Ana Menü

[Hazırlık Maçı] Uerdingen 05(1) - Beşiktaş (5)

Başlatan Simurg, Ağustos 09, 2011, 18:57:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, hazırlık karşılaşmasının Almanya'nın Krefeld kentinde, KFC Uerdingen 05'in maçlarını oynadığı Grotenburg Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacağı bildirildi.

:bjk

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Simurg

BEŞİKTAŞK

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

KeePSaKe

Abi nasıl takım bunlar ya ilk defa duyuyorum :D
Since 1903

ilhan mansız_melis

CR7

Takımımız Farklı Kazandı

Hollanda kampındaki üçüncü hazırlık maçında Almanya'nın KFC Uerdingen takımıyla karşılaşan futbol takımımız, rakibini 5-1 yendi.

Grotenburg Stadı'ndaki mücadeleye Cenk, İbrahim Toraman, Atınç Nukan, Mehmet Aurelio, Mehmet Akyüz, Tanju, Guti, Simao, Fernandes, Quaresma ve Hilbert onbiriyle başlayan siyah-beyazlılarımız, 17. dakikada Kramer'in attığı golle 1-0 geriye düştü. Erken gelen gole rağmen temposunu kaybetmeyen ekibimiz, 27. dakikada beraberliği yakaladı. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Guti, skoru 1-1 yapan gole imzasını attı. Karşılaşmanın 40. dakikasında ise sahneye Simao çıktı. Portekizli oyuncumuzun attığı golle ilk yarı takımımızın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Mehmet Aurelio-Fabian Ernst ve Hilbert-Sidnei değişiklikleriyle başlayan ekibimiz, 50. dakikada farkı 2'ye yükseltti. Gelişen atakta Quaresma kaleciyi çaresiz bıraktı ve skoru 3-1 yaptı.

Karşılamanın 52. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Akyüz mutlak bir fırsattan yararlanamazken, 2 dakika sonra Guti'nin pasına hareketlenen Quaresma'nın trivela vuruşu üst direkte patladı. 62. dakikada Simao yerini Veli Kavlak'a bırakırken, 80. Dakikada İspanyol yıldızımız Guti'nin yerine Muhammed Demirci oyuna dahil oldu.

Mehmet Akyüz'le çok sayıda gol fırsatı yakalayan siyah-beyazlılarımız, 87. dakikada Quaresma'nın düşürülmesiyle bir penaltı daha kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Quaresma topu filelere göndererek skoru 4-1 yaptı. Bu golün 1 dakika sonrasında Mehmet Akyüz'ün uzun pasına hareketlenen Veli Kavlak skoru tayin eden golü attı (5-1).
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

djinonu

ben anlatayım:
maç ortadaydı bizimkiler BEŞİKTAŞ GİBİ oynadı desem yalan olur karşımızdakiler zorlamadadıda ama bizleri rakipleri gıbı görmelerı ıcın fırsat verdık..
hılbert sagbektı.. ordan kacırdılar zaten adamı.. sonradan penaltı olmayan bır pozısyondan penaltıyı kazandık ılk yarı baya kontrolsüzdü ıkıncı yarı ernst gırdı takım degıstı gıbı hemen hemen hepsı topkaybı yaptı göze batarcasından..mehmet akyüz ılerde yanlız kaldı kafa toplarınada cıkmadı fazla.. 
yani beni hic ama hic tatmin etmedi..

devre arasında bir adam geldi arkamda oturan basın mensuplarına şöyle seslendi

saygıdeğer basın mensupları ne yapıyorsunuz??

benim yüksek sesle cevabım

NE YAPACAKLAR HER ZAMANKİ GİBİ ATIP TUTUYORLAR..! :D

hepsi dönüp bana baktı :D

neyse maçın özeti budur arkadaşlar..

Simurg

BEŞİKTAŞK

eRe

her maç gol yiyoruz.sanırım savunma hattında sıkıntı var
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Simurg

Hollanda kampındaki üçüncü hazırlık maçında Almanya'nın KFC Uerdingen takımıyla karşılaşan futbol takımımız, rakibini 5-1 yendi.
Grotenburg Stadı'ndaki mücadeleye Cenk, İbrahim Toraman, Atınç Nukan, Mehmet Aurelio, Mehmet Akyüz, Tanju, Guti, Simao, Fernandes, Quaresma ve Hilbert onbiriyle başlayan siyah-beyazlılarımız, 17. dakikada Kramer'in attığı golle 1-0 geriye düştü. Erken gelen gole rağmen temposunu kaybetmeyen ekibimiz, 27. dakikada beraberliği yakaladı. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Guti, skoru 1-1 yapan gole imzasını attı. Karşılaşmanın 40. dakikasında ise sahneye Simao çıktı. Portekizli oyuncumuzun attığı golle ilk yarı takımımızın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Mehmet Aurelio-Fabian Ernst ve Hilbert-Sidnei değişiklikleriyle başlayan ekibimiz, 50. dakikada farkı 2'ye yükseltti. Gelişen atakta Quaresma kaleciyi çaresiz bıraktı ve skoru 3-1 yaptı.

Karşılamanın 52. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Akyüz mutlak bir fırsattan yararlanamazken, 2 dakika sonra Guti'nin pasına hareketlenen Quaresma'nın trivela vuruşu üst direkte patladı. 62. dakikada Simao yerini Veli Kavlak'a bırakırken, 80. Dakikada İspanyol yıldızımız Guti'nin yerine Muhammed Demirci oyuna dahil oldu.
Mehmet Akyüz'le çok sayıda gol fırsatı yakalayan siyah-beyazlılarımız, 87. dakikada Quaresma'nın düşürülmesiyle bir penaltı daha kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Quaresma topu filelere göndererek skoru 4-1 yaptı. Bu golün 1 dakika sonrasında Mehmet Akyüz'ün uzun pasına hareketlenen Veli Kavlak skoru tayin eden golü attı (5-1).

BEŞİKTAŞK