Ana Menü

RONALDO

Başlatan poacher, Kasım 23, 2006, 19:55:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

poacher

şimdi olsa şu takımda toparlasa defansı
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

yuNuS1903

zago ile olsalardı şimd offff off allahım             

@LAYINA GİDER

evet defans toparlanırdı..

tufi_bjkli

ronaldoya msj bu kadarmı
ronaldo kimse senin değerini bilmedi bilemicekler heralde,seviyoruz seni soğuk kanlı adammmmmm

MeLo

Adam mükemmeldi yaaaa.
Eziklerinde rekorunu kıran adamdır.
OooOo Guario ronaLdo.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

black-eagle

ahhhhhh ronaldo ahhhhhhhh eziklere ne takmıstı ama 2 taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

burak_bjk

eziklere çaktıgı golleri unutamıyorumm
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

BerkAy1903

19o3

ist.hatirasi/3-4

o bir damat unutullmazzzzzzzzzzzzzz
YÖNETİM İSTİFA !!!

srdr

aynen arkadaşlar. adamın neyini beğenmediler bilmiyorum.topu oyuna sokuşu ileriye çıkışları efendiliği harikaydı.inanamıyorum walla. şimdiki defansa bakınca içim sızlıyor. kimlere kaldık ya...
beşiktAŞK - since 1903

BjKcArsi54

mükkemmel bir defansti..

Ozytaurus

Ronaldoyu tranfer ettiğimizde Fenerbahçeli bir arkadaşım "Ronaldonun amcaoğlunu mu aldınız?" diye dalga keçmişti kendi çapında. 2-1 Biten Fenerbahçe maçından sonra arayıp "gördün mü Ronaldonun amcaoğlunu" diyerek uzun süre ben dalga geçmiştim :)
______KaRaKaRTAL____

burak_bjk

rooooooonaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllddooooooooooooooooooo rooooooooooooonaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllldooooooooooooooooo
Bu sevdadan vazgecersek ALLAH belamızı versin....

sero

Elimizden düşmeyecek jAPON Bayrağı

tufi_bjkli

ronaldo noumayla beraber en çok kalbime yer edinen yabancıdır,onu hiç bi zaman unutmucam sessiz soğuk kanlı efendi bi adamdı,kıvanç oktay denilen adi bi şahsiyet onu bu takımdan uzaklaştırdı ,ronaldo o kadar iyi bi adam dı ki yollanırken bile ağzını açıp bişi demedi her giden gibi bizi kötülemedi,para yüzünden beşiktaşa dava açmadı eline hangi parayı verdilerse onunla gitti gidişide gelişi gibi sessiz sedasız oldu,attığı gollerlede zaman zaman coşturdu bizi,onu asla ama asla unutmayacağım ilerde çocuklarıma anlatacağım onun nası profosyonel nası soğukkanlı nası iyi bir futbolcu olduğunu bu yazdığım şeyler onun için az bile,ronaldo deyince aklıma bizde oynadığı dönem geliyor duygulanıyorum,bu taraftarın ronaldo ronaldo ronaldo tezahüratını oda inanıyorum ki ölene kadar unutmayacaktır
her zaman sevdik seni buz gibi soğuk sessiz efendi soğuk kanlı profosyonel adam
ama her zaman o sessizliğinin altında sıcak bi tebessüm çevresine karşı içten olmuştur,özlediğimiz geçmişlerimizden birisin sen asla ama asla unutulmayacaksın

kıvanç oktayı ve yönetimimizi asla ama asla affetmicem haketmeyen birine böle haksız lık yaptıkları için,kıvanç oktay ronaldo gittikten sonra demişti ki ohhh be kurtulduk,sayın kıvanç oktay keşke ronaldo yerine siz gitseydinizde sizden kurtulsaydık o adam beşiktaşa senden daha fazla şey verdi

GUİARO RONALDO