Ana Menü

Faik Işık ve Ahmet Çakar canlı yayında birbirine girdi

Başlatan KeePSaKe, Eylül 27, 2011, 16:40:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Beyaz TV'de yayımlanan Derin Futbol programına katılan Fenerbahçe Başaknı Aziz Yıldırım'ın eski avukatı Faik Işık ile spor yorumcusu Ahmet Çakar arasında gergin anlar vardı

Faik Işık Ahmet Çakar Kavga ! "Adi, şerefsiz, yalancı, İ..." (Video)

http://www.sporxtv.com/medya/faik-isik-ve-ahmet-cakar-canli-yayinda-birbirineSXTVQ27413SXQ

:D

Since 1903

unicorn

Bu kadar süre müdahale edilmemesi zaten kanalın ve programın seviyesini gösteriyor.

Ama video çok sağlam yaa :)

Gel ya çalıcaz gel diyor çocuk kandırır gibi. Gel annecim alıcam sana oyuncak :)

Çalın şu adama be arkadaş ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

unicorn

Ahmet Çakar'ın konuyla ilgili Twitter'daki yorumları : ;D

ahmetcakar1 ahmetcakar
bana program esnasinda ruhi dengesini kaybedip küfür ederken yapabilecegim 2 sey vardi. 1- stüdyoda boynunu kirmak 2- sakince beklemek

ahmetcakar1 ahmetcakar
ben, 2ciyi sectim. binadan kacmasiyla, studyodan cikmam arasinda sadece 30 saniye var. iste bu 30 sn benim hayatimin en degerli 30 saniyesi

ahmetcakar1 ahmetcakar
kendini kaybetmis ama, kurnazca planlar yapmis. fulyanin dik yokuslarini cikabilmek icin ayakkabilarini cikartmis ve coraplariyla kacmis

El Maestro

Ben mevzuyu anlamadım ya.  :D

Ama belliki fena delirtmiş Ahmet Çakar adamı he .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

unicorn

Ahmet Çakar duyum almış Faik Işık'ın avukatlığı bırakmasıyla ilgili. Faik Işık da senin söylediklerin yalan diyor sen yalancısın diyor adisin diyor diyor da diyor ;D

Bi de buna yayın öncesi söz vermişler herhalde Fenerbahçe marşı çalınacak diye, çalınmadı diye ağlıyorrr ;D

KeePSaKe

O kadar dese yine iyi birde küfür ediyor çıkarken :D
Since 1903

NoPasaran

Beyaz tv reyting icin kendini bu duruma sokmamali idi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Brestgerfich

Aziz Yıldırım gibi bir adam böyle bir avukata nasıl bulaşmış ya :D Ahmet Çakar'a katılıyorum valla. Aziz Yıldırım'ı Allah korumuş, kurtarmış :D

Ahmet Çakar'a "[kurallara uyalim!oto edit]" dedi herif resmen ;D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Brestgerfich

Faik Işıklı avatarım da güzel oldu heee ;D Kullanıcı adımı da yazacaktım üstüne, utandım ;D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

KeePSaKe

"Faik Işık ayakkabısız kaçtı"
Eski hakem, futbol yorumcusu Ahmet Çakar ile Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık arasında geçtiğimiz gün yaşanan tartışmanın yankıları devam ediyor.

Hafta sonunda yaşanan ve gündeme bomba gibi düşen "Ahmet Çakar - Faik Işık kapışmasının" ardından olayın baş kahramanlarından Ahmet Çakar, program sonrası yaşananları Sporx.com"a anlattı...

Programdan sonra neler oldu?

Çakar, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın avukatı Faik Işık'ın programdan sonra ayakkabılarını çıkararak yayan kaştığını belirterek, "Bana i.. dedikten sonra ben kendisine kaçma bekle beni diye seslendim. Peşinden koştum. Ama o kendisiyle birlikte gelen adamları da bırakarak Fulya yokuşuna doğru tek başına koşarak gitmiş. Hem de topuklu ayakkabısını çıkartıp çoraplarıyla kaçmış. Güvenlik kamerasının kayıtlarında gözüküyor. Görgü şahitleri de yokuşun sonundaki çöp konteynırlarının oraya oturup saklandığını iddia ettiler. O kısmını görmedim, doğru mu değil mi. Ama otoparkta ayakkabılarını çıkartıp eline alıp kaçması görüntülerde var" dedi.

Çakar, "Bir taraftan da kendisine teşekkür ediyorum. Şayet kaçmasaydı şimdi ben başka yerlerde olabilirdim. Çünkü bana onca hakaret etti ve ardından i... dedi. Bunun bedeli o öfkeyle ağır olurdu" açıklamasını yaptı.

Faik Işık'a karşı hukuğun gerektirdiği her türlü davayı açacağını belirten Çakar, "Önce ceza davası açacağım, ardından tazminat davası. Başka ne açılabiliyorsa hepsini açacağım. Çünkü benim zoruma giden sadece bana karşı yaptığı hakaretler değil. Benim savcıma benim hakimime beleşçi diyor. Bu söylenecek bir laf değil" dedi.

Çakar Faik Işık"ın çok önemli dört hata yaptığını belirterek, "Bunun birincisi özel yetkili savcımıza beleşçi demesi. İkincisi Vefa beye karı parasıyla geçinen kişi demesi. Üçüncüsü benim arkadaşım Rasim"e Fetullah Gülen'in adamı demesi. Ve bir diğeri de Vefa beyle Adnan Okyar arasında bağlantı imasında bulunması. Bunlar yaptığı çirkinlikler. Bunlar yenilip yutulacak laflar değil. Beni şok eden Aziz Yıldırım'ın böyle bir avukatı yanında tutması" açıklamasını yaptı. 

;D

Since 1903

unicorn

Alıntı yapılan: Brestgerfich - Eylül 28, 2011, 02:40:33
Faik Işıklı avatarım da güzel oldu heee ;D Kullanıcı adımı da yazacaktım üstüne, utandım ;D

El Maestro

Ahmet Çakar: Faik Işık, o sözleri söyledikten sonra kaçmış. Eski ahmet olsaydı o adamı Fulya'nın yokuşlarında çoban köpeği gibi takip eder, onu o saklandığı çöp konteynırının içinde kalmış salça kutularıyla keserdi. Ama ne oldu ? Olgunlaştığım için bana edilen küfürde sustum. Sonra binadan çıkışta kovalamadım.

:ahaha
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~