Ana Menü

Arslanbek Sultanbekov - Dombıra

Başlatan ERHUN, Şubat 14, 2012, 19:02:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Siz kendinizi o kadar kaptırmışsınız ki gözünüz kendi doğrularınızdan başka bi şey göremiyorsunuz
siyaha siyah demeyi bile beceremiyorsunuz bu yüzden ben farklı bakıyor oluyorum :D
Ben iyi yapmışlar oh demiyorum ama aynı fikiri kişisel tercihinize göre değerlendiremezsiniz
Ben o şarkının müziği üzerine yeni söz yazılmış kullanıyor diye biliyordum müziğin eski olduğunu biliyordum ama adamada aitse diyebilcek birşey yok.
Burada atamızın marşı siyasileştirilmemeli yazıları yazılmış
mhp siyasileştirince bi olay yok akp siyasileştirince gündem değişti :D
Siz kendinizle çelişmeyi bırakın bi partinin yahut bi düşüncenin içinden çıkıp sonra baksanız zaten siyahı tartışmaya gerek kalmayacak.
Kimse o adamın bestesiyse müzik dahil zaten karşı çıkmaz fakat ata bestesi deyip adama aitliği şüpheliyse yazılır bu yazılar.
Bi şarkı vardı chp akp aynı şarkıyı kullanıyordu olay olmuyordu bu niye oldu anlamıyorum haydi anadolu yol kardeşlik yolu öyle bişeyler..

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

beckyZWICKY

İyide mhp için sorun yok mu dedim ben.. Ve ben görmedim mhp nin kullandığını.. Mhp yada xxx parti kullansa izinsiz kullansa, telif hakkı sahibi kullanmayın diyorsa bunlar içinde aynı şeyi derim.. Senin görmediğin şey bu.. Ve eğer bunu mhp yada xxx partisi yapsaydı; yüZsüzler yaeaeaee kullanmayın diyor adam hala kullanıyolar derdin sanırım..

Anlaman gereken şu; olay akp yada xxx parti değil.. Hak sahibi kullanmayın diyorsa yüzsüzlük yapmayacaksın.. Bu kadar basit.. Kendi açında bak.. Şarkıcı olsan beste yapsan telifini alsan.. Ve bunu xxx parti kullansa yine aynı şeyimi diceksin.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Simurg

Evet aynı şeyi diyeceğim ben bilmiyordum diyorum eğer onunsa ayıp olmuş diyorum.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

keskinli

pazartesi ugur isilak ile kameralar önüne cikacakmis
bestenin kendisinin degil anonim oldugunu söylemis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Colgado

para adamı madam yapıyor işte, yazık.

galaxy note II - tapatalk

ERHUN

Vay Arslanbey vay. Dansözlük sana yakışmadı be. Eyvallah.

DIABLO

saygı duymak lazım bundan sonrada dinlemem olur biter
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ERHUN

Uğur Işılak tarafından Erdoğan'a uyarlanan Dombra şarkısının Kazakça versiyonunun sahibi Arslanbek Sultanbekov, paralel yapının haber siteleri ve ajanslarında kendi sözüymüş gibi bazı haberlerin çıktığını ve bu haberlerde iddia edilen sözlerinin çarpıtılarak servis edildiğini söyledi

Arslanbek Sultanbekov ve Uğur Işılak, 24 Mart Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyerek haklarında çıkan haberler için açıklamalarda bulunacak.

Uğur Işılak'ı samimi bulduğunu da söyleyen Sultanbekov, 'Kim bilir belki gelecekte ortak eserlere imza atarız' dedi.

Aslanbek, eserin uzun bir zamandır anonim olarak bilindiğini ve bu konuda kendisinin de bir ihmali olduğunu da söyledi.

Ne çarpıtması? Kendi konuşmadı mı? Vay Arslanbey ya... Bir kez daha hayal kırıklığına uğradım, en adam sandıklarımız bile böyle çıkabiliyor işte.

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 23, 2014, 22:42:00
pazartesi ugur isilak ile kameralar önüne cikacakmis
bestenin kendisinin degil anonim oldugunu söylemis

Hayır. Anonim olarak bilindiğini bunda kendi ihmali olduğunu da söylemiş. Yani beste ona ait.

beckyZWICKY

kaç para aldın?

yada tehdit?

ne aldın Sultanbekov efendi ne aldın? nasıl aldın hangisini aldın... sen asıl bunu açıkla.. Adamsan..
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..