Ana Menü

[UEL Round 16] BEŞİKTAŞ - Atletico Madrid [15.03.12] [22:05]

Başlatan ilhan mansız_melis, Mart 10, 2012, 14:57:35

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Ortalıkta dolanan bildirilerden sonra bende çok gaza geldim ama 60 lira ya.

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Mert Herbert

eskilerde gelecekmiş sanırım , atmosferin harika olacağına eminim.
Hani sevgilinle uzun süre görüşmezsin ve buluşma esnasında kalbin yerinden çıkacak gibi olur ya , ben her Beşiktaş lafı geçen cümlede bu durumu yaşıyorum. Beşiktaş aşkı anlatılmaz, yaşanır.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

RCA

çok güzel şeyler söylüyorsunuz yani okurken böyle beşiktaşlı kardeşlerimi abilerimi görmek beni çok mutlu ediyor.

fakat at gözlüklerimizi çıkarırsak bu maçın sonunun ne olacağını apaçık görmemiz gerekiyor.

neye dayanarak yeneceğimizi hatta turu geçeceğimi düşünüyorsunuz? sırf vicente calderon daki maçın ikinci yarısına göre mi ?

inanmak güzel gerçekten çok güzel. keşke bu inancınızı ve isteğinizi futbolcuların yüzüne söyleyebilsek de bizi anlasalar nasıl aşığıyız bu renklerin diye.

uzun lafın kısası bu kadro tüm potansiyelini, arkadaslığını ( Q7 bile bireysel oynamaksızın) koysa ancak yarı finale çıkar ki benim saydıklarımın 10 da biri şuan bu takımda YOK!

dönemi kapattık en azından buraya kadar geldik tek isteğim kendi adıma.. ateşli taraftar sıcak bir atmosfer ve göklerde inleyen BEŞİKTAŞ kelimesi.

herzamanki gibi..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

El Maestro

Alıntı yapılan: Agilis 8 - Mart 13, 2012, 16:12:12
çok güzel şeyler söylüyorsunuz yani okurken böyle beşiktaşlı kardeşlerimi abilerimi görmek beni çok mutlu ediyor.

fakat at gözlüklerimizi çıkarırsak bu maçın sonunun ne olacağını apaçık görmemiz gerekiyor.

neye dayanarak yeneceğimizi hatta turu geçeceğimi düşünüyorsunuz? sırf vicente calderon daki maçın ikinci yarısına göre mi ?

inanmak güzel gerçekten çok güzel. keşke bu inancınızı ve isteğinizi futbolcuların yüzüne söyleyebilsek de bizi anlasalar nasıl aşığıyız bu renklerin diye.

uzun lafın kısası bu kadro tüm potansiyelini, arkadaslığını ( Q7 bile bireysel oynamaksızın) koysa ancak yarı finale çıkar ki benim saydıklarımın 10 da biri şuan bu takımda YOK!

dönemi kapattık en azından buraya kadar geldik tek isteğim kendi adıma.. ateşli taraftar sıcak bir atmosfer ve göklerde inleyen BEŞİKTAŞ kelimesi.

herzamanki gibi..

Katılıyorum ..

Umarım çok farklı şeyler olurda mükemmel bir oyunla yeneriz ..

Ama işin gerçekçi yanıda ne yazık ki işte tam olarak böyle ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

RCA

yemin ediyorum şu yazıyı buraya yazıyor isem sadece tek bir nedeni vardır.

o da burada sevgili arkadaslarımızın umutla ümitle gözü kapalı olarak beşiktaşa boşu boşuna inanamalarıdır. üzülmenizi istemiyorum.

çünkü beklentiyi ne kadar yukarıda tutarsanız o kadar fazla üzülürsünüz. bırakın taraftar yapsın işini bu maç.

saldır karakartal! saldır beşiktaşım yazın yazmayın demiyorum ama allah aşkına kim saldırıcak quaresma mı pektemek mi edu mu ? :)

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

NoPasaran

İnşallah geçeriz..

Ancak bende çok ümitli değilim açıkcası..

Beşiktaş mutlaka gol yiyecektir ve 3 gol atacak kapasitemiz yok..

Ancak futbol bu..

1 gol atarsın rakip 10 kişi kalır..

Herşey ters,ne döner..

Benim maç felan çok umrumda değil aslında. Taraftar birlikl ve beraberlik içine girsin artık..

bu maç bunu sağlayabilir..

Yeniden dolu dolu tribünler..

Hadi bakalım..

Kalk ayağa

Yürü Güneşe..

Asi Ruh - çArşı - Haydi Kalk Ayağa
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

unicorn

Sevinmek icin sevmedik biz seni.

Sadece savas, sonuc gelecektir.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Grocbenn

Futbol bu herşey olabilir.

Ama bizim A.Madrid'i yenmemiz bence bir futbol mucizesi olur.

Mücadele edelim skor kimsenin umrunda olmayacaktır.

CR7