Ana Menü

Neymar: "Barça dünyanın en iyi takımı"

Başlatan El Maestro, Ağustos 08, 2011, 20:59:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Real Madrid'in transfer listesinde bulunan Neymar'dan Barcelona'ya övgü dolu sözler geldi.

Santos'un yıldızı Neymar, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda Barcelona ile karşılaşmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Real Madrid'in transfer listesinde bulunan Brezilyalı oyuncu, fifa.com'a verdiği demeçte "Barcelona dünyanın en iyi takımı ve dünyanın en iyi oyuncularını kadrolarında barındırıyorlar. Ancak onlarla karşılaştığımızda kendi oyunumuzu oynayacağız. Eğer Barcelona ile karşılaşırsak, onlarla başa baş mücadele etmeye çalışacağız. Barcelona ile karşılaşmak oldukça zor bir görev ve uygulanabilecek bir taktik olduğunu düşünmüyorum. Sadece dua ederek Tanrı'dan yardım isteyeceğiz ve en iyi oyunumuzu oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Öncelikle yarı finali geçmeleri gerektiğini söyleyen Neymar, "Finali ve Barcelona ile karşılaşmayı düşünmeden önce, çok önemli ve riskli bir maç oynamamız gerekiyor. Tabii ki finale kalmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

19 yaşındaki oyuncunun, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nın ardından Santos'tan ayrılması ve bir Avrupa kulübüne transfer olması bekleniyor.
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

O değilde bu adamın saçı beni kopartıyor.  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

CR7

Robinho ve Dani Alves'in saçı da böyleydi Copa America'da sanırım :D
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)