Ana Menü

[STSL] |Bursaspor:1 - Beşiktaş:2 [ 22.09.2011 ] [20:00]

Başlatan El Maestro, Eylül 19, 2011, 23:44:59

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Banada öle geldi ..

Bana Ertuğrul Sağlam acaip antipatik geliyor artık, hiç haz etmiyorum kendisinden heleki bi açıklaması vardı ondan sonra gözümde bitti zaten ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 22, 2011, 20:47:55
gecen gun yaptıgım gıbı.totem olarak 2.yarıyı ızlemeyecegım.umarım ıse yarar

2de2 gidiyorda şimdi ben totem oluşmaya başladığı için her maçın sadece 1.yarısını mı izlicem ya :S hay yapacağım toteme ediyim..
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Brestgerfich

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 23, 2011, 00:31:38

2de2 gidiyorda şimdi ben totem oluşmaya başladığı için her maçın sadece 1.yarısını mı izlicem ya :S hay yapacağım toteme ediyim..

Bu konuda ciddiysen, üşenmem, oraya gelir maçı garantiye almak için 2. yarıda bi odaya kapatırım kanka seni ;D
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

ilhan mansız_melis

Benim totem kaç kaç bölümüne 2-1 yenilicez diye yazmak ve maça 5 dk kala faceye "Haydi kalk ayağa yürü güneşe" yazmak. ;D 3'te 3
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Alıntı yapılan: eRe - Eylül 23, 2011, 00:31:38

erdem sen bence ilk yarıyıda izleme

her maç sıkıntı artık yaşlandırıyor bizi :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

abi geçen sene ki totem ayakta durunca maçta gol yemiyorduk.
kafeye gidiyorduk ayakta durunca falan zor oluyordu orada :D
şimdide böyle bir olay oluştu :s
hafta sonu tekrar deniyim artık
ama 1.yarı bari maçı izliyim ya.şimdi oturdum ligtv de maçı izliyorum :D olmaz ki sürekli böyle :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Zor da olsa kazanmak guzel sey.
Ancak bır Besıktas futbolcusu neden bu kadar acız duruma dusuyor Bursa gıbı bır takımın oyuncuları karsısında anlamıyorum. Ekrem'den bahsedıyorum. Topu kazanmak ıcın mucadele vermek ayrı ama ayagındakı topu rakıbe verıp yerde surunmek neyın nesıdır anlamadım.

Quaresma'ya gelınce acıl olarak onlem alınmalı. Iyı futbolcu ama sımarıklık bır yere kadar tolere edılebılır. Yapamıyorsan denemeyeceksın tekrar tekrar. Ha denıyorsan yıne olmuyorsa yapma abıcım o hareketı. Adamın ayagı kırılabılırdı o pozısyonda. Ayrıca hıckımse Besıktas'tan buyuk degıl, takımı 10 kısı bırakıp gıdemezsın. Arkadaslarının emegını dusunmek zorundasın.

Ceza verılmelı Quaresma'ya.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Ozan Doğan

takım kötü oynadı şans vardı kazandık. en iyimiz heralde rüştü, sidnei ve sivoktur. yalnız quaresma konusunda şu var evet yanlış hareket yaptı ama 2. sarıdaki tekmeden önce rakibi dizine bastı onun o acıyla salladı tekmeyi. ilk başta bende kızdım ama o hareketi görünce hak verdim biraz. ve son sözüm ertuğrul sağlam denen kişiliksize. tamam olur küfür edebilirler ama sen hiç küfür edilmemiş gibi yapıp taraftarımız çok olgundu sadece takımı destekledi falan dersen bizde onların bize ettiklerini bende sana ederim...

Ersin Develi

Bu arada 85.dakika küfür ettiler,Lig tv sesi kısmadı. O...Çocukları

Grocbenn

İş için Bursa'da bulunduğum ve arkadasımın da ısrarıyla maçı dün stadda izledim.

Gerçekten Holosko'nun golünden sonraki staddaki g.t olma olayını yaşadım ya artık gam yemem..Tabiki golden sonra ortalığı yıkmam gerekirken ses çıkaramamakda benim için işin kötü tarafı oldu.

Oyuna gelince berbattık yine..Tesadüf sonucu alınmış galibiyet olarak görüyorum..Eğer bu galibiyete aldanırsak bu sezon geçmez bizim için..

Dün için Ekrem,Quaresma,Simao,Fernandes,Edu'ya kötü demek futbola ihanet olur..Döküldüler resmen..Futbolcu kötü oynayabilir ama takımına bu kadar zarar verirmi anlaşılır değil..Özellikle Fernandes ve Quaresma dün adeta el freniydi..Hızlı çıkmaya çalıştığımız tüm ataklarımızda bu iki arkadaş aptalca hareketlerle pas yerine şova yönelik davranışlarıyla ataklarımıza son verdiler..

Ekrem felaketti..Bu haliyle Bank Asya'da bile sağ bek oynayamaz..Edu 2.yarı hiç yoktu..Simao çok yorgun..

Dün bir kez daha gözüktü..Simao-Fernandes-Q7 bunların hepsi birarada oynamaz bu takımda..Özellikle Q7-Fernandes aynı anda olunca öteki futbolcular figüran kalıyor..

Guti bu takımda olmalı..Orta sahamız top yapamıyor..Araya bir tane topumuz yok..Gerçi koşu yapan adamda yok..Holosko'nun son golde yaptığı koşuyu bu takımda ondan başka kimse yapamaz..

Carvalhal insallah galibiyete aldanıp bazı şeyleri görmemezlikten gelmez...Guti-Holosko silahlarını kullanmalıdır.Bu haftaki Antalya maçında mutlaka Ekrem-Fernandes-Simao gibi oyuncuları dinlendirip Hilbert-Holosko-Guti'yi sahada görmeliyiz..

saldır beşiktaş

Bu arada oynadığımız 6 resmi maçta 3 stoperimiz 5 gol attı  :lol
Gitgide ilginç bir takım oluyoruz  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Ozan Doğan

ekremi sezon sonuna kadar dinlendirsin mümkünse. yahu 1.60 boy var sen sağ beksin ve stoperde dolanıyorsun inatla. defansımızın sağına atılan her top onlarla buluşuyor çünkü top havadayken ekrem efendi adama yaklaşmaya çalışıyor. her maç aynı şeyi yapıyor. sağ beksin orada dur adam geçirme. her maç mevlana gibi etrafında dönüp duruyor ya.

KeePSaKe

Since 1903