Ana Menü

knight fight

Başlatan Lord Of The Mumy, Mart 14, 2007, 22:09:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lord Of The Mumy

:bjk2 :bjk2 :bjk2 :bjk2

forza çarşı diyorum çok güzel bir oyun diyorum online bir oyun sitede ezik büzük .....cük çok var ezikfenevden patates gücüne texas tomixten kerimciye kadar ezikler var sürekli onlara saldırıyorum ve yakında klan açacağım ve sizlerin desteğine ihtiyacım var ne kadar çok olursa o kadar ezik ezeriz saygılarımla beklerim

link :  http://www.knightfight.org/?ac=vid&vid=70050571

:oklava :oklava :oklava :oklava :oklava :oklava :oklava

forza ÇARŞI ULAN!!!
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

Lord Of The Mumy

tüh size biride girip heye bre demiyor nediyem size ben
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

DIABLO

mumy üye oldum ama görev verdi görevi nasıl yapacağımı bilmiyorum yarın ii okurum ondan sonra devam ederim
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Lord Of The Mumy

:d
laa görev diyon göreve gidiyom cihan :D
o kadar sen yapmıyom o kendi yapıyor görevi :D :D :D :D at üstüne eşeğe binip diyar diyar gezmiyon :D o game gibi :D :D

klan'a üye ol çarşı klan ismi ok

DIABLO

ok yarın buna yoğunlaşırım iyice ogame'i boşver bu daha güzele benziyor

forzaChelsea

Lord Of The Mumy

güzel
klan'a üye ol çarşı diye ok

DIABLO

tamam başvurumu yaptım gerisi onlara kalmış

forzaChelsea

Lord Of The Mumy

klan admini benim :D muhaa dur ekliyem seni ben

eRe

ya ben uye oldum d[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]lan a çarşı yazdıgımda bulunamadı dıyo

Klan bulunamamıştır 
  çarşı adında bir klan bulunamamıştır!

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

yuNuS1903

yuNuS1903

klan nedir ya?? benım kullanıcı adım tyunus bu aradaa

Brestgerfich

bende  sayfa bile açılmıyo...

Ben de bitefight ta elimden geldiğince Nickname sinde veya imzasnda 1907 olan ezikleri arıyorum ve onlara saldırıyorum...
Ama oyunda kan gelirim çok az... O kadar forumda imzama tıklayın arkadaşlar diye rica ediyorum... yine de tıklanmıyo :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

eRe

Alıntı yapılan: Miraculous Omen - Mart 22, 2007, 15:44:08
bende  sayfa bile açılmıyo...

Ben de bitefight ta elimden geldiğince Nickname sinde veya imzasnda 1907 olan ezikleri arıyorum ve onlara saldırıyorum...
Ama oyunda kan gelirim çok az... O kadar forumda imzama tıklayın arkadaşlar diye rica ediyorum... yine de tıklanmıyo :)

gokhan reklam kokan hareketler bunlar :D :D
ulan 3 ay oynadım benı tıklayan sayısı 100 bıle olmamıstır turkıyede derecem vardı be
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

tufi_bjkli

orda beşiktaşlılar klanı abimin 80 e yakın üyesi var başka bi klan açacağınıza oraya başvuralabilirsiniz

[KralKartal]

uye oldum anladiysam ne olayim :)
goreve baslamisim haberim yok
gorevdesin diyor ben bisey yapmiyorum.. ne ilginc bir oyun :)

bu topic eglence mizah oyun salonuna tasinmistir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi