Ana Menü

M.P. Antalyaspor:1 - Beşiktaş:2( 20 Ocak 2012, 20:00)

Başlatan keskinli, Ocak 19, 2012, 14:56:42

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djinonu

bu direk kirmizi kart olmadi zaten iki bir öndesin
haftaya edumu oynayacak yerin inek!!

Brestgerfich

Ben sevindim kırmızı karta.
Önümüzdeki maç "yeni transferlerimizden" biri forma şansı bulabilir.

Hakem sayesinde aldık bu maçı.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

eRe

bende sevındım kırmızıya
ıyı oldu tanju oynasın artık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Alıntı yapılan: djinonu - Ocak 20, 2012, 21:54:37

Kardeş bunun ineklikle alakası yok.Futbolculara hakaret vari yorumlar yapmasak daha iyi olmaz mı?
Emin olabilirsin ki,İsmail oyundan çıkarken ne olup bittiğini anladı ve yaptığının ne kadar mantıksız olduğunu anladı

djinonu

Alıntı yapılan: Ersin Develi - Ocak 20, 2012, 22:16:49
Alıntı yapılan: djinonu - Ocak 20, 2012, 21:54:37

Kardeş bunun ineklikle alakası yok.Futbolculara hakaret vari yorumlar yapmasak daha iyi olmaz mı?
Emin olabilirsin ki,İsmail oyundan çıkarken ne olup bittiğini anladı ve yaptığının ne kadar mantıksız olduğunu anladı
ersin ya sakin ol :)
benimki anlik bir yorumdu ve durumun farkinda oldugum icin öyle dedim...vallah yoksa ismaili burda sevmeyenlerden cok severim:)
hem inek caliskanlara denir :) bizim caliskan ismailimiz bos bulundu hepimizin yapacagini yapti.. o kadar

ERHUN

Geldiğinden beri diyorum çok boş adamsın İso. Yakışmıyorsun Beşiktaş'ımıza.

El Maestro

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ocak 20, 2012, 21:56:46
Ben sevindim kırmızı karta.
Önümüzdeki maç "yeni transferlerimizden" biri forma şansı bulabilir.

Hakem sayesinde aldık bu maçı.

Ekrem'i sola çeker Toraman sağda oynar yine aynı tas aynı hamam olur bence Tanju'nun oynaması için falan tüm defanslar sakatlanacak anca öyle .. Ama Egemen solda oynarsa fena olmaz oda var ..

Ayrıca Carvalhal'in tek sevmediğim huyu oyuncu değişiklikleri, arkadaş neyi bekliyorsun değştir işte her maç aynı dalga geçer gibi adamları 2dk kala sokuyorsun böyle birşey olmaz orta saha ölüyor yorgunluktan ama hala değişiklik yok bu her maçta böyle, bu Carlos hocanın eksik bulduğum ve kimi zamanda beni sinirlendiren bir yönü .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

saldır beşiktaş

Bu arada, bugün tekrar anladım BEŞİKTAŞ'lılık çok farklı birşey değerini bilelim.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

İlkokul bitti Hazırlık sınıfına giderken başladım Beşiktaş maçlarına gitmeye ben. Nail diye bir arkadaşım vardı her maça giderdik biz onunla kahvehaneye. Öylesine heyecanlandırdıkki giderken en kötü maçta bile 30 dk kala kahvehanede olurduk..

Bugün kahveye gittiğimde maçın 20. sn si oynanıyordu. Yavaş yavaş almıştım işi gücü. Heyecanımımı yitirdim bilmiyorum ama öylesine sıkıldımki bu foruma sıkıcı maç diye yazarken çıkmak bile geldi kahvehaneden. (Yeni iş yerimde digitürk yok ondan kahvehaneye gittim)

Sonra düşündüm Takımdan zevk almıyorum ben aslında. Almeidanın golünü telefonda twitter mesajlarına bakarken kaçırdım mesela..

Sebepleri uzun uzadıya yazmayacağım çok net ifadeler kullanmak gerekiyor..

Beşiktaş malesef gün geçtikte eriyen bir değer haline geliyor. Evin içindeki sıkıntılar varken, çocuğunun karnesinin 5 getirmesi gibi bişey geliyor bana bu 2-1 lik skor yada Uefa da tur felan atlamak.

Umtusuz bir vaka gibi gözüküyor gözümde. Futbolcularıda öyle görüyorum. Çok eleştirdiğim İBRAHİM TORAMANI bile içime sindirebilirken bugün 1 gol 1 asist yapan Almeidayı beynim zihnim kabul etmiyor.. Herkesin yıldız diye taptığı adamlara ben sadece Misafir gibi bakıyorum ve gidince yine evimizin içindeki sıkıntılar baş gösterecek gibi geliyor..

Benim gibi düşünen taraftar çok aslında am düşünceler ifade edilemiyor. İnönünün eski tadı tuzu olmadığı çok net maça gitmedende belli oluyor. .Çünlü geleceğe dair bir umut yok..

Ve bunların temel Sebebi malesef başımızdaki Başkan Yıldırım Demirören..

Sanırım o gitmeden Galatasaray'ın Adnan Polatla yaşadığı buhranlı dönemler hiç bitmeyecek..

Futbola gelince, söylenecek bişey yok. Şansa alınmış bir galibiyet. Brisi gelir fantezi yapar gider. 1-2 lik skora aldanmamak gerek..

İlerisi karanlık..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

aynen öyle abi
eskiden telefonumu kapatırdım beşiktaş maçlarını izlerken
az bu yüzden kavga etmedim insanlarla kız arkadaşlarımla
şimdi önümde pc elimde telefon maç izliyorum arada sırada mesaj atıyorum foruma yazıyorum ekşi sözlükte maçı takip edip gülüyorum
halbu ki ayakta zıplamaktan heyecandan terlemekten zıplayıp üstümüzü başımızı yırtmaktan oturup maç izleyemezdim...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Grocbenn

Bu futbol ile galip gelmek hiç kimseyi mutlu etmemiştir.

Resmen sıradan bir takımız.Dünkü maçta bir tane adam geçebilen.Bir tane araya pas atabilen adamımız yok.

Görsellik yok heyecan yok hiçbirşey yok.Orta sıralardaki iki takımın mücadelesi gibi oldu.Hakem golü verse çıkarmamızın imkanı yok.Tamamen hakem ve Deniz Barış sayesinde alınan bir şans galibiyeti.

Fazla yorum yapacak birşey de yok.Sadece Veli'yi beğendim gerisi koca bir hiç.

İsmail'in kırmızı kartı komedi gerçekten.Ama İsmail bu yapacak birşey yok.

keskinli

yaptigimiz transferlere bak,oynadigimiz oyuna bak
kim derdiki bu takimin beyni  ve 10 numarasi veli olacak
kesinlikle veliyi kücümsemiyorum,ayrica hirsini ve oynadigi oyunu begeniyorum
ama rakiplerinin orta sahasina bak,senin orta sahana bak
sag bekin 1 gram faydasi yok hücüma,sol bekin yok
hoca iyisin dedik hossun dedik ama bizi aptal yerine koy demedik
30 mac oynadik,30 macta faydasi 100 grami gecmeyen oynunculardan vazgecmiyorsun
nerede senin gencecik yedeklerin?hic degilse hirs yaparlar,ve kesinlikle simdi oynayanlardan kötü oynamazlar,bakarsin biri iyi cikar sende kahraman olursun
bu kadar kötü futbola tahammül ederek dervis sabri gösteriyoruz ama yeter artik bu kötü oyun
yemin ediyorum oynadimiz futbolla aldigimiz galibiyetten utaniyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin