Ana Menü

[STSL] |Beşiktaş - Kayserispor [ 16.10.2011 ] [19:00]

Başlatan El Maestro, Ekim 05, 2011, 19:03:08

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Adamlar oynamıyor arkadaş, çıldırmamak işten değil.

Topu ayağında tutamayan, adam geçemeyen, hepsi bir kenara 2 metre yanındaki adama pas veremeyen adamlar Beşiktaş formasını taşıyor. Gerçekten yazık,günah. İnsanların umutlarını çalmanıza gerek yok, hayallerimizle oynamayın.

Söylenecek çok şey var aslında ama işin özü bu kadar. Futbolun bu kadar endüstriyelleşmesinden sonra sizlerden "Beşiktaşlı" olmanızı beklemiyoruz artık ama işinizi düzgün  yapın. Aldığınız parayı hak edin. Adam olun adam !
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

djinonu

takımda rüştü ernst hilbert ismail egemen cenk ve almeida haricinde gönderebilsem hepsini bir çırpıda gönderirim üstüne bir damla üzülmem
saydıklarımın hicbiri bjkli değil ama hepside elinden geleni yapıyor.

keskinli

valla ruh halime belkide sizlerinde ruh haline uygun bi video koyarak tepki veriyorum
Hababam Sinifi Fesupanallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

El Maestro

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 16, 2011, 15:11:46
valla ruh halime belkide sizlerinde ruh haline uygun bi video koyarak tepki veriyorum
Hababam Sinifi Fesupanallah

Katılıyorum ..

ALEMİN KEYFİ YERİNDEEEEEEEE
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

keskinli

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ekim 15, 2011, 21:35:31
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ekim 15, 2011, 21:26:51Pascal ruhu sonucta

Hic bi macta ruhsuz degildi...

Taraftar tabiki bunu ifade edcek gokhan

Beşiktaş'ın ruhu değildi abi o adam. Çarşı grubunda "lider" olarak tanımlanmış 3-5 kişinin; Nouma'yı Beşiktaş'ın asi ruh'u olarak tanımlamasından ibaret olay.

Mücadele ruhu, Beşiktaşlılık ruhu ise örnek verilecek, adı söylenecek çok fazla kişi var. Survivor Nouma'dan önce.

Kenarda Fabian oturuyor, tribün olarak o adamı oyuna sokturmak, o adamın hakkını savunmak görevin iken sen daha hala nouma şarkıları söylüyorsun.

Esasında bu nouma olayı ufacık bir ayrıntı. Tribünümüz 5 para etmez. Bu çok açık.

Demirören'i eleştiremeyen, hatta şakşakçılık yapan bir grubun avcundaki tribün fark yaratacak birşey yapmadıkça takdir edilemez.
eger nouma besiktas ruhu tasiyorsa ben besiktasli degilim
bu kadar iddiali konusuyorum
samet aybabayi vatan haini ilan edip noumayi bastaci edenlerede selam olsun
besiktasi yikti bu sizin ruh dediginiz ruhsuzluk

El Maestro

Pascal NOUMA: "O kadar kötü oynuyorlardı ki ya gidip takım arkadaşlarımdan birisini dövecektim ya da bir şekilde oyundan çıkacaktım. gidip bir oyuncuya bilerek vurdum ve oyundan çıktım, yoksa takım arkadaşlarımdan birine vuracaktım. Oyundan çıkmam en doğru yoldu. Tüm beşiktaş taraftarlarından özür dilerim."

Bumu ruhsuzluk ?

Her sene ruhsuzluktan yakınıp tonla parayla ve tehditle “Ben Beşiktaşlıyım” diyenleri satın alıp ruh arayanlara, “Beni İnönü’ye gömün” demektir Nouma..

Milyon eurolarla transfer olan gol kaçırma rekortmenin ve şampiyonluğu kaçıran şovenist seyircisinin gözyaşlarına, “Burası İnönü, benim evim” diye yaş akıtmaktır Nouma ..

Kısacası Nouma'ya ruhsuzluk demek harbi ayıptır .

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Futbol açısından soruyorsan ,

Geldiği ilk sene 24 maçta 19 gol attı ..

Bobonun 2 senede attığı gol sayısı yani .

