Ana Menü

800 BİN EUROLUK GOLCÜ GEKAS

Başlatan KeePSaKe, Şubat 03, 2012, 03:03:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Samsunspor, ara transferde 2.5 yıllığına renklerine bağladığı 32 yaşındaki Gekas için Alman ekibi Eintracht Frankfurta 300 bin euro ödedi. Gekas da yarı sezon için 400 bin euro alıyor.   Fenerbahçe'yi yıkan isim olan Theofanis Gekas, Samsunspora ara transferde 300 bin euro bonservis bedeli karşılığında Eintracht Frankfurttan transfer edildi. Yunan golcü yarı sezon için 400 bin euro alacak. 2.5 yıllık imza atan Gekas, kırmızı-beyazlı takımda 4 maçta 6 gole ulaştı. Panathinaikos ve Bochumda oynarken Yunanistan ve Almanya liglerinde gol krallığı yaşayan 32 yaşındaki Gekas, milli takım formasıyla 55 maçta 21 gol kaydetti. Kariyerinde ise kulüp takımlarında 354 maçta 165 golü bulunuyor. Gekas karşılaşma sonrası "Şahsım adına sevindim ama önemli olan takım adına bir şeyleri başarmış olmamız. Gollerimi takım arkadaşlarıma armağan ediyorum. Daha önce de Hertha Berlin formasıyla Wolfsburg maçında hat-trick yapmıştım" diye konuştu.

Bakkaldan siftah
Fenerbahçe'ye karşı 10. maçında ilk kez galibiyetle tanışan Samsunsporun yeni hocası Mesut Bakkal, "Sadece galibiyet çok güzel. Sezon boyu 3 galibiyet almış bir takım var ortada. Bu şehrin bir dirilişi oldu diyebilirim. Belki buraya gelirken ne işi var diyenler olmuştur ama bu kararı almaktan mutluyum. Süper Lig tecrübesi olan birçok oyuncumuz var. Oyuna katkıları biraz artınca sonuç da  alınıyor. Takım inanılmaz mücadele verdi" dedi.

Stargazete

'Evimde gibiyim'
Gekas, karşılaşma sonrası Sirtaki çalınca kendini evinde gibi hissettiğini söyledi, "Gollerimi tüm takım arkadaşlarıma armağan ediyorum" dedi

Samsunspor forması altında kısa sürede kalitesini ispat eden ve attığı gollerle dikkat çeken Yunan yıldız Theofanis Gekas, Fenerbahçe karşısında hat-trick yaparak geceye damgasını vurdu.
Tecrübeli oyuncu, "Önemli olan takım halinde bir şeyleri başarmak. Biz de bunu yaptık. Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Attığım golleri takım arkadaşlarıma hediye ediyorum" dedi. Gekas "Maçtan sonra Sirtaki çalınca kendimi evimde gibi hissettim. Fenerbahçe sınavı final maçlarından bir tanesiydi bizim için. Bu moralle önümüzdeki karşılaşmaları da kazanmayı istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Bu arada Yunan oyuncu bu sezon Süper Lig'de hat-trick yapan ikinci oyuncu oldu. Trabzonsporlu Burak Yılmaz, 4.haftada Karabükspor karşısında, 17.haftada Orduspor maçında hat-trick yapmıştı. Theofanis Gekas en son 21.03.2010 tarihinde Wolfsburg deplasmanında Hertha Berlin formasıyla 3 gol birden atmıştı.

Milliyet
Since 1903

NoPasaran

Gekas sezonu kapattı ülkesine geri döndü.Bu sezon için bize yararı olmayacak.Geldigi zaman 2.5 sezonluk sözleşme imzalamıştı.Bu sezon opsiyonu kendisinde olmak üzere 5 aylık kesin sözleşmesi var.Avrupa şampiyonasından sonra isterse kendisi yine Samsunspor ile sözleşme yenileyebilir.Gelecek sezon Samsunspor 'da tekrar forma giyer mi?Bu gekas ın kendi karar verecegi bir durumdur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

noldu sakatlandı mı ya.nazar mı degdırdık adama
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Evet sakatlandı. Gekas'ın elindeyse sözleşme uzatmak gelmeyebilir, daha iyi talipleri çıkabilir. Hatta bu ligden başka takım bile isteyebilir.