Ana Menü

Henry sezonu kapadı

Başlatan 2 dia 2 muerto, Mart 11, 2007, 11:02:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2 dia 2 muerto

Arsenal'e Henry şoku
Şampiyonlar Ligi 2. turunda PSV Eindhoven ile kendi evinde oynadığı maçta sakatlanan Arsenal'in golcü futbolcusu Thierry Henry'nin sezonu kapattığı açıklandı.

İngiltere Premier Lig'de lider Manchester United'ın 20 puan gerisinde kalan Arsenal'de Thierry Henry şoku yaşanıyor.

Şampiyonlar Ligi 2.tur maçında PSV ile oynanan karşılaşmada kasığından sakatlanarak oyundan çıkan Fransız futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı.

Sezon boyunca dizindeki problem nedeniyle takımını birçok maçta yalnız bırakmak zorunda kalan Henry'nin yokluğunu fazlasıyla hissedeceklerini belirten Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, "Onun eksikliğini takım olarak fazlasıyla hissedeceğiz ancak önümüsdeki sezon Henry'nin de tam kapasite hazır olmasıyla şampiyonluğun en güçlü adayıyız" dedi.

PSV ile oynaanan maç öncesi sakatlığı nedeniyle sahaya ilk 11'de çıkmayan Henry 66.dakikada oyuna girmesine rağmen tekrar sakatlanmaktan kurtulamadı.
Bu sezon kırmızı-beyazlı formayla toplam 31 maça çıkan fransız oyuncu 14 gole imzasını atmıştı.

Alıntıdır

Non Mollare Mai

Arsene wenger zaten doğru düzqün oynatmıyodu henry'i qençleri oynattığı için.. Ben üzüldüğünü hiç düşünmüyorum aksine qençlere daha fazla şans vercek diye sevinmiş bile olabilir..
edit

ugur24

bu sene varlığıyla yokluğu belli değildi..kendini dinleme fırsatı bulur belki..

carsi52

Harbidende bu sene hiç  varlığı yokluğu belli değil ya.
Bölünür senin için uykular!

eRe

ya cok uzuldum bu habere.her ne kadar fazla oynatılmasada top onun ayagındayken her zman heyecanlandırıyo ınsanı.en yakın zamanda tekrar sahalara doner ınsallah
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Yeryüzündeki en beğendiğim futbolcu Henry ..

Sakaltlığına çok üzüldüm..

Geçmiş olsun Henry
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

alper_1903

bu sene cok gol atmiyabilir ama henrynin durusu yeter o sahada
genclere güven veren bi oyuncu
abi bi oyuncu
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

unicorn

En sewdiğim futbolcu yazık yaa üzüldüm...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !