Ana Menü

Nasri: "Wenger babam gibiydi"

Başlatan El Maestro, Ağustos 27, 2011, 04:01:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

24 yaşındaki Cezayir asıllı Fransız futbolcudan kendisini İngiliz futboluna kazandıran eski menajerine övgüler...

Manchester City'nin yeni transferi Samir Nasri, kendisini Marsilya'dan Arsenal'a transfer eden Arsene Wenger'e övgüler yağdırarak teşekkür etti.

2008'de 21 yaşında Marsilya'dan Londra ekibine Fransız menajer tarafından getirilen Nasri, Arsenal'da vazgeçilmez futbolcular arasına girmiş ve Manchester City'ye birkaç gün önce transfer olmuştı.

City TV'ye konuşan Nasri Wenger hakkında "Benim için yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağım. O benim ikinci babam gibiydi. Marsilya'dayken beni seçmeye geldi. Bana sakatken bile hep güvendi. Benimle hep konuştu, hep yanımda oldu." dedi.

Yetenekli futbolcu ayrıca Wenger'in haksız şekilde eleştirildiğini söyledi ve sözlerine "Gazetelerde yazanları görüyorum, insanlar ona haksızlık ediyorlar. Wenger'in Arsenal ve İngiliz futbolu için yaptıklarını unutamazsınız." diyerek devam etti.

Nasri Man. City'ye para için değil, kupa kazanmak için geldiğini sözlerine ekleyerek bu konu hakkında da "İnsanlar para için geldiğimi söylüyor ama bu futbolla ilgili bir seçim.  Sezon sonunda kupayı kaldırdığımız zaman onların yanıldığını göreceğiz. İnsanların istediğini düşünmesine izin veremem." şeklinde konuştu.

Marsilya'dan Arsenal'a 16 milyon avroya transfer edilmiş olan Nasri için Manchester City Londra ekibiyle 27.5 milyon avroda anlaşmıştı.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~