Ana Menü

[STSL] |Beşiktaş - Kayserispor [ 16.10.2011 ] [19:00]

Başlatan El Maestro, Ekim 05, 2011, 19:03:08

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Yapısal farklılıklarda var ama ..

Fransadan gelen bir adamla doğduğundan beri Beşiktaş'a bağlı olan Metin veya Ali ile kıyaslamakta yanlış olur o zaman nasıl Seba yanlış oluyorsa ..

Evet yaptığı yanlış hareketler vardı bunu kabul etmemek saçma olur ..

Ama galiba Nouma'yı seven kişiler bu 'yanlış' ve 'aykırı' hareketlerinden dolayı seviyor gibime geliyor ki bende seviyorum ne yalan söyliyim ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Ekim 16, 2011, 15:56:06Seba'nın heralde gönlümüzde ayrı bir yeri var ama bunu neden hemen efendiliğe bağlıyorsunuz ki ? Tamam Pascal agresif sinirli bir futbolcuydu ama sahadada her zaman mücadelesini verirdi elinden geleni yapardı golünüde atardı bu onun ruhsuz olmadığı anlamına gelmez.

Valla birçok zaman da ortada boş boş dolaştığını hatırlarım ben onun Andaç.
  Hatta D.Kiev'e attığı gol öncesinde o kadar çok eleştiriliyordu ki golü attıktan sonra benim gözlerim yaşarmıştı sonunda attı bi tane diye.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

Alıntı yapılan: El Maestro - Ekim 16, 2011, 15:47:45
Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ekim 16, 2011, 15:43:02
@Serkan, Beşiktaşın ruhu bence budur: Süleyman Seba... Cok büyük adamsın | Brestgerfich

Aziz Yıldırım'ın, Mehmet Ali Yılmaz'ın olduğu programda Süleyman Seba'nın efendiliğini duruşunu görüyor musunuz?

Nouma futbolculuğu zamanında büyük bir golcü müydü? Beşiktaş terbiyesine uymayan şovmen bir adamdı sadece. Beşiktaşlı olarak bile kabul etmediğim bir adam Nouma.

Tabiki Sebayla karşılaştırmak yanlış ..

O bir sembol artık .

Ama biz hep demiyormuyuz sahada savaşın, mücadele edin yeter kazanmasakta olur diye ? İşte Nouma tamda buna uygun bir futbolcu ben bu yüzden seviyorum ..
tabiiki mücadele edecek,ter dökecek bi sporcu ama kurallar icinde yapacak bunu cirkef olmayacak pislik yapmayacak rakibe saygi duyacak sorumlulugunu bilecek
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Brestgerfich

Alıntı yapılan: El Maestro - Ekim 16, 2011, 15:57:47

Fransadan gelen bir adamla doğduğundan beri Beşiktaş'a bağlı olan Metin veya Ali ile kıyaslamakta yanlış olur o zaman nasıl Seba yanlış oluyorsa ..

İşte burada bitiyor iş. Bir yabancı; bizim "Gelenekten, Geleceğe" dediğimiz, en azından benim halka yönelik gördüğüm, Halk'ın takımı olarak bildiğim ve o yüzden sevdiğim Beşiktaş'ın ruhunu tam olarak taşıyamaz, yansıtamaz.

Yazının tamamını okudum, sadece bu bölümü alıntılamamı yanlış anlama. Pascal'ı sevenler, illa ki bir yönünü kendilerine yakın buluyorlardır. Ya da Pascal'ın bazı davranışları bazılarının hoşuna gidiyordur ki seviyorlardır.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

KeePSaKe

İşte yabancı olupta takımına bu kadar bağlı kendisini Türk gibi hisseden bir futbolcu zor bulunur ondan seviyoruz bizde Pascal'ı :)
Since 1903

El Maestro

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ekim 16, 2011, 16:02:40
Alıntı yapılan: El Maestro - Ekim 16, 2011, 15:57:47

İşte burada bitiyor iş. Bir yabancı; bizim "Gelenekten, Geleceğe" dediğimiz, en azından benim halka yönelik gördüğüm, Halk'ın takımı olarak bildiğim ve o yüzden sevdiğim Beşiktaş'ın ruhunu tam olarak taşıyamaz, yansıtamaz.

