Ana Menü

Komik Sokak Röportajları

Başlatan ERHUN, Temmuz 20, 2011, 13:39:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERHUN

Beyin bedava:
Beyin bedava!
Attım hafızaya yaptım, beyin bedava ya...

Kamera+mikrofon ikilisini görünce aptallaşan adam (BJK TV):
Kamera Karşısında Mala Bağlayan Adam
Milli takımı nasıl buldunuz? Çok iyi buldum, Beşiktaş güzel yani, Beşiktaş seviyorum devamlı Beşiktaş...

Acayip bir sokak röportajı:
çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı?
Bune oluyo? Press TV. Çok iyi oldu çok da güzel oldu tamam mı? Herkesin hayatına kimse karışamaz... Haa başörtü gurban olduum ya resül Allah'dan gelebilir ammma lakin ki böyle değildir. Haydi hayırlı işler.

Efsane artiz amca:
ArtiSt Ne Arar La Bazarda
Oto pazarında artış varmı? Artiz mi? Ne artizi? Artiz ne arar la pazarda?... Ne tıkırtı varr ne sıkırtı var..

Hiç kayboldunuz mu?
Herşeyden Bahseden Adam
Bir dakika içinde 50 bin konuya atlayan adam.

Herkesin bir popisi vardır:
herkesin bir popisi vardır !

KeePSaKe

Şu Taksim'de çıkan adam harbi makara :)

Buna da çok gülerim ben.

Zileli Deli Cemal Süper röpörtaj

;D
Since 1903

El Maestro

Benim için efsane olan videolardan biride budur  :D  ;

Bin Galatasaraylı On Bin Fenerliyi Yok Eder

Bence Bin Gassaraylı On Bin Fenerliyi Yok Eder . Arkadaş bu nasıl bir cümledir ya  :ahaha  Ayrıca elemanın saç kesimide mükemmel .  ;D

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Şu Zileli Cemal'i 2.01'e kadar dinledim anladığım şeyler Kenan Doğulu, para çıkarsa Almanya?, ramazan değilki sanki yılbaşının birinci günü ikinci günü?. Anlamadığım için gülemedim pek.

Şu gsli tipi polis görse durduk yere tutuklar. Konuşma tarzı, saçı falan normal insan gibi değil. :D Bu arada dalga geçmeyelim adam yok edici.

El Maestro

Alıntı yapılan: ErhuN - Temmuz 20, 2011, 15:30:33
Şu Zileli Cemal'i 2.01'e kadar dinledim anladığım şeyler Kenan Doğulu, para çıkarsa Almanya?, ramazan değilki sanki yılbaşının birinci günü ikinci günü?. Anlamadığım için gülemedim pek.

Şu gsli tipi polis görse durduk yere tutuklar. Konuşma tarzı, saçı falan normal insan gibi değil. :D Bu arada dalga geçmeyelim adam yok edici.

Tehlikeli arkadaş gerçekten.  :D  Herkes haddini bilsin el elden üstündür .  ;D
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~