Ana Menü

Birsey mi ariyorsunuz?Burdan sorun..Kim bilir belki bulabilirsiniz? Tek topic

Başlatan kralcarsi, Mart 08, 2007, 16:02:46

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kara kalem

kalem sana akan, kara senin sevdan.

çArşı_KartaL

baya sade bişey 5 sene önce storeden almıstım

ÖNÜ: 1903
arkası:ÇARŞI aynen böle arkadaki yazı 10cm felen büyüklüğü öndeki bi 30cm vardır:D Resim Atamadım K.b

+SteNt

Şu formadan nerde bulabilrm? satan veya bilen adres vs. fiyat yazsın lütfen..

MeLo

Bende Çarşı yazısı buLunan t-shirt istiyorum arkadaşlar !
Ama buraya nası geLebiLecek ?
Bir biLgisi oLan var mı ?
Kıbrıstayım.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

gop_çarşı

bende 2003 ün cubuklu formasını arıyorum arkadaslar satmak istiyen varsa pm atsın

sero

reebok çubuklu forma aranıyor çok acil lazım satmayı düşünen varsa pm atsın

Tassadar

+SteNt  arkadaşım bulamazsın ondan.Yaptırman lazım.Ya da birinden yüklü fiyata satın alabilirsin.Ama sanmıyorum.
Bu sene BJK şampiyon.

hAlil21

Alıntı yapılan: sero - Ekim 26, 2007, 23:48:18
reebok çubuklu forma aranıyor çok acil lazım satmayı düşünen varsa pm atsın

P.M atabilirsin.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

BerkAy1903

liverpool maçında satılan sampiyonlar ligi atkısını arıyorum yarısı liverpool yarısı beşiktaş olan elinde  olan varsa eklesin

carsiulan_brk@hotmail.com
19o3

Brestgerfich

genelde istanbuldaki kardeşlerimizin kullandığı beyaz bereler var. üzerinde çarşı yazan... ben onlardan arıyorum. 20 ytl'ye kadar ödeme yapabilirim. gercekten bulabilirsem, 30ytl ye kadar da çıkabilirim.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

BerkAy1903

19o3

carlito1903

100. yılda giydiğimiz PUMA nostalji forma arıyorum Small ya da Medium olursa iyi olur...

melankolizm

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mart 28, 2008, 12:27:48
100. yılda giydiğimiz PUMA nostalji forma arıyorum Small ya da Medium olursa iyi olur...

Kırmızı Forma Bulabileceğimiz Yer ve ya Kişi

hepsiyAh

Alıntı yapılan: Mucizevi Alamet - Aralık 23, 2007, 11:06:09
genelde istanbuldaki kardeşlerimizin kullandığı beyaz bereler var. üzerinde çarşı yazan... ben onlardan arıyorum. 20 ytl'ye kadar ödeme yapabilirim. gercekten bulabilirsem, 30ytl ye kadar da çıkabilirim.

onların lisanslısı yok zaten .. ayrıca ankaradaki her macta onlardan satılıyor zaten eminim istanbul maclarındada satılıyordur. 4 mayısta a.gücü macında alabilirm ben sana. ayrıcada o kadar pahalı değil 5 di oftas macında siyahıda vardı beyazıda.