Ana Menü

[STSL] |Gaziantepspor:0 - Beşiktaş:0 [ 03.10.2011 ] [20:00]

Başlatan ilhan mansız_melis, Eylül 30, 2011, 16:43:19

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

2 kırmızı kart da %100 doğru.
ismail'inki ofsayt olmazsa tabi.
simao sahada yok
fernandes yok.
ekrem semazenlik yapmalı bence.
hilbert şu takıma girmeli arkadaş.
rüştü olmasa maçı kaybetmiştik.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Orhan Gülle 2. sarıdan kesinlikle atılmalıydı .. O zaman maçın seyri çok daha farklı olabilirdi .

Yalnız bu kesinlikle bahane değil, tek kelimeyle REZALETİZ !

Takım genel olarak çok kötü ama en önemlisi forvet hattımız harbiden bitik ya .. Pektemek benim bütün umutlarımı boşa çıkardı hiç birşey yapmıyor hiç ..

Birde Simao İnönü'de bugün ki gibi oynamaya devam etsin ıslıklanması çok yakındır aha buraya yazdım ..

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Guti gibi Simao'yu da kesmek gerek.
Sırf uslu duruyor diye ayrımcılık yapılıyor resmen.
Fernandes'de bıkkınlık var gibiydi. Takımın yükünü ben mi çekicem hep diyordu.
Bursa maçıyla şişirdiğimiz Holosko'nun top süremediğini gördük yine.
Aurello da oynamadı.
Rüştü olmasa 1 puanı da alamazdık, çok açık.
Yazık.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

CR7

Simão : 3 günde bir maç yaposfjlsdkgnmöc...

gerisine gerek yok.

saldır beşiktaş

Bu kadar kötü futbol ve 2 kırmızı kartın ardından gelen 1 puan'ın kar olduğunu düşünüyorum.
Kontejan sıkıntısı yokken Hilbert nasıl yedek kalır hala aklım almıyor.

Takım inanılmaz derecede kötüydü ileriye doğru 3 pas yapamadık.
Rüştü harici takımda iyi denilebilecek kimse yoktu.

Hakeme gelirsek
Be hey eyyamcı 30.dakikada neden g... yemedi Orhanı atmaya bunun cevabını ver.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Fernandez disinda fark yaratan oyuncu yok orta saha ve ilerde..

Ne aci ya

Valla cok uzuluyorum..

Ve uzulurek soyluyorum ki bu gidisati bir transfer donemide kurtarmayacak
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Oyuncudan çok ruh transfer etmek lazım.

Belki kızacaksınız ama yıldız dolu kadro ligde böyle olacaksa kalsın. Bobo,Delgado,Cisse,Holosko gibi adamlar kat kat iyi oynuyordu. Bi daha söylüyorum takım olamadıktan sonra Messi gelse ne !
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

erdibatmaz

lanet olsun ya. yemin ediyorum insanda heves kalmıyor.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ERHUN

Rakipte bir oyuncu vardı adını unuttum şimdi maç başı sarı kart aldı ardından 2 kere sarı kartlık 1 kere kırmızı kartlık hareket yaptı kart verilmedi. Necip'in pozisyona kırmızı bence çok ağır, İso'nun pozisyon zaten ofsayt. Hakem doğradı bizi. Bu maçı geçtim adamlar diğer maç veya maçlarda da olmayacak. Ortada maçtı hakem hataları dışında göze batan bir şey yoktu bence.

CR7

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 03, 2011, 23:28:05
Rakipte bir oyuncu vardı adını unuttum şimdi maç başı sarı kart aldı ardından 2 kere sarı kartlık 1 kere kırmızı kartlık hareket yaptı kart verilmedi. Necip'in pozisyona kırmızı bence çok ağır, İso'nun pozisyon zaten ofsayt. Hakem doğradı bizi. Bu maçı geçtim adamlar diğer maç veya maçlarda da olmayacak. Ortada maçtı hakem hataları dışında göze batan bir şey yoktu bence.

bariz gol şansı necip'in pozisyonu.
indirilmese başka adam yok önünde
ve bu da %100 kırmızı kart.

ERHUN

Maçın içindeki onca şeyden sonra ne bileyim bence ağır bir karar. Orada Ekrem'di yanılmıyorsam çaprazdan yetişme ihtimali vardı diye düşünüyorum. Neyse ne işte maç bitti hakem maçı katletti, herkesin düşüncesi farklı tabii ama ben böyle düşünüyorum.

Ozan Doğan

Alıntı yapılan: ERHUN - Ekim 03, 2011, 23:28:05

Altyapımızdan giden Orhan Gülle'yi atması lazımdı ama atmadı. Ben böyle bir oyun bekliyordum açıkçası ve yanıltmadı takım beni. Rüştü gününde olmasa kaybetmiştik büyük ihtimalle. Yalnız son dakikada Hilbert topu uzaklaştırmar için hızlıca ileriye doğru biraz daha yavaş vursa top Holosko'nun önünde kalacaktı atsa bedavadan 3 puan alacaktık yine :)

IL Capitano

serdar kurtulusuda bence itirazdan ve kasti faulden ikinci saridan atmasi lazimdi bence. cok cirkeflesmis serdar, eskiden severdim kendisini.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Grocbenn

Son kırmızı kart ofsayt..Ama ofsayt olmasa 2 kırmızı kart doğru.

Çok düz bir takımız gerçekten..Koskoca takımda araya bir tane top atacak adam yok..

Necip sadece koşuyor.Teknik falan bomboş.Fernandes laubali desem hafif kalır oynadığı futbola.Neticede kaptırdığı toplardan birinde Necip kırmızı kart gördü.Öyle yerlerde top kaptırdı ki.Resmen sallamama durumu.

Bu oyuncu kalitesi ile deplasmanda galip gelebileceğimiz maç sayısı çok az.Ve 2-3 hafta sonrada artık iyice kopmaya başlarız.Abartısız söylüyorum Bursa dahil 4 iddialı takım içersinde en kötü olanıyız.

Yazık gerçekten..

ilhan mansız_melis

Koskoca Beşiktaş Quaresma ve Almeida yoksa koca bir hiç.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.