Ana Menü

Türkiye-Estonya Hazırlık Maçı

Başlatan ERHUN, Ağustos 10, 2011, 21:43:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Maçın ilk başına biraz baktım ve gördüm ki cinconlular olayı gassaray maçı havasına katmaya çalışıyor. Gassaray forma ve atkıları fazlaca var. Kimsede Türkiye forması vs yok. Emre'ye top geldiğinde ıslıklamalar falan. Ulan milli maç bu dangalak herifler! Gassaray maçı gibi davranamazsın. Emre golü atınca 180 derece dönüp nasılda sevindiler.

Emre'yi sevdiğim falan yok ama eğer bu milli maçsa, milli maça yakışır şekilde olmalı. Herkes kendi formasıyla gidemez oraya. Bir röportaj dinlemiştim Japon bir taraftarla yapılmıştı. Japon taraftar ülkede herkes takım tutar ama milli maç günü o formalar değil Japonya formaları, bayrakları giyilir maça gidilir, Türkiye'de bu yok demişti. Çok haklı.

Neyse 2002 dünya kupasından sonra futbolda desteklediğim bir milli takımım yok benim (her turnuvada başka ama genelde Arjantin'i desteklerim) zaten daha fazla konuşma hakkı da kendimde bulmuyorum.

RCA

İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

ERHUN

Colin Kazım 2 gol attı.

Bu Ertem Şener'in anlatım tarzı sıkmaya başladı artık.

Öyle bir stadki ses adam akıllı gelmiyor. 72'de nevizadeyimi söylediler bana mı öyle geldi? Ulan milli maç bu ya.

Şaka gibi ya. Selçuk'un SaRBi'nin Servet'in oynadığı yetmiyormuş gibi Gökhan Zan'da girdi.

ilhan mansız_melis

Kimse ilgi göstermemiş konuya :D

İzlediğim kısa aralıklarda Gökhan Töre'yi beğendim.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.