Ana Menü

Van Persie'den "ruhsal" çağrı

Başlatan El Maestro, Ağustos 28, 2011, 16:04:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Giden, cezalı ve sakat oyunculardan muzdarip Arsenal'da kaptan Robin van Persie takım arkadaşlarına ruhsal güçlerini gösterme çağrısında bulundu.

Arsenal kaptanı Robin van Persie, Manchester United karşısında takım arkadaşlarına ruhsal güçlerini gösterme çağrısında bulundu.
Bu sezon Premier Lig'de henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Arsenal, bugün saat 18:00'de Old Trafford'a konuk olacak.

Cesc Fabregas'ın takımdan ayrılmasıyla kaptanlık pazubendini takan Hollandalı forvet, takım arkadaşlarından Şampiyonlar Ligi play-off turunda Udinese karşısında gösterdikleri direnci tekrarlamalarını istedi.
Kuzey Londra kulübü Emirates'teki ilk maçta Serie A ekibini 1-0 yenmiş, Stadio Friuli'deki maçı da 2-1'lik skor ile kazanmıştı.

The Sunday Mirror'a konuşan van Persie, "Udinese karşısında beğendiğim şey ruhsal gücümüzdü. Takımdaki her oyuncu bunu gösterdi -gerçekten inandılar. Bu iyi bir işaret. Bundan gurur duyabiliriz. Aynısını United karşısında ve sonraki maçta, oynadığımız her an tekrarlamak bizim elimizde. Oyuncularımızın eksik olması bir zorluk ve oynamamaları bir şansızlık, ama ruhsal gücümüzü tekrar göstermek zorundayız. Onların yerine oynayacak başka oyuncularımız var. Burada bahane uydurmak için bulunmuyoruz ve United'a yenilirsek bunun bir bahanesi olmayacak. Wenger sahaya 11 oyuncu sürecek ve bu, en güçlü takımımız olacak. İşler Udinese maçından daha da zor olsa bile aynı performansı sergilemek bize bağlı," dedi.

Takımın kaptanlığına geçirilmesine de değinen 28 yaşındaki oyuncu, "Çok onur duydum, ama beni farklı davranmaya itmedi. Ben her zaman insanlara yardım ederim. Dışardan farklı görünebilir, ama beni tanıyan insanlar geçen sezondan bu yana büyük bir farklılık görmüyorlar. Ben her zaman takımı her şeyden öne koyarım. Tek gerçek fark daha organize ve belli konularda insanlarla konuşmak zorunda olmam -ama bu hoşuma gidiyor," şeklinde konuştu.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~