Ana Menü

Süper Lig Transfer Dedikoduları

Başlatan NoPasaran, Haziran 08, 2011, 01:16:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 24, 2011, 13:06:19
lan biz bari ilgilensek şu anelka'yla :/

Birileri karşı çıkar aman  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

NoPasaran

-Röportajımıza çok ses getiren Anelka transfer hamleniz ile başlamak istiyorum. Şu ana kadar olan gelişmeler nelerdir?
"Anelka bize önerildi ve biz de tabi ki Anelka gibi bir oyuncuyla ilgileniyoruz. Chelsea, Anelka'yı bırakıyor, pazartesi günü Londra'ya temsilcimizi gönderdik, Anelka ile bir araya geldiler ve akşam yemeği yediler. Anelka teklifimizden dolayı çok mutlu oldu, Türkiye'ye gelmem demiyor, bizden yıllık 4 milyon avro talep ediyor."

-Anelka'nın bonservisi için Chelsea'nin bir talebi yok mu?
"Anelka, Chelsea ile 2012 yılına kadar sözleşmesi olduğunu ancak bu sorunu kendinin çözebileceğini belirtti."

-Peki şu an transferde son durum nedir?
"Ben de şu an fon veya sponsor bulabilmek için uğraşıyorum. Biz yıllık 2,5 milyon verebileceğimizi söyledik, üzerini de sponsor veya düzenleyeceğimiz kampanyalar ile tamamlamak için çalışıyoruz. Şehrin bize destek olması gerekiyor. Anelka transferi hayal değil. 4 milyon euroyu verirsek Anelka, Orduspor forması giyecek, bu kadar basit. Anelka, Türkiye'ye gelmezse, Fransa ya da Amerika'ya gideceğini söyledi. Şu an Chelsea'den 5 milyon alıyormuş, o nedenle 4 milyon avrodan aşağıya düşmüyor.

Ben anlamıyorum, mesela David Trezeguet 1,5 milyon verirsek yarın Orduspor'a gelmeye hazır. Bazı şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz. Anelka'yı camiayı hareketlendirmek için transfer etmek istiyoruz. Anelka olmazsa, Trezeguet'i transfer etmeyi düşünmüyoruz. Anelka ile ilgili durum hafta sonuna kadar kesin olarak netleşecek."

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

El Maestro

Transfer gerçekleşmicek büyük ihtimal ancak ;

Keşke böyle büyük düşünen başkanlar olsa tüm klüplerde, harbiden takımını düşünen ve geliştirmek isteyen ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

ERHUN

Trezeguet bence hiç bir zaman çok büyük bir futbolcu olmadı. Hele Henry'le falan kıyaslayınca. Anelka şuanda Trezeguet'den çok daha iyi. Yinede Trezeguet Ordu için büyük bir olay olur.

El Maestro

BETO MERSİN´DE!

Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın kadrosunda görmek istemediği ve A2 takımıyla antrenmanlara çıkarılan Brezilyalı futbolcuyu dün Basın sözcüsü Mehmet Kızıl´ın çağırdığı ve Teknik Direktör Nurullah Sağlam´ın istediğini söylediği belirtildi.

Beto´nun ise bu gelişmeye sıcak baktığı ve onay vererek Mersin İdmanyurdu ile sözleşme yapacağı belirtildi.

MERSİN KULÜBESİNDE OTURDU

Bu gelişmelerden sonra Beto dün akşam oynanan Gaziantepspor´un hazırlık maçında Mersin İdmanyurdu´nun yedek kulübesinde oturması dikkatlerden kaçmadı. Takım arkadaşı Ferdi ile bir süre yedek kulübesinde oturan Beto´nun büyük ihtimalle bugün eşyalarını toplayarak Mersin´e gideceği öğrenildi.

Gaziantep 27 Gazetesi / Gaziantepspor

IL Capitano

Alıntı yapılan: ERHUN - Ağustos 25, 2011, 18:42:06
Trezeguet bence hiç bir zaman çok büyük bir futbolcu olmadı. Hele Henry'le falan kıyaslayınca. Anelka şuanda Trezeguet'den çok daha iyi. Yinede Trezeguet Ordu için büyük bir olay olur.

monaco 93 mac 52 gol  , juventus 245 mac 138 gol , hercules 30 mac 12 gol.

dunya kupasi sampiyonu, avrupa kupasi sampiyonu, sampiyonlar kupasi sampiyonu, italya ligi sampiyonu, italya gol krali, italya serie b sampiyonu, fransa lig sampiyonu, serianin en iyi futbolcu ödulu.

su an icin bir sey diyemiyecegim ama trezeguet hic bir zaman buyuk futbolcu olamadi demek, bilmiyorum  ???

ama herkesin dusuncesine saygiliyiz tabiiki..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Böyle deneceğini bildiğim için büyük oyuncu olamadı değil "çok büyük" bir oyuncu olamadı yazdım. Juventus'un efsane kadrosunun efsane isimlerindendi. Ama hiç bir zaman bir Henry olamadı.

IL Capitano

bende henryi cok begenmem, 99da juve denedi ama istemedi.

asil anlamadigim bi henry olamadi ne demek? yani daha ne yapsaydi , senin gözunde bi henry olabilmesi icin..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Kalite olarak baktığımda benim gözümde Henry kadar başarılı bir golcü değil, demek istediğim bu.
Herkesin görüşü farklı tabi herkese saygım var. En basit örneğini dün yaşadık Sercan-Holosko konusunda.

eRe

ıkısınıde cok begenmem
ama trezeguet daha basarılı gelmıstır bana
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

El Maestro

Sadri Şener: "Yıldız tabiri bence doğru olmasa da önemli bir oyuncuyu kadromuza katacağız, girişimlerimiz sürüyor."

CR7

Son dakika!!Sadri Şener:Volkan Şen ve kulübüyle anlaştık.Şu an itibariyle bir sorun yok.Menajeriyle ilgili sorunları halletmesini bekliyoruz
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

El Maestro

Volkan Şen menajerini değiştirmiş o yüzden pürüzler varmış, onlarda giderilince transfer bitecek kesin olarak galiba ..

Alp Erdem