Ana Menü

Copa America 2011

Başlatan CR7, Haziran 25, 2011, 15:59:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

seyreden arkadaslar cok kötu bir performans sergiliyor diyor..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

El Maestro

Hepsini olmasada bende seyrettim ve fizik gücü kesinlikle eskisi gibi değil .. Bütün bu olumsuzluklarda bence bundan kaynaklanıyor .
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Alıntı yapılan: ErhuN - Temmuz 18, 2011, 03:20:43
YARI FİNALE KALAN TAKIMLAR

Peru-Uruguay
Paraguay-Venezuela

Peru: 0-2 :Uruguay
Goller: 53 ve 58'de Luis Suarez

El Maestro

Başından beri diyorum Uruguay kazanacak.  :)

El Maestro

Finalin adı URUGUAY - PARAGUAY

Paraguay herhangi bir FİFA organizasyonunda tüm maçlarında berabere kalıp finale yükselmeyi başarabilen ilk takım oldu. Artık övünürler mi bilemem tabi.

Top oynamadan finale çıktılar. Yazık oldu Venezuela'ya ..

Grocbenn

Bu turnuvada sadece Arjantin-Uruguay maçını izledim onda da uyuyakaldım..Fiyasko bir turnuvaydı..

Bayanlar Dünya Kupası kat be kat daha kaliteliydi bu turnuvadan..

ERHUN

Alıntı yapılan: Grocbenn - Temmuz 21, 2011, 14:24:13
Bu turnuvada sadece Arjantin-Uruguay maçını izledim onda da uyuyakaldım..Fiyasko bir turnuvaydı..

Bayanlar Dünya Kupası kat be kat daha kaliteliydi bu turnuvadan..

Tam anlamıyla rezaletti copa america.

Alp Erdem

final maçını veren kanal var mı

El Maestro

Alıntı yapılan: El Maestro - Haziran 26, 2011, 17:03:56
Benim favorim Uruguay ..  :)

Zafer Uruguay'ın: 3-0

Copa America finalinde Uruguay ile Paraguay karşı karşıya geldi...

Copa America finalinde Uruguay, Paraguay'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek tarihinde 15. kez bu kupayı kazandı.

Uruguay'a galibiyeti getiren goller ise Luiz Suarez ile Diego Forlan'dan geldi.

İlk yarıda hızlı başlangıç

Uruguay maçın ilk yarısına oldukça baskılı başladı. 2. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Diego Lugano'nun kafa vuruşunda kaleci Villar son anda topu çelmeyi başardı.

11. dakikada sağ kanattan hızla ceza sahası içine sokulan Luiz Suarez'in sağ ayağıyla yaptığı vuruşta savunmaya da çarpan top uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluştu ve Uruguay öne geçti: 1-0.

Uruguay 31. dakikada ikinci gole yaklaştı. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Forlan yerden bekletmeden sert bir vuruş yaptı ancak kaleci Villar iyi bir refleksle bu pozisyonda gole izin vermedi.

41. dakikada Paraguay savunmasının yaptığı hatanın ardından ceza sahası içi sol çaprazda müsait pozisyonda topla buluşan Forlan, düzgün bir vuruşla bu kez topu ağlara gönderdi ve ilk yarının sonucunu belirleyen golü attı: 2-0.

Uruguay tempoyu düşürdü

Maçın ikinci yarısında ise skor avantajını elinde bulunduran Uruguay önceliği savunmaya vererek daha kontrollü bir oyun sergiledi.

54. dakikada Paraguay gole yaklaşan taraf oldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Nelson Valdez nefis bir şut çıkardı ancak top direkten geri geldi. 74'te Eguren'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta Villar son anda köşeden çıkardı topu.

90'da hızlı gelişen Uruguay atağında kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydeden Forlan maçın skorunu ilân etti: 3-0.

Bu sonuçla Uruguay 15. kez Copa America şampiyonluğunu ilân etti.

ERHUN

Uruguay'ı sevmiyordum ama kazanmasına sevinmedim desem yalan olur. Paraguay gibi 90 dakikada tek maç kazanamamış, hatta uzatmalarda bile tek maç kazanamamış, penaltılarla finale gelmiş bir takım kazanacağına Uruguay'ın kazanması iyi oldu.

Cem Goren

Lugano'nun fair play ödül aldığı bir kupadan ne hayır gelir ya
altın kapılarımız kan oldu tayfun

El Maestro

Golleri izlemek isteyenler için;

Uruguay vs Paraguay (3-0) Final Copa America 2011 - 24/07/11

3. golde Suarez'in asist fena .  :D