012, 01:16:43
Cenk o golu yemeseydı turu mu gecıcektık ?

Böyle bakarsak iş bitmiştir zaten.
Cenk'in bu hatası 1 değil 2 değil 3 değil... ben sayamadım valla kaç oldu.

Ordu maçında yedi, Tel Aviv maçında yedi, Galatasaray maçında yedi, Atletico maçında yedi eminim daha düşünürsek çıkacaktır.

Tamam belki Ordu'da Tel Aviv'de Aletico'da 1 golün yenip yenmemesi sorun yaratmamış olabilir ama Galatasaray maçında puana mal oldu. Liderle olan maç, onların 2 puan az alması bizim 1 puan fazla almamız gidişat açısından önemliydi.

Neyse fazla uzatmaya bence gerek yok, Cenk'in bu takımın kalecisi olmadığı fikri benim kafama iyiden iyiye oturdu.

yuNuS1903

yuNuS1903

Bu takımda tek hata yapan cenk degil o olsa eyvallah
90dk kendı taraftarının onunde 1 gol bile atamayanlar degılde 10dk kalmıs macın bıtımıne hatalı gol yıyen cenkı sucluyorsunuz.siz acın bır daha ızleyın macı.

ERHUN

Ben yeri geldiğinde onlarıda fazlaca eleştirdim ama yediği 2.ci gol taraftara, oynadığı kulübe saygısı olmadığını gösterir. Böyle önemli bir maçta böyle hata yapılmaz. Hata demek gelmiyor içimden. Zıplamadı bile.

eRe

2-0 dan sonra bakmadım.son dakıkalarda seyırcıler gırmıs sanırım.ne oldu?
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

yuNuS1903