Ana Menü

Bobô Cruzeiro'da

Başlatan ERHUN, Ağustos 16, 2011, 18:25:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi.

Brezilya'nın Cruzeiro kulübü ile sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi.2005-2006 sezonunun devre arasında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan ve Siyah-Beyazlı kulüpte beş buçuk yıl forma giyen Bobo, Brezilya'nın Cruzeiro Kulübü ile anlaşma imzaladı. Beşiktaş'ta oynadığı süre içinde 227 maça çıkan ve 97 gol atan Bobo, yeni sezon öncesi Siyah-Beyazlı kulüp ile anlaşmazlık yaşamış ve ülkesine dönmüştü. Yaklaşık 2 aydır yeni bir kulüp ile anlaşamayan Bobo, bir süredir antrenmanlarına çıktığı Cruzeiro ile mukavele imzaladı.Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bobo, Beşiktaş'ta iyi yıllar geçirdiğini, ancak Brezilya'da oynamak istediği için Cruzeiro ile anlaştığını söyledi. Bobo, şu ifadeleri kullandı:"Beşiktaş'ta beş buçuk yıl forma giydim. İstanbul'da iyi bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim. Beş buçuk yılda 227 maça çıktım ve 97 gol attım. Artık değişiklik yapma zamanı gelmişti. Ailem ile de görüştüm ve Brezilya'ya dönemeye karar verdim. Türkiye'de ve Beşiktaş'ta yakaladığım başarılı dönemi Cruzeiro'da yaşamak için çok çalışacağım. Beşiktaş'ta mutluydum, yeni kulübümde de mutlu olacağımı düşünüyorum."Bobo'nun Cruzeiro ile kaç yıllığına anlaştığı ve yıllık ne kadar ücret alacağı henüz açıklanmadı.

Kaynak: DHA

KeePSaKe

Bir zamanlar Fransız kulüpleri peşini bırakmıyordu şimdi ise ülkesine geri dönüyor.
Since 1903

ERHUN

Bir çok kaynakta gördüm bu haberi, lig tv çıkışlı haber. Büyük oranda doğru. Yazık ettin kendine be Bobô. Yolun açık olsun.

IL Capitano

gönul isterdiki, bi avrupa takimina gitsin ama hic degilse gelip bursada , fenerde veya cinconda filan oynamasindan daha iyidir..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Grocbenn

Kac para aldın bakalım Bobo..

Yılda 1 milyon Euro'dan kuruş fazla alamaz orada..

Figer kurbanı oldu..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Simurg

Sahaya çıktığında kesin gol atarız dememi sağlayan bir futbolcuydu çokta severim
hakkında hayırlısı olur inşallah

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

ERHUN

Detaylı haberde sonunda geldi.

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ERHUN

Onlar yazmıyor ama Cruziero'ya gittiği Bobô'nun ağzından doğrulanmış.

ERHUN

Beşiktaş'tan Cruzerio'ya transfer olan Brezilyalı forvet oyuncu Bobo, yeni takımının formasını giyerek ilk kez Brezilya basınının karşısına çıktı ve taraftarlara tanıtıldı.

Golcü futbolcunun röportajını yayınlayan Brezilya kanalı, Bobo için ilginç bir benzetme yaptı.

İŞTE BOBO'YU BÖYLE TANITTILAR:
Cruzeiro: Apresentação do atacante Bobô em agosto de 2011

ERHUN

Beşiktaş'ta oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Da Silva Bobo, bu sezon başında biten sözleşmesini yenilemeyince kulüple yollarını ayırmıştı. Senelik 1.2 milyon Euro kazanan Brezilyalı yıldız, Siyah-Beyazlılar'dan gelen yıllık 1.8 milyon Euro önerisine 'Hayır' demiş ve 3 milyon Euro'da ısrar etmişti. Ancak Beşiktaşlı idareciler buna yanaşmayınca, Beşiktaş'ta Bobo defteri kapanmıştı.

3 senelik imza

Sporting Lizbon'dan da astronomik bir ücret isteyen ve anlaşma sağlayamayan Brezilyalı futbolcu, çareyi ülkesine dönmekte bulmuştu. Cruzeiro'yla her konuda anlaşma sağlayan Sambacı, önceki gün 'Süperman' temalı bir törenle senelik 800 bin Euro'ya 3 yıllık imza attı. Yıldız oyuncu için Süperman filmlerinden kesitlerin bulunduğu bir video hazırlandı. Bobo'nun da tören boyunca heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Kaynak:Fanatik

El Maestro

2 milyon Euro'yu beğenmeyen adam 800 bin Euroya anlaşmış ..

İyi olmuş iyi .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Guti ORÇ.

bobo iyi hoştu ama cok para konusurdu be.soguttu beni bu ozelliği ile kendinden.