Ana Menü

Askerlik Anıları...

Başlatan unicorn, Temmuz 18, 2011, 20:03:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Askere gidenler olsun, yakınlarından dinleyenler olsun bu konuda "askerlik anılarımızı"" paylaşalım.

Askerlik anıları meşhurdur ve özellikle Türk kültüründe ayrı bir yere sahiptir. :)

Kimi zaman korkudan üç buçuk attığımız anlar olur, kimi zaman da gülmekten yerlere yattığımız anlar olur.

Anıları dinleyelim/anlatalım arkadaşlar.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Banucan

heh asla kapanmıyacak topik
bayılır erkekler askerlik anısı anlatmaya :D
FEDA

NoPasaran

Anlatacaktim banunun bu cok istekli halini gorunce vazgectim
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

KeePSaKe

Since 1903

Banucan

bak yaaaa sadece fikir belirttim
admin sen hemen üzerime gel Andaç sende hemen destekle
hiç yakıştıramadım hiçç ;D ;D
FEDA

unicorn

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Temmuz 19, 2011, 01:05:34
Anlatacaktim banunun bu cok istekli halini gorunce vazgectim

Sen başı çek Volkan, başlar millet anlatmaya zaten ben de patlatırım bir tane. :)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Askerlik anıları 10 numaradır ya. Malum daha askere gitmedik ama çevredeki büyüklerimizden dinlediğimiz tonla anı var. Maalesef anlatamıyorum genelde söz verdiğimiz için, buradan çıkmasın bu anılar dendiği için anlatamam, ama anlatanları dinlemek güzel oluyor.

Anlatabileceğim bir kaç anıdan birini yazayım...
Bir abimiz vardı mahallede Apo diye, o anlaşmıştı.
Askerliğini Şırnak'ta yapmıştı tabii o bölgede yapınca da hikayeler biraz "şişirilmiş" oluyor (yada gerçek oluyor ama bize şişirilmiş geliyordu). Bir gün Apo abinin bulunduğu tim arazi taraması yapıyormuş, karşı tarafta terörist grubu görmüşler. Hepsini ben öldürdüm demişti. Aynı muhabbete bizde böyle böyle öldürüyorduk diye başka bir abide atlamıştı tabii sonra çok makarası dönmüştü, Cem abimiz vardı bir tane diyordu mahallede "bu iki abinize iyi bakın biri teröristleri indiriyor diğeri topluyor leşleri, adamlar keskin nişancı, boş adam değiller" falan o tarz baya kafaya almışlardı. Doğruluk payı nedir bilmem, gerçi böyle anlatınca pek komikte olmuyor, anlatıldığı gibi olmuyor.

Banucan

evet anlat rahat ol hıhhh
ben senin hikayelerini okumıycam hıhhh
FEDA

DIABLO

Alıntı yapılan: Banucan - Temmuz 18, 2011, 21:04:12
heh asla kapanmıyacak topik
bayılır erkekler askerlik anısı anlatmaya :D

Bayanlarında dedikoduları çok meşhurdur dır dır dır onu bunu çekiştirirler ;D
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

Erkek dedikodusunun daha fena olduğunu söyleyenler var :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Banucan

valla ben erkek dedikodusuda duydum gerçekten kadınların ki yanında çok masum kalıyor
ama dedikoduyu seven bi milletiz yapmıyorum demeyi çok isterdim uzak durmaya da çalışsanda işte şu dil durmuyo akıl hep cinliğe çalışıyo malesef :(
FEDA

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea