Ana Menü

Quagliarella: "Juve'ye borcumu ödeyeceğim"

Başlatan El Maestro, Haziran 30, 2011, 14:28:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

El Maestro

Fabio Quagliarella, kendisine güvenen kulübüne borcunu ödeyeceğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon Napoli'den kiralanan Fabio Quagliarella, sergilediği futbolla göz doldurmuş ve Juventus tarafından bonservisi alınmıştı.

Ligin ikinci yarısında uzun bir süre sakat olmasına rağmen yine de Torino ekibinin kendisine güvendiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, Juventus Channel'a verdiği demeçte, "Bu bir saygı göstergesidir. Sadece altı ay oynadığımı düşünürsek bu kararı almak kolay değil. Ama kulüp bana güvendi ve bu da beni çok mutlu etti. Önümüzdeki sezon mutlaka borcumu ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Takımı adına iyi bir sezon geçirmeyi dileyen Quagliarella, "Bir an önce takım arkadaşlarıma katılıp idmanlara başlamak istiyorum. Teknik direktörüm bana sakatlığımın durumunu sordu. Kendisi daha önce bu sakatlığı geçirdiği için durumumu anlayabiliyor. Bana yeni sezon için hazır olup olmadığımı sordu, ama buna cevap vermeye bile gerek yok." şeklinde konuştu.

Quagliarella geçtiğimiz sezon oynadığı 17 lig maçında 9 gol kaydetmiş, ancak Ocak ayına geçirdiği sakatlıktan sonra sahalardan uzak kalmıştı.

Goal
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~