Ana Menü

Leverkusen - Tottenham

Başlatan GöKHaN, Kasım 23, 2006, 22:14:16

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GöKHaN

Leverkusen suan 0-1 yeniliyor bu Besiktas adina avantajli bi skor Tottenham Tek kale oynuyor Canli seyrediyorum insallah yenilir bizim 3lük avantaji artiyor bu arada Club Brügge evinde Bukreste oda 0-1 yeniliyor skorlar böyle biterse ilk 2 belli olcak gibime geliyor acikcasi sasirdim Bukresin önde olmasina ama isimede gelmiyor degil hadi hayirlisi..
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

poacher

sonuçlar bizim için gayet iyi şuan
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

ugur24

evet tottenham leverkuseni eziyor..ilk yarı 1-0 bitti ama çok farklı bitebilirdi..biz bu leverkuseni yenebiliriz..ama benim fikrim bükreş şimdiki maçı kazanamaz inşallh..bence brugge kazansa daha iyi eğer biz 2 maçta 6 puan alcaksak eğer..zaten bruggeu inönüde yenince onlar şimdi kazansa bile devre dışı kalıyo..o zaman hem leverkuseni hem bükreşi geçme şansımız olur..ama bükreş şimdi kazanırsa sadece leverkusenle yarışırız..bükreş garantiliyo o zaman çünkü..

GöKHaN

tottenham yensinde brugge maci beraberede bitse en kiyak olur gözüm leverkusen tottenham macinda..

ugur24

tottenham acaip derecede rahat ve çok net gol pozisyonları buluyo ama atmıyo yaa..leverkusen atarsa şimdi bi tane çok kötü olucak..bi de brugge bi tane atarsa süper olur..

ugur24

goolllll valla deminki mesajı yazarken brugge-bükreş maçı 1-1 olmuş..2 maçtaki skorda harika..inşallah maçlar böyle biter..

ugur24

leverkusen 0 tottenham 1
brugge 1 d.bükreş 1

iki maçın skoruda tam istediğimiz gibi eğer bruggeu yenebilirsek çıkma şansımız çok artacak

syHbyZ

ewet çok ii oldu  bu sonuçlar hade bakalım hayırlısı...

GöKHaN

tottenham 0-1 bitti bu iyi 1. belli son 2 maci yenmek zorundayiz yinede, berabere kalirsak saf disi kaliriz.. Hadi Kartal artik hersey sende bitiyor kilit takim olduk.. öbüründede son saniyeler 1-1 bu hafta iyi gecti..

die-4-u

herşey lehimize bu skorlara göre,çarşamba günü brugge'yi yeneceğiz inş...

eren06

süper oldu bu skorlar brugge yi yenersek çıkarız bu gruptan

Non Mollare Mai

aLLahta bizim yanımızda artık iş bize kaLdı brugge yenip Leverkusen dan en az 1 puan çıkarmak qerekLi.
edit

poacher

ayağımıza gelen şansı değerlendirmeliyiz
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

yuNuS1903

inşallah berabere kalırlar

**19.aSLı.03**

yaa carsambayı bekliyorum şans bizden yana inşallah carsambada kazancaz ya!!!
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