Ana Menü

Mersin I.Y 13 futbolcu ile yollarini ayirdi

Başlatan [KralKartal], Haziran 07, 2011, 14:35:59

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, 11 futbolcu ile sözleşme yenileme kararı aldı, 13 futbolcu ile de yollarını ayırdı.
Kulübün internet sitesinde yer alana açıklamaya göre, yönetim kurulunda alınan karar doğrultusunda, Bank Asya 1. Lig'de mücadele ederken takımda yer alan ve daha önce sözleşme imzalanan Josehp Boum II ve Nduka Morrison Ozowko'nun yanı sıra Fatih Şen, Mehmet Polat, Erman Özgür, İlhan Özbay, Hasan Üçüncü, Nurullah Kaya, Cengiz Biçer, Tunç Murat Behram, Özenç Albayrak ile yola devam kararı aldı.

Sözleşmesi devam eden Kerem İnan, Eser Altın, Fatih Egedik, Fuat Onur, Burak Karaduman, Veysel Kılıç ile yollarını ayıran Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü, sözleşmesi sona eren Ernani Pereira, Hüseyin Yoğurtçu, Erdal Güneş, Şehmuz Özer, Tuna Kaya, Faruk Bayar ve Eren Şen ile de sözleşme yenilememe kararı aldı.

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü, emeği geçen futbolculara teşekkür etti
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Ersin Develi

Geçen yıl Buca'da aynısını yapmıştı.Oyuncularını gönderip 20 ye yakın transfer yapmıştı.
Ama Karabük Buca kadar yapmadı ve ligde kaldı
Bence Mersin'in takımın iskeletini bozmaması lazımdı

[KralKartal]

11 futbolcu ile sözleşme yenileme kararı aldı, bence iskelet bu, ve tabi EK transferler var.

Mersin Ligde kalir ama onemli olan 1 sene degil uzun sure ligde kalabilmek, ve Nurullah Saglamda tecrubeli ve iyi hoca.

Ersin Develi

Eğer takımın iskeleti bozulmadıysa sorun yok.Mersin'in ligde kalmasını isterim
4 İstanbul takımı,2 Ankara takımı gerisi farklı illerden,bu da lige renk katar.
Gönül ister ki bu sezon düşecek takımlardan biri İbb diğeride ankaragücü olsun :)

ERHUN

El Maestro

Yeni çıkan takımların 3 büyüklerden oyuncu almasını aslında doğru bulmuyorum .. Çünkü her zaman gelen adam bi havalarda olur ve istenilen verimi veremez.. Genelde bu hep böyle olmuştur ..

Geçen sene sezon başında Karabük'ü eleştiriyordum 3 büyüklerde iş yapmayan o kadar adam var alın yahu çok işe yarar falan diyordum ..

Ama Karabük neredeyse bunun tam tersini yaptı.. Gitti Cernat'ı getirdi .. Antepten futbola aç Deumiyi getirdi .. Kerim Zengin'e sağ beki emanet etti.. Ve daha bunun gibi .

Sonunda başarılı olundumu .. Evet olundu, ilk senede büyük takımların bile gitmeye çekindiği deplasman oldu ..

Yani demek istediğim şu ki ; Hakan Arıkan, Erhan Güven alındı.. Stancu ile falanda ilgileniyorlarmış.. Bu transferler başarılı olamaz demiyorum ama ters tepebilir ..

Mersini severim ..

Aman DİKKAT !
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

eRe

bu durumlar hoşuma gitmiyor.hem üst lige çıkaran futbolcularını göndermek ters geliyor hemde takımın kimyasının bozulduğuna ve başarısızlığa neden olduğunu düşünüyorum...
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Brestgerfich

Buca da yemişti aynı naneyi... Devam edin böyle... 2.lige gücü yetip 1.lige çıkaran takım 1.ligde ufak takviyelerle kolaylıkla kalabilir.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

[KralKartal]