Ana Menü

ahh shu hatıra defterlerii

Başlatan Simurg, Mart 08, 2007, 18:31:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Simurg

öncelikle bana bu konuyu acmam icin ayrılan bu temis sayfa ve bölüm icin mercyy.. ;D

rabia:
sevgili arkadaşım birbirimizi tanıyalı 4 ay oldu mu oldu galiba neyse boşver ben seni çok sevdim.umarım sende beni sevmişsindir sevmesende sorun değil zaten 4 ay oldu ve sen gidiyosun neyse bana bu kalbin kadar temiz sayfayı ayırdıpın için tşk ederim

selin:
canım kankim seni çok seviyorum gerçekten çok seviyorum herkesten çok seviyorum bütün sevgililerimde dahil.umarım bu hatıra defterinde kalmaz dostluğumuz bundan sonrada görüşürüz fakat benim arayabileceğimi sanmıyorum biliyosun hep kontör sıkıntısı çekiyorum.görüşürüz tatlım.

tuba:
canım arkadaşım bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim galiba birde kalbin kadar temiz deniliyordu her neyse..seni tanıdığım günden bu yana hakkındaki fikrim çok iyi ve güzel bir kız olduğun oldu ama suratına kapacı pudra sürdüğünü farketmediğimi sanma her neyse canım görüşmek üzere kendine dikkat et öptüm..

ünal:
sevgili arkadaşım seni çok özleyeceğim gittiğin için inanılmaz üzgünüm.seninle geçirdiğimiz günler aklımdan çıkmaz hele beraber kopya çekmelerimizi nasıl unutabilirim onlar adına çok üzgünüm yeni bir suç ortağı bulmak zorundayım allah kahretsin..kopya hayatında başarılar kendine iyi bak..

rıdvan:
sen benim 8.sınıftan bu yana arkadaşımsın herhalde iki yıl oluyor.çok iyi bir kızdın sıkıldım kusura bakma daha fazla yazamıyacağım.kendine iyi bak.

mehmet:
saygılı arkadaşım bu sayfa için tşkler.yeni tanıştık ama ayrılıyoruz huylarını pek bilmiyorum ama sana tavsiyem yeteneklerini keşfet böylece başarılı olursun mesela ben yeteneklerim sayesinde bilim adamı olmayı düşünüyorum umarım sende benim kadar başarılı olursun.görüşmek üzere..

türkçe öğretmeni:
sevgili öğrencim hayatında başarılar ve mutluluklar seninle olsun birde herşeyi sorma alışkanlığından vazgeçersen iyi olur...

fizik öğretmeni:
sevgili kızım bu sayfa için tşk ederim..sana tavsiyem fiziğin sadece vücut güzelliğinden ibaret olmadığı tamam mı güzel kızım kendine dikkat et..

Maniler ;D
sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
defterini dürerim

Seviyorum ama kimi
En tatlı birini
Nasıl anlatsam sana
İlk harflere baksana

Kasa kasa portakal
Arkadaşım hoşçakaal

peri peri periler bir araya geldiler kraliçeniz kimdir ...İSİM... dediler

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

unicorn

Hehe sağol paylaşım için Büşra...
Yoğurt kadar beyaz kalbin olayı war bide ;D
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

SATUKBLADE

cmcpgc

bana kalbin kadar temiz bu sayfayı ayırdığın için tşk. hehehh :)
Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

dishi_eagle

benimde var ööleee lise döneminden kalma. arada çıkarıp okuyorum şüper komik oluyoooooooooooooooooooo :D

freedom forever

hatıra defteri küçükken tutmustum bir kere daha tutmadım ,ama tutulması gerekio ilerde insana hatıra kalıo
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Dem@

ne yalan diyim benim hiç ööle şeylerim olmadı hatta barbi bebeklerim bile peluş oyuncaklardan bile nefret ediyorum.

xxxxxx

biz 7.sınıftayken 8. sınıftakilere yazdırıyoduk acayip hava oluyodu o zaman herkes diodu aaa bunudamı tanıyosun ben de evet diodum ama hayır hepside arkilerimin arkileriydi hiç birini tanımıodum

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Mart 13, 2007, 11:02:11
olayı anlamadım ??? !!!

burda ki olayı hala bana anlatabilecek değerli bi vatandaş varmı acaba !!! ??? !!! ???

husoeagle

hatıra defterlerine yazılan şeyleri yazmış
kalbin kadar temiz sayfa
falan filan işte

SATUKBLADE

teşşekkür ederim hüseyin bu konuda bilgilendirdiğin için

+rep !

husoeagle

rica ederim
bende rep için teşekkür ederim

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: CradLeStoNe - Mart 19, 2007, 22:17:30

kardeşim benim
yakışır :geberdim

gökhan herşeyin bulaşıcı hastalık gibi :( espiriler anlamama olayı kaybettim kendimi neyse geyik yasak msnden sorarım sana hesabını ;D