Ana Menü

UEFA Avrupa ligi Beşiktaş:3-Stoke City:1 | 14 Aralık Çarşamba Saat: 20:00

Başlatan RCA, Aralık 12, 2011, 11:04:11

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

Takım müthiş oynadı..

Özellikle Fernandes.. Bayıldım yahu. Tam bir komutan gibiydi..

Ernstte iyiydi bugün.

Ancak veli ve necip için aynı şeyi söylemem söz konusu değil. Özellikle necip :-\

Almeidayı yine beğenmedim ben. Gol atamıyor felan diye değil, kötü oynuyor :)

Koşan basan bir takım yaratan, çocuklar gibi sevinen carvalhali çok seviyorum. Bu takım senin emeğin.Umarım devre arasında yapacağın transferlerle hocalık konusunda ben buyum dersin bize.

Hadi bakalım çocuklar..

İlk defa bir türk takımı grubu lider biterdi..

:bjk
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

ERHUN

Seviyoruz, güveniyoruz. Bu adama şans verilsin, başarı gelecektir. Çok inanıyorum bu söylediğime.

CR7

saldır beşiktaş

Takım iyiydi genel itibari ile.
Almeida'yı beğendim bugün pozisyona girmek için elinden geleni yaptı.
Yaptığı koşuyla penaltı ve kırmızı kartı getirdi.
Akıllı oyuncu formsuz olmasına rağmen takıma katkı sağlamayı başardı.

Tam tersine Holosko'da futbol zekası hiç yok sadece koş koş nereye kadar gram katkısı yoktu.
Edu şu haliyle Holosko'dan çok daha fazla katkı sağlar Edu gideceğine Holosko gitsin.
Ayakları iyi en azından adamın hiç beklenmeyen anlarda katkısı olabilir.

Mustafa yine şahane bir gol attı iyi oynamasada golü kokluyor nerede duracağını nasıl vuracağını çok iyi biliyor.

Ve Fernandes üst düzey oyuncu olduğunu bi kez daha gösterdi sorumluluk alıp maçı getiren isim oldu.
Bu arada bu sezon toplam kaç asisti oldu bilen varmı?
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

KeePSaKe

Maçı yeni açıktan izledim.Şov güzeldi bence tribünlerde fena değildi ama gol yedikten sonra ne bu suskunluk anlamıyorum Kapalı diğer tribünleri ateşlese herkes ayağa kalkıyor zaten.

Bu arada başıma gelmeyen bela kalmadı desem doğru olur arkadaşla maç başlamadan önce kazana gittik 2 tane tinerci para istedi adam elinde bileklik dağıtıyor ve "tinerci arkadaşlar için para topluyoruz." dedi para yok diyincede böyle dik dik konuşup gitti.Hadi bunu geçtim stadın çevresindeki polisler ne için duruyor onuda anlamış değilim turnikeden zor geçtim resmen 2-3 tane tip gelmiş milletin biletine sulanıyor turnikedeki görevliyi itipleyip tartaklıyorlar adam bileti zar zor okuttuktan sonra tam bileti bana geri vericekken arkamdan birisi bileti kaptı ve kaçtı ben son anda geçtim turnikeden bu kadarda olmaz ordaki polisler ayakta uyuyor hiçbir şey yaptıkları yok.
Since 1903

NoPasaran

Valla andaç inönü stadına ne zaman gitsem yemin ederim amatör küme maçları gibi geliyor oralar..

itiş kakış ..

insan kız arkadaşı ile gitmeye çekinir..

ciddi bir sıkıntı var.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Zaten oraya çocuk veya bayan getirmek mantıklı değil abi güvenlik denen birşey yok çünkü.
Since 1903

NoPasaran

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Aralık 14, 2011, 23:55:51
Zaten oraya çocuk veya bayan getirmek mantıklı değil abi güvenlik denen birşey yok çünkü.

Başka statlarda böyle olaylar yok sanırım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Cem Goren

Kiev maçı bir çocuk İstanbul'a maç için gelmiş belli. Tam Kapalı'dan turnikeye bileti okuttu derken tinercinin biri kaptı kaçtı bileti neyse çocuk ağlamaya başladı ufak bi çocuk belli zaten. Neyse güvenlik çocuğa bağarmaya başladı bilete neden sahip çıkmıyorsun diye neyse biz orda güvenliğe yüklendik bir şey diyemedi arkadan birisi de güvenliğe 2 tokat attı falan filan.

Ben yıllardır gider gelirim ama hala gittiğim zaman bi acaba olur kim gelicek para isteyecek diye. He bana aynı durum olsa daha farklı bi tepkimiz olurdu o ayrı ama hayatınızda yapmamanız gereken ilk şey sevgilinizle yada herhangi bir kız arkadaşınızla İnönü'ye maça gelmek olsun şayet Numaralı yada Vip tribününde değilseniz
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: Cem Goren - Aralık 15, 2011, 01:15:41
Kiev maçı bir çocuk İstanbul'a maç için gelmiş belli. Tam Kapalı'dan turnikeye bileti okuttu derken tinercinin biri kaptı kaçtı bileti neyse çocuk ağlamaya başladı ufak bi çocuk belli zaten. Neyse güvenlik çocuğa bağarmaya başladı bilete neden sahip çıkmıyorsun diye neyse biz orda güvenliğe yüklendik bir şey diyemedi arkadan birisi de güvenliğe 2 tokat attı falan filan.

Ben yıllardır gider gelirim ama hala gittiğim zaman bi acaba olur kim gelicek para isteyecek diye. He bana aynı durum olsa daha farklı bi tepkimiz olurdu o ayrı ama hayatınızda yapmamanız gereken ilk şey sevgilinizle yada herhangi bir kız arkadaşınızla İnönü'ye maça gelmek olsun şayet Numaralı yada Vip tribününde değilseniz

Bunu kulube bildirsek sorun duzelmez mi acaba?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ERHUN

Alıntı yapılan: Cem Goren - Aralık 15, 2011, 01:15:41
hayatınızda yapmamanız gereken ilk şey sevgilinizle yada herhangi bir kız arkadaşınızla İnönü'ye maça gelmek olsun şayet Numaralı yada Vip tribününde değilseniz

Geçen sene hangi maçtı net aklımda değil. Yeni açık orta kattaydık. Tam antipatide değilde biraz yanında. Bir adamla kadın gelmişler herhalde yabancılar (stada yabancılar anlamında, turist değillerdi), antipatiyi bilmiyorlarki gidip orada durmuşlar. Bahsettiğim kişiler en az 25 yaşında var. Her neyse kıza laf geldi herhalde orada birşeyler oldu. Adam karşılık verince 5 kişi birden girdiler çocuğa. Ağzı burnu kan içinde ayrıldı oradan. Böyle şerefsizler olduğu sürece neden karısını, kızını, sevgilisini maça getirsin ki millet? Taraftarları temizleyeceklerine şerefsizleri temizlesinler.

--------------------------------------------------------------------

Ersin Develi

Uefa'da üst üste 3.maçımızı kazandık :)

Bireysel hatalardan gol yeriz tamam ama böyle bir gol yedikten sonra defansın dikkati çok dağılıyor.Buna bir çözüm bulmaları şart

Bireysel hataları saymazsak rakibin tek pozisyonu var
Golü yiyene kadar da iyiydik,golü attıktan sonra da.

Carvalhal ilk geldiğinde bu işin onunla yürümeyeceğini düşündüm ama yanılmışım.Kendinden çok özür diliyorum.
Beşiktaş'ın attığı gollerden sonra kenarda en az bir taraftar kadar seviniyorsa bir hoca,bence şuan ki başarının en büyük nedenlerinden biridir.

Grocbenn

Carvalhal diyorum başka birşey demiyorum.

Son yıllarda  takıma bu kadar hakim.Oyunu bu kadar iyi okuyabilen bir hoca görmedim.Çok etkilendim gerçekten.

Dün Stoke City'i sahadan resmen sildik.Şanssız bir gol yedik.Buna rağmen yerinde değişiklikler ile maçı çevirmeyi bildik.Oyun olarak çok ama çok üstündük.

Özlediğim mücadele eden,takım ruhu yüksek Beşiktaş'ı gördüm sahada.

Tayfur Havutçu'yu takımın başına geçirme gafletine düşmez isek Çok net konuşuyorum devre arasında yapılacak 2 nokta transfer ile bu takım Avrupa Liginde çeyrek final,Ligde de çok rahat şampiyonluğa ulaşabilir.