Ana Menü

Karabükspor Bülent Korkmaz ile İmzaladı !

Başlatan El Maestro, Kasım 10, 2011, 16:46:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Yücel İldiz'in görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren Karabükspor, Bülent Korkmaz ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.

Kardemir Karabükspor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz oldu.

Yücel İldiz'in istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevi için kısa bir süre önce anlaşma sağlanan genç taktisyen, bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık anlaşmaya imza attı.

Basına açık yapılan imza töreninde kulüp başkanı Nevzat Şahin, Yücel İldiz ve ekibine teşekkür ederken, "Karabüksporumuz hocasız olamaz. Bunun için ben ve arkadaşlarım Bülent Korkmaz hocamıza inanarak, güvenerek bu görevi ilettik ve o da kabul etti. Bizim için Bülent hocamız Türkiye’nin en iyi hocasıdır. Bülent hocamıza bizim inandığımız, desteklediğimiz gibi taraftarımızın da desteklemesini; arkasında değil yanında olmalarını istiyorum. İnanıyorum ki hocamız tüm mesaisini Karabükspor'un başarısı için harcayacaktır." dedi.

Kulübün çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Korkmaz ise, "Çok saygın bir kulübe ve çok saygın bir camiaya geldim. Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Burada çok önemli işler yapan Yücel hocamıza da teşekkür ediyorum. Bu önemli süreci çok sakin, sabırlı ve çok çalışarak atlatacağız. Bu kadar saygın bir kulübün çok daha yukarılarda olması gerekir, biz de onun için çabalayacağız. Şehir olarak, taraftar olarak, çalışan personel olarak, bizler ve futbolcular ile yönetimimiz bir bütün olmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmazlı Karabükspor, ligdeki ilk maçını Ankaragücü ile deplasmanda oynayacak.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

Bende şu durumda güzel tercih olduğunu düşünüyorum ama şehirde çoğu kişi nedensiz bir şekilde memnun değil Bülent Hocanın gelmesinden ..

Umarım en kısa zamanda farklı bir hava yaratır ve Karabük'ü eski gücüne ulaştırır .

unicorn

Serkan klavyende "t" harfi yok mu senin. ;D

Başlığa da Bülen hoca yazmışsın, bu mesajda da öyle ;D

Yoksa senelerin Bülent Korkmaz'ının Bülen Korkmaz mı olduğunu düşünüyorsun? ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

El Maestro

:ahaha

Farkında bile değilim ya harbi neden öyle yapmışım ki 't' tuşumda güzelce çalışıyor oysaki.  :D