Ana Menü

Hoş Geldin 460 Günü Deviren Adam.. [beckyZWICKY]

Başlatan beckyZWICKY, Mayıs 07, 2011, 19:15:22

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Banucan

FEDA

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

IL Capitano

Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Aralık 03, 2011, 23:13:36
Sercanı özlüyoz be..
aynen :(

235 filan heralde safak.

ben bazen isteyken cocuklari özlerim, alti ustu 3-5 saat. Valla Allah yardimcin olsun Serci..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

beckyZWICKY

Hepinize selamlar :) )))))

Bende burayı,sizleri özledim... ve özlediğim o kadar şey var ki.. sevdiklerimi ailemi arkadaşlarımı saymasam bile en basit her an yapılabilecek şeyleri bile o kadar cok özledim ki.. Özgürce yürümek.. istediğin zaman istediğin yere gitmek, istediğin zaman müzik dinlemek, şarhoş olmak film&maç izlemek, odamda yatağımda uyuyup uyanmak.. bunlar bile bunların yokluğu bile çok ağır geliyor artık.. kötü yanıda ne biliyormusunuz elimde avunacağım, kendimi teselli edeceğim birşey yok.. burdada şerfsiz insan çok ve önümde koskoca 200 kusur gün var.. en çokta zoruma giden, ben askere 1 gün bile gecikmeden beklemeden geldim, geldim ama vatana hizmet için rütbeli personelin şahsına değil.. görüyorum ki bir çok asker bir cok rütbeliden bu ülkeyi daha cok seviyor.. en basitinden tv de yaşlı eski bir paşanın öldüğü haberi çıkıyor müteakibinde yaptığı hizmetleri vs vs. adam buda gebermiş diyip gülüyor.. koskoca yüzbaşı soruyorum terörü niye bitiremiyoruz bu kadar mı zor diye.. sen ne biliyorsan onu biliyorum diyor.. isyan ettiği dert ettiği tek şey her ay, bu ayda zam yapmamışlar maaşlara .... .... diyor, parayı düşünüyorsan niye asker oldun komutan oldun dicem diyemiyorum içimde büyüyor.. Neyse neyse kendi dert'ime döneyim, Önümdeki yolu, uzak kaldığım günleri sadece yarıladım.. ama sanki yıllardır uzağım özlemindeyim herşeyin.. gün gelir noktayı koyarız elbet :)))))
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Simurg

Hoş geldin asker, sayılı gün çabuk geçer 460dan indirdin 200e az kaldı :)

BEŞİKTAŞK

beckyZWICKY

ah be büşra, şu az kaldı lafını birde ben söyleyebilsem varya... :))))))

unutmam gereken..

Banucan

şafak 222 sanırım ha gayret asker azaltıyosun günleri :D
FEDA

Banucan

askerden gelen habere göre 212 kalmış
ha gayret asker bişi kalmadı :)
FEDA

beckyZWICKY

2 hafta sonra ki çarşıya çıkışımda 200 diye birşey kalmadığını söleyeceğim inş. ;D

Şuan ki şafağın bir önemi yok gözümde.. Benim için ilk aşamada mühim olan plakalara gelmek.. 100'den bir düşsem 80'lere gelsem..

Hepinizi seviyorum, kendinize çok iyi bakın millet ;)

unutmam gereken..

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

DIABLO

Alıntı yapılan: Cem Goren - Ocak 08, 2012, 14:31:54
Bitti işte olm ya ;)

davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş arkadaşlarım bitti az kaldı derlerdi ama zaman geçmezdi hele hele 100 gün kalınca zaman tümden duruyor .
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

BEŞİKTAŞK

Banucan

FEDA