Ana Menü

Guus Hiddink'in son köse yazisi

Başlatan carsibxl, Haziran 14, 2011, 11:52:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsibxl

Mili takimlar hocasi "Guus Hiddink" son köse yazisindan bir kaç alinti:

"Belcika macindaki iyi skor'dan  hemen sonra Güney Kore'yi gittim. 2002 dünya kupasindan sonra orda bir proje baslattim, onu takip etmeye gittim." ... "Ardindan Hollandaya geldim ve Chelsea ile benim hakkindaki dedikodularla karsilastim. Simdi bu konular hakkinda zorluk cikarcak adam degilim ancak sunu gönülrahatliyla söyliyebilirim, HELE KI SON HAFTALARDA Chelsea ile aramda hiç bir görüsme gerçeklesmedi." ... "Normal sartlarda Türkiye artik bu isi bitirmese gerekiyor, Belcikalar cok iyi bir takima sayip olmalarina ragmen. Sanki her seferinde üstüne biraz daha koyuyarlar gibi. Herneyse, su an Türkiye önde ve bunu böyle tutmak istiyoruz.

Kaynak: De telegraaf (Guus Hiddink'in köse yazarligi yaptigi gazete)
http://www.telegraaf.nl/telesport/columns/guus_hiddink/10004925/__Hiddink__Even_terug_in_Korea__.html

Sanki bu adam Türkiye hariç herseyle ugrasiyor, oynattigi futbol ortada...
Neyse herkesin düsüncesine saygim var ancak milli takimin basina yabanci bir antrenörün getirilmesine herzaman karsiydim ve Hiddink'in hareketleri durusu ve davranisi bu düsüncemi sadece güclendirdi.
Avrupa kupasina gidemezsek bunun tek sorumlusu Guus Hiddink ve bu adami milli takimin basina getiren zihniyettir.
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

eRe

ben bu adamdan daha ıyı mıllı takım secer oynatırım
hatta fm yı ıyı oynayan hemen hemen herkes bu adamdan daha ıyı sonuclar alır
bu kadar net
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Gitsede rahatlasak ya ..

Böyle belirsizlik olması hepsinden daha kötü .

Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~