Brestgerfich

@Serkan, Beşiktaşın ruhu bence budur: Süleyman Seba... Cok büyük adamsın | Brestgerfich

Aziz Yıldırım'ın, Mehmet Ali Yılmaz'ın olduğu programda Süleyman Seba'nın efendiliğini duruşunu görüyor musunuz?

Nouma futbolculuğu zamanında büyük bir golcü müydü? Beşiktaş terbiyesine uymayan şovmen bir adamdı sadece. Beşiktaşlı olarak bile kabul etmediğim bir adam Nouma.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

keskinli

besiktas ruhunu analize etmeden kimin ruhlu olup olmadigina karar vermeyin
ahlaksiz adam besiktasta ruh olamaz
hangi pisligi yapmadiki?
kac macta takimi yalniz birakti sacma kirmizi kartlardan?
gazetecilerin önünde duvara iseme gibi ahlaksizliklar
tehdit etmeler...
bumu besiktas ruhu?
besiktas sayesinde bi ton para kazandi,tabiiki beni inönüye gömün diyecek

El Maestro

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ekim 16, 2011, 15:43:02
@Serkan, Beşiktaşın ruhu bence budur: Süleyman Seba... Cok büyük adamsın | Brestgerfich

Aziz Yıldırım'ın, Mehmet Ali Yılmaz'ın olduğu programda Süleyman Seba'nın efendiliğini duruşunu görüyor musunuz?

Nouma futbolculuğu zamanında büyük bir golcü müydü? Beşiktaş terbiyesine uymayan şovmen bir adamdı sadece. Beşiktaşlı olarak bile kabul etmediğim bir adam Nouma.

Tabiki Sebayla karşılaştırmak yanlış ..

O bir sembol artık .

Ama biz hep demiyormuyuz sahada savaşın, mücadele edin yeter kazanmasakta olur diye ? İşte Nouma tamda buna uygun bir futbolcu ben bu yüzden seviyorum ..

Yeterli bir sebep değilmi bu sencede ?

djinonu

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ekim 16, 2011, 15:36:31
Nouma futbolculuk doneminde ne yaptiki

siyahi futbolcu taraftara oynadı deliliğiyle gidip birilerine çakmayla kırmızıyla taraftarın hırsını temsil etti..beşiktaş taraftarı oldu sonradan bizim gibi beşiktaşlı oldu.. o kadar

Brestgerfich

Alıntı yapılan: El Maestro - Ekim 16, 2011, 15:47:45Tabiki Sebayla karşılaştırmak yanlış ..

O bir sembol artık .

Ama biz hep demiyormuyuz sahada savaşın, mücadele edin yeter kazanmasakta olur diye ? İşte Nouma tamda buna uygun bir futbolcu ben bu yüzden seviyorum ..

Yeterli bir sebep değilmi bu sencede ?

Seba ile karşılaştırmıyorum, yanlış anlama. Seba ile karşılaştıracak olursam Onun efendiliğinin yanında ben de Beşiktaşlı sayılmam.
Nouma mücadele ediyordu ama bir o kadar da zarar veriyordu. Aynı zamanda mücadelesine pislik de karıştırıyordu.
Net hatırlamıyorum ama bir Metin gibi, Feyyaz gibi, Ali gibi temiz mücadele eden adamdır bence Beşiktaş'ın ruhunu taşıyan adam.
Şifo Mehmet'tir. İnönü'de ayakta alkışlanırken yüzünde mahçup, duygusal bir gülümseme olan adamdır.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

KeePSaKe

Seba'nın heralde gönlümüzde ayrı bir yeri var ama bunu neden hemen efendiliğe bağlıyorsunuz ki ? Tamam Pascal agresif sinirli bir futbolcuydu ama sahadada her zaman mücadelesini verirdi elinden geleni yapardı golünüde atardı bu onun ruhsuz olmadığı anlamına gelmez.
Since 1903

djinonu

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ekim 16, 2011, 15:43:02

size acı birşey anlatayımmı?  3:30dan itibaren görüyoruz ya bir abimiz kaptana hesap soruyor...

bizim hesap soracak BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU OLAN KAPTANIMIZ BİLE YOK!! vardi ama deliyi kovdular... EVLADI TEKMELEDİLER BİR HOCA UĞRUNA!!!
semih canerle kavga etti hangi biri kovuldu

topunuzun!