Ana Menü

[UEL Round 16] Atletico - Beşiktaş [08.03.12] [20:00] [STARTV]

Başlatan CR7, Mart 04, 2012, 22:11:23

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İkinci yarı karektersiz çıkınca, karekterini ortaya koydu takım.
Mücadele çok iyiydi. Simao,İsmail ikilisi çok iyiydi.
3-2 olsaydı çok iyi olacaktı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Simao Q7 karşılaştırması yaptığımda suçlu olmuştuk.
karşılaştıramazmışım.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

CR7

Alıntı yapılan: CR7 - Ocak 12, 2011, 23:19:11
Q7 ve Simão arasındaki fark çok netti bugün.
umarım Q7 de Simão gibi takımdaki bir oyuncu olduğunu hatırlar ve öyle davranır.
kaç top ezdi sayamadım.
neyse...

Bravo Simão! :alkis :alkis :alkis

Cem Goren

İsmail Köybaşı: Günümüz futbolunda mücadele etmeden bir şey olmuyor. 2. yarı mücadele edince neler yapabildiğimizi gösterdik.
Adamsın sen İsmail. Elinden gelenler ortada ama o formanın ağırlığının farkındasın bu bana yeter
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

keskinli

maca bakamadim
sonuc kötü degil aslinda,deplasmanda attigimiz gol isimize cok yarayabilir
ama yorumlara bakarsak cok kötü oynamisiz(ne zaman iyi oynadikki zaten),dolayisiyla yolun sonu görünüyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

Turu getirse getirse taraftar getirir, ancak bu seneki tribün'e hiç güvenim yok  :-\
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

Maç hakkında fazla bir şey yazmaya gerek yok ..

Quaresma artık bitmiş çok net .. Bundan sonra hiç bir takımda oynayamaz .

2.Yarıda sonuna kadar mücadele eden herkese helal olsun ..

Yalnız Holosko ve Pektemek aynı anda sahada olmalıydı o zaman daha etkili olabilridik, sonuç olarak işimiz çok zor ama umudumuz hiç olmazsa hala sürüyor ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Grocbenn

Tabelayı Carvalhal'in belirlediği bir maç oldu.Hocalık hatasından 10 dk. olsa bile dönebilmektir ki böyle önemli maçlarda.Bağıra bağıra 3 golü yedirtti.Sakın Veli'ye kızmayalım.

Bu takım mücadele ederek 12 maç üst üste yenilmedi.

Artık şu net anlaşılmalı futbol yürekli adamlarla oynanır.Takımı affederseniz ama yavsakların oyuncağı yaparsanız olacağı budur.

Rövanşta bence mucize gerek ama 2.yarıdaki takım çıksın aslanlar gibi mücadele etsin eminim herkes bunu istiyordur.

NoPasaran

İlk yarı için söylenecek tek söz var aslında..

Rezalet..

Beşiktaşta bir ara kadro sıkıntısı var derdim ama artık daha farklı düşünüyorum..

Kadro sıkıntısı ve kalitesi zaten yetersiz ama arkadaşlık diye bir kavram kalmamış..

Benim bile ekranda sinirimi bozan oyuncular söz konusu..

Nasıl koşabilirsin ki..

Devre arasında ne olduğunu bir kaç gün sonra basından öğreniriz ancak Quaresma çıktıktan sonra dinç bir takım olmak bence önemliydi. Sıkıntı takım içerisinde..

Birde carlosa sözüm var..

İsmail oynmayacak durumdayken Beşiktaş tarihinin en önemli maçlarının biriasinde nasıl yedek kalırda Veli işle başlanır aklım almıyor..

Madridi anadolu takımları ile karıştırdı isen pes demekten başka sansım yok..

İstanbulda turu felan geçemeyiz biz.

İnnamıyorum çünkü bu takımın gol atacağına ben..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

RCA

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mart 08, 2012, 23:28:37

İstanbulda turu felan geçemeyiz biz.

İnnamıyorum çünkü bu takımın gol atacağına ben..

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

unicorn

Elinde kalan tek fırsat olan bir Avrupa maçına neden böyle çıkardı bu takımı hoca anlayamadım.

Bir de Quaresma'nın bu halini?
Ne istiyorsun arkadaş? Neyin peşindesin?
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carsibxl

Gücüne güç katmaya geldik,Formanda ter olmaya geldik,Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞBir umudum sensin anlıyormusun,Hayat yaşanmıyor senle olmadan,Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

We have come to enhance your powerwe have come to be the sweat on your shirtBesiktas, we have come to die along your sideYou are my only hope, do you understandLife is unbearable without you on my sideBesiktas, we have come to die along your side.

Birleri  su besteyi bir de portekizceye cevirsin, Almancaya gerek yok sonra butun yabancilara ve hocayi yollasinlar, taraftarin 90 dk bunlara ne bagirdiklarini bilsinler. Ondan sonra kosmayani, mucadele etmeyini goreyim.
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

Brestgerfich

Alıntı yapılan: carsibxl - Mart 09, 2012, 16:04:52
Gücüne güç katmaya geldik,Formanda ter olmaya geldik,Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞBir umudum sensin anlıyormusun,Hayat yaşanmıyor senle olmadan,Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

We have come to enhance your powerwe have come to be the sweat on your shirtBesiktas, we have come to die along your sideYou are my only hope, do you understandLife is unbearable without you on my sideBesiktas, we have come to die along your side.

Birleri  su besteyi bir de portekizceye cevirsin, Almancaya gerek yok sonra butun yabancilara ve hocayi yollasinlar, taraftarin 90 dk bunlara ne bagirdiklarini bilsinler. Ondan sonra kosmayani, mucadele etmeyini goreyim.

Gücüne Güç Katmaya Geldik PORTEKIZCE Beşiktaş (Çarşı) HQ KANAL D

???
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

unicorn

Şeramo sakre senta aaa ramorsa
Selamo suo natto akramiseta
Beşiktaş lamos puro dosma ramorçi
por vose
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !