Ana Menü

YUH SİZE ! BİRİ BU SAVICIYA DUR DESİN !

Başlatan NoPasaran, Aralık 10, 2011, 01:13:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

İDDİANAMEYE GİREN SÖZLER

"(Ergenekon soruşturması) kapsamında 03.08.2008 günü kollukta ifadesi alınan Gizli Tanık Poyraz (Kl:69, Dizi:205); "...Sergen Yalçın Beşiktaş'a geçti. O yıllarda, Beşiktaş'la Fenerbahçe'nin çok iddialı bir maçı vardı. Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan hangisi yenerse o şampiyon olacaktı. Bu maçtan önce Sedat Peker, Sergen Yalçın aracılığıyla Beşiktaşlı futbolcuları yanına çağırdı. Hatırladığım kadarıyla 3 yada 4 futbolcu geldi. Benim bildiğim kadarıyla bu futbolcular Tümer ve Sergen Yalçın idi. Diğerlerinin isimlerini hatırlamıyorum. Sedat Peker bunlara hitaben "maçı kaybedin, nasıl kaybediyorsanız kaybedin, o sizin sorununuz" dedi ve gönderdi. Ben bu olaya bizzat şahit olduğum için çok merak ettim, normalde maç izlemediğim halde, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını özellikle seyrettim. Gerçekten de Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Beşiktaş kaybetti. Maçı izlediğim kadarıyla Tümer maça çıkmamak için her türlü çirkefliği yaptı, maç başladığı sırada yedek kulübesinde oturuyordu. Yedek kulübesinden hakeme müdahale etmeye çalışıyordu. Hakem onu uyarmaya geldiğinde yüzüne tükürdü ve bunun üzerine Tümer yedek kulübesindeyken kırmızı kart gördü ve bu maçı Beşiktaş kaybetti (25 Nisan 2004 günü nönü Stadında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Tümer Metin hakeme tükürerek kırmızı kartla oyundan atılmış, maçta Fenerbahçe Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup etmiştir.) Bu olaydan dolayı Sedat Peker, Aziz Yıldırım'dan yüksek miktarda para istedi. zaten daha önceden Aziz Yıldırım ile bu konuda anlaşmışlardı. Sedat Peker vaat edilen parayı aldıktan sonra, ilerleyen dönemde yine Aziz Yıldırım'dan para istedi. Bunun üzerine Aziz Yıldırım çok bunaldı ve istifa etmek istediğini söyledi. Hatta bu istifa konuları o dönemde medyada da yer aldı" şeklinde beyanda bulunmuştur."

ve işte o maç !

KIRMIZI KART GÖREN VE HİÇ OYNAMAYAN TÜMER CİN OLDU VE SAHADA..

MAÇIN KISA ÖZETİ !

Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe 2003/2004 Sezonu 31.Hafta

:o :o
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

o maç zaten biz coktan lıgten kopmustuk sanırsam lıgı 13 puan mı ne gerıde tamamladık
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CR7

bunu savcı değil tanık söylüyor yalnız.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Ya biz bunları yıllar önce fenerli arkadaşlarla konuşurken söylediğimiz zaman bize gülüp geçiyorlardı. Adamlara diyorsun ki Beşiktaş'ın 101. yılı bi incelensin neler çıkar ortaya adamlar boşverin bu lafları diyordu bize. Aha işte çıktı işte. Sedat Peker ve daha nice maçlar falan filan.

Hasan Kabze'nin 2 gol attığı şu malum maç mesela Sergen o maç için de sorguya alınsa neler çıkar neler
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Alıntı yapılan: CR7 - Aralık 10, 2011, 01:35:58
bunu savcı değil tanık söylüyor yalnız.

Yigit iste onu diyorum. Bunlar neden iddianemede var. Amac sadece mide bulandirmak. Savci neden bu asilsiz iddiayi isin icine sokuyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

unicorn

Zaten bahsedilen sezon "Papila" davasının yaşandığı sezon. Sezon sonuna doğru biz kopmuştuk Ts ile Fb çekişiyordu. Ali Aydın'ın kural hatası yaptığı, 86.dakikada ikinci sarıyı gösterip atmadığı adam yüzünden tekrarlanan ve fenerin 4-1 kazandığı maç da o sezon yaşandı. Biraz derin araştırma yapsınlar.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Şu şike işi falan nerde çıktı ya, midem bulanıyor artık ..

Futbolun içine ettiniz be, birşeyi doğru dürüst yapsanız zaten şaşarım ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~