Yazının tamamını okudum, sadece bu bölümü alıntılamamı yanlış anlama. Pascal'ı sevenler, illa ki bir yönünü kendilerine yakın buluyorlardır. Ya da Pascal'ın bazı davranışları bazılarının hoşuna gidiyordur ki seviyorlardır.

Bunlarda kabülüm ve zaten bu konuda da hemfikiriz .. Ruh olarak Metin Ali'yi, Şifo'yu gösterebiliriz gerçek Beşiktaşlı olarak .

Ama Pascal ruhsuz derseniz ben buna sonuna kadar karşı çıkarım orasıda ayrı konu .

keskinli

peki serkan besiktasi ruhu nedir?
pascal gibi ruhlu olmak icin ne yapmaliyim?

El Maestro

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 16, 2011, 16:08:21
peki serkan besiktasi ruhu nedir?
pascal gibi ruhlu olmak icin ne yapmaliyim?

Sahada ölümüne savaşmak mücadele etmek, tekmeye kafa uzatmak .. Bunlar Pascal'ın yaptığı şeylerdi ve ben bu yüzden Pascal'ı seviyorum .

Bunu kim yaparsa benim gönlümde taht kurar ..

Fransadan gelip bu kadar bağlılık sağlıyabiliyorsa ben bu adamı savunurum .

Beşiktaş ahlakı ise farklıdır, ben saha içine bakıyorum bu konuşmada yalnız ..

keskinli

sahada iyi oynayan disarida her ahlaksizligi yapabilir mantigini kabul etmiyorum
böyle insana iyi oyuncudur der gecerim ama besiktas ruhunu ayaklar altina alip ahlaksizlara yakistirmam
besiktas ruhunu yansitacak sporcu ayni zamanda ahlaklida olmali

El Maestro

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 16, 2011, 16:17:12
sahada iyi oynayan disarida her ahlaksizligi yapabilir mantigini kabul etmiyorum
böyle insana iyi oyuncudur der gecerim ama besiktas ruhunu ayaklar altina alip ahlaksizlara yakistirmam

Konu oynanan oyundan buraya gelmedimi ;

Biz evliyamı arıyoruz ?

Yoksa mücadeleci bir futbolcumu ?

NoPasaran

Sahadaki pascala dunyada en son bisey soyleyecek kisiyim

Saha disinda da ilk ben soylerim

Pascal farkliydi

Cetenin ustune cete eklesen degismem
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

Alıntı yapılan: El Maestro - Ekim 16, 2011, 16:23:14
Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 16, 2011, 16:17:12

Konu oynanan oyundan buraya gelmedimi ;

Biz evliyamı arıyoruz ?

Yoksa mücadeleci bir futbolcumu ?
konu ruhtan geldi buraya
evliya aramiyoruz ama besiktas sporcusu bi anlamda besiktasin temsilcisidir
bizim temsilcilerimizde daha ahlakli olmali

El Maestro

Bende saha içine bakıyorum işte ..

Aynı şekilde Sergen'de öyle, adam her gece barlardaydı, gece hayatı kumar herşey vardı Sergen'de ..

Ama sahaya çıkınca olay çok farklı olurdu, hala onun gibisi gelmedi şu takıma ve hala onun mevkisine adam arıyoruz .

Benim için adam gibi topunu oynasın gerisi mühim değil isterse 1 gecede 10 kadınla birlikte olsun ..

Orası beni hiç ilgilendirmez, önemli olan bunun saha içine yansımaması ..

keskinli

El Maestro