Ana Menü

Nuri Şahin resmen Real Madrid'de !

Başlatan carsi52, Mayıs 09, 2011, 13:44:40

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Kiyaslarsak Mesut Bremenden gitti, Nuri Dortmundan,

Mesut IYI bir performans sergileyip begeni toplayip gitti, takimina buyuk katki sagladi,

Nuri ayni sekil, cok iyi performans ve takimini sirtlayanlardan oldu.

Ikiside genc olmasi BUYUK avantaj ve bunu Realde dedi. Ikisinin arasinda tek fark

biri alman milli takiminda biri Turk, bu milli takim sorun degil, iyi topcuysan milli olmasanda buyuk takimlarda
oynayabilirsin.

Simdi Di Maria'yi kim taniyordu??? 22 yasinda Reale alindi.
Nuri ayni sekil 23 yasinda. Ozil ayni sekil 22 yasinda.

Bakarsak Real Madrid gelecegin kadrosunu kurmak istiyor. Bu cok iyi, sancilar yasayacaklar elbet
ama sonunda Real Madrid cok guc kazanacak. Biz demiyormuyuz genclere yonelin, Real yapiyor iste.

Ve her transferin katki sagliyacagi garantisi yok, bu her futbolcu icin gecerli, ister yildiz ol ister yeni parlayanlardan ol

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bende bunu anlatıyorum fark yok aralarında zaten Mesut kötü futbolcu demedim..
Hatta Nuri daha fazla katkı yaptı takımına.

Yinede aynı olmalarına rağmen Mesut gittiğinde birşey yok Nuri gittiğinde bi aşşağılamalar bi küçümsemeler..

Biz faşistsek onlar ne oluyor bu durumda ? Kimlik yok sanırım.
Bölünür senin için uykular!

unicorn

Nuri başarılı olur inşallah.
Yetenekli oyuncuysan eğer mutlaka farkedilirsin. Üzerindeki formada Ay-Yıldız olması buna hiçbir zaman engel olmaz.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

NoPasaran

Dünya Kupası denen kavram var  :ok

Mesut en büyük çıkışını orada yaptı..

Kaan benim için türk kürt alevi sünni şu bu dünyası yok..

kimliğimizde insan yazıyor..

türk diye eleştirmek yada eleştirmemek sizlerin işi..

nihal atsızların işi..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Simdi Nuri oynayamadigi zamanda yada etkisiz olursa,
Mourinho bu Nuriyi kesin kiralar yada gonderir.

Ilk alicida Baskan YD olur yada kiralik bize gonderir, bir kiyak yapar kanka Mourinhosu :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

:D

İnş başarılı olur..

Nuri Şahini zamanıdna kaçırdık be ihsan..

o dönem gelecekti bize..

hatta alındı diye haber bile yapmıştı sporx
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Mayıs 12, 2011, 21:40:39
Dünya Kupası denen kavram var  :ok

Mesut en büyük çıkışını orada yaptı..

Kaan benim için türk kürt alevi sünni şu bu dünyası yok..

kimliğimizde insan yazıyor..

türk diye eleştirmek yada eleştirmemek sizlerin işi..

nihal atsızların işi..

"Boş" konuşmanın anlamı yok.
Kimse Mesut transferinde olsun burda olsun senin düşündüğün saçmasapan şeyler söylemedi.

Tam tersi terbiyesizlik yapan sensin.
Ben sadece Mesut gidince hiçbirşey söylenmedi Nuri gidince neden söyleniyor dedim olay bundan ibaret.

Ha Mesut ile Nuri futbol olarak pek fark yok aralarında.
Ama gerekirse tabi Nuri'yi daha ön planda tutucaz Mesuta 2 şans veriyorsak Nuri'ye 3 şans vericez o kadar olucak.
Bölünür senin için uykular!

IL Capitano

bugun huriyette hamit icin resmen istemis realliler diye yaziyor ama alttaki bi yorum cok hosuma gitti, burda paylasmak istedim;

Alıntı Yap
3.5 milyon nüfusuyla azınlık olduğu bir ülkenin sağladığı alt yapıdan bugünün dünyanın en büyük takımına ve hocasına 3 oyuncu verilibiliyosa 70 milyonluk ülkede 1 kişi bile veremeyen sistem hocaları yöneticileri sorgulanmalı ve hatta elleinden lisansları alınmalıdır bizleri kandırdıkları için.....
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

RCA

Alıntı yapılan: Cem Baba - Mayıs 13, 2011, 00:14:15
bugun huriyette hamit icin resmen istemis realliler diye yaziyor ama alttaki bi yorum cok hosuma gitti, burda paylasmak istedim;

Alıntı Yap
3.5 milyon nüfusuyla azınlık olduğu bir ülkenin sağladığı alt yapıdan bugünün dünyanın en büyük takımına ve hocasına 3 oyuncu verilibiliyosa 70 milyonluk ülkede 1 kişi bile veremeyen sistem hocaları yöneticileri sorgulanmalı ve hatta elleinden lisansları alınmalıdır bizleri kandırdıkları için.....

cuk
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.