Ana Menü

SL 1.Hafta | Eskişehirspor:2 - BEŞİKTAŞ:1 | 10.09.2011 17.30

Başlatan Cem Goren, Eylül 03, 2011, 00:20:59

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Goren

Alıntı yapılan: unicorn - Eylül 05, 2011, 18:22:31
Var mı eskısehıre gıdecek olan?
Büyük bir aksilik çıkmazsa Erdi ve ben gidiyoruz burdan. Kütahya'dan temsilen Yiğit gelicek
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=536

ilaveten

eskişehir tarafı açık biletleri 35 tl,yani bizim biletlerde 35 tl olur.
eskişehirde her zaman deplasman tribünü ile açık fiyatları aynı olur.hiç değiştiğini görmedim,biletlerde yarın yada en geç perşembe günü Eskişehir Aktif A.Ş.'den satışa çıkar,internetten satış yok elden alacaksınız mecburen;
şube adres ve telefonlarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

http://www.aktif.ws/sube.php

CR7

şu turkcell'in 6634'lü olan numarayı aradım. buradan alabilirsiniz dediler. ama biletin ne zaman çıkacağı hakkında bilgi yok. bir de iddaa bayisini arayayım. :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

unicorn

Dırek stadın gısesınden alınamıyor mu cıktıgı gun?
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Cem Goren

Alıntı yapılan: CR7 - Eylül 06, 2011, 17:27:39
şu turkcell'in 6634'lü olan numarayı aradım. buradan alabilirsiniz dediler. ama biletin ne zaman çıkacağı hakkında bilgi yok. bir de iddaa bayisini arayayım. :D
bir ihtimal senin işi çözüyorum yarın. Cem Gören sonuçta boru değil 8)

CR7

hacı çöz de para filan? gönderilecekse gönderelim :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Skibbe çekinmiyor

Ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Eskişehirspor'un Alman çalıştırıcı Skibbe, mücadele ile ilgili açıklamalar yaptı.   

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, 10 Eylül'de yapacakları Beşiktaş maçını kazanıp, yeni sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Skibbe, Eskişehirspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, uzun bir hazırlık dönemi gerçekleştirdiklerini, büyük sakatlıklar olmadan yeni sezona başlayacaklarını kaydetti.

Antrenmanlarda futbolcuların performanslarının iyi olduğunu ifade eden Skibbe, ''Hazırlık maçlarında dalgalı bir performans sergiledik. Bu maçlar eksikliklerimizi görmemizi sağladı. Yeni transferleri daha iyi görebilme imkanı bulduk. Özellikle Dede, tecrübeli olduğu için takıma uyum sağladı. İnşallah yeni gelen oyuncularımız ilerleyen zamanlarda takıma uyum sağlayarak daha faydalı olacaktır'' dedi.

Skibbe, Beşiktaş maçında güzel bir başlangıç yapmak için son günleri iyi değerlendireceklerini dile getirerek, bu maçta oynayacak futbolcuların büyük oranda belli olduğunu bildirdi.

-''EN BÜYÜK SİLAHLARI OFANSİF OYUN''

Skibbe, 2008-2009 sezonunda Galatasaray'ı çalıştırırken Beşiktaş maçını kazandıklarını anımsatarak, Beşiktaş takımında o günden bu yana özellikle ofansif anlamda büyük değişiklik yapıldığını kaydetti.
Beşiktaş'ta, maçın kaderini değiştirecek ''Quaresma ve Almeida'' gibi oyuncuların olduğunu ifade eden Skibbe, şöyle konuştu:

''Beşiktaş'ın UEFA maçlarını izledik. Avrupa kupalarına girebilmek için Beşiktaş'ın en iyi performansını sergilemesi gerekiyordu. Dolayısıyla özellikle takımın karakterini iyi görebilme imkanı bulduk. Ancak, kendi sahalarında yüksek bir skorla yenmelerine karşın deplasmanda sıkıntı yaşadılar. En büyük silahları olan ofansif oyunu etkili biçimde önlememiz gerektiğinin bilincindeyiz. Kendi sahamızda dolu tribünler önüne çıkacağız. Bu konuda taraftara büyük iş düşüyor. Bize en iyi şekilde destek olmaları gerekiyor. Beşiktaş maçını kazanıp yeni sezona galibiyetle başlamak istiyoruz.''

AA
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Cem Goren

Banucan

tam 3 gün 8 saat 21 dakika kaldı
vay be şimdiden başladım heyecan yapmaya :D
FEDA

IL Capitano

milli takim filan hikaye benim icin..ilk yaridan sonra CSI a baktim. ctesi BJK pazar 13.30 JUVE.  :bjk
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

Biletlerde hazır. Yıllardır şehir dışı deplasmanlarında mağlubiyet görmememin vermiş olduğu gaz ve özgüven ile gidiyorum. Hayırlısı

alper_1903

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

El Maestro

Eskişehirspor maçı kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

RÜŞTÜ REÇBER
İSMAİL KÖYBAŞI
MANUEL FERNANDES
İBRAHİM TORAMAN
TOMAS SİVOK
RICARDO QUARESMA
VELİ KAVLAK
HUGO ALMEIDA
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AURELİO
NECİP UYSAL
SIMAO SABROSA
SİDNEİ
FABİAN ERNST
EDU
EGEMEN KORKMAZ
TANJU KAYHAN
UMUT KAYA
Haber Kaynağı: Bjk.com.tr
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

IL Capitano

Cenk, Guti ??

Guti yoksa zorlaniriz, ayaga pas yapacak kimse yok..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Guti ORÇ.

cenk sakatmış sanırım.guti de bence bu sene haftaiçi de maç olacagından daha cok iç sahadaki maçlarda düşünülür